Ben çatı darlığına inanmıyorum açıkçası sezaryen için sunulan bir bahane olarak düşünüyorum.Oncelikle sağlıkla gelsin
Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çatı darlığına inanmıyorum açıkçası sezaryen için sunulan bir bahane olarak düşünüyorum.Oncelikle sağlıkla gelsin
Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin
Aynen bende öyle hergun acaba kim doğum yaptı diye bekliyorum sıra en son bende görünüyor burdaki tüm doğumları görecem yani tabi allahtan bi aksilik olmassaHem bugün hem yarın doğum var canım
22 sayısına ulaşıyoruz :)
Ayın son günlerinde ne olur hangi sayı ile kapatıriz merak içerisindeyim:)
Bu konuda ciddi anlamda dua ediyorum sana badekuti ye güç ver Allahım diye çünkü ben evde bile zorlanıyorum. Allah sabrını ve gücünü versin inşallahBen bu aralar her gun 50 km yol gidip 50 km gelip calisiyorum.kizkar aksama pert evde birde cocuk bu yorgunluga gecede soyle bir rahat uyku yok ....ama bi sekilde allah gucunu veriyor sanirim
Çikolata için erken mi acaba diye bekliyorum ben de. Haftaya veririm siparişini :)Ay Allaha sukur cikolatalarinida dun aksam hazirlayip o işlerden kurtuldum cok sukur cok yordular beni
Ben çatı darlığına inanmıyorum açıkçası sezaryen için sunulan bir bahane olarak düşünüyorum.
Çikolata için erken mi acaba diye bekliyorum ben de. Haftaya veririm siparişini :)
Canım benim çikolatalar 2 hafta önce geldi hic birşey de olmuyor nerden biliyorsun dersen her hafta yiyoruz amaç kontrol tabiiiiiiiÇikolata için erken mi acaba diye bekliyorum ben de. Haftaya veririm siparişini :)
Canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydınSlm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.
Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
Canım ilk sezeryan olcağımı duyunca ben de çok üzüldüm, seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bazen yapabilceğimiz bişe olmuyo bazı konularda. Bu durumda öyle bişey. Sağlıkla kavusalım inşallah bebeklerimize, normal ya da sezeryan bu düşünceye alıştırmamız lazım kendimiziKizlarrrrr
Ben kontrolden geliyorum
Bu hafta çok fazla çatı ağrım vardı
Ve doktorum çatı muayenesi istedi
Ebe yaptı ve normal doğum isteyen biri olarak sonuç malesef hüsran
Çatim çok darmiş ve normal doğuma uygun değilmiş
Acayip bir ağırlık geldi üzerime
Tamam belirsizlikler bitti ama bilmiyorum yaaa herseyden korkuyorum artık
Çikolata kardeşliği de o zamanben de haftaya verecegım lılyum:)
Çok tatlısın yaCanım benim çikolatalar 2 hafta önce geldi hic birşey de olmuyor nerden biliyorsun dersen her hafta yiyoruz amaç kontrol tabiiiiiii
Kalbim hop etti birden sanki yarın ben doğuracakmışım gibi :) ne güzel bu mutluluğu hep birlikte sevinçle paylaşın ailecek. Miniginiz size daha da güzellikler getirsin inşallah :) bizi doğumdan sonra müsait olursan haberdar etmeyi unutma :)Kızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Annemler, kayınvalidemler herkes geldi
Sezeryan tarihi belli olunca tabi, ama yine söylüyorum keşke doğum tarihi sürpriz olsaydı.. böyle beklemek kalp atışlarımı değiştiriyo valla:)
Eğer bugun doğuran olmazsa sırada ben var yarın sabah 9da.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım
Öpüyorum hepinizi
Bugün doğum oldu mu acaba yesa :)Kızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Sezeryan tarihi belli olunca tabi, ama yine söylüyorum keşke doğum tarihi sürpriz olsaydı.. böyle beklemek kalp atışlarımı değiştiriyo valla:)
Öpüyorum hepinizi
Kızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Öpüyorum hepinizi
Sağlıkla kurtarsın Allah.hayirli evlat olsun inşallahKızlar merhaba
Biz de heyecan dorukta
Öpüyorum hepinizi
Çikolata için erken mi acaba diye bekliyorum ben de. Haftaya veririm siparişini :)
Kizlarrrrr
Ben kontrolden geliyorum
Bu hafta çok fazla çatı ağrım vardı
Ve doktorum çatı muayenesi istedi
Ebe yaptı ve normal doğum isteyen biri olarak sonuç malesef hüsran
Çatim çok darmiş ve normal doğuma uygun değilmiş
Acayip bir ağırlık geldi üzerime
Tamam belirsizlikler bitti ama bilmiyorum yaaa herseyden korkuyorum artık
Ablam yazın aldığı halde hiçbir şey olmamıştı aslında olmaz da haftaya attım kafamda :)3 ay durur dedi cnm calisan bende ondan biraz endiseliydim ama diger turlude kafam rahat degildi biraz takintiliyim sanirim eksik bisi benim kafami inanilmaz yoruyo etiketlerini yapistirdim kenara koydum rahatladim :))
bazı doktorlar "her kadın vajınal yoldan dogurabılır" e ınanıyorlarmıs ve catı muayenesı bıle yapmıyorlarmıs.
yıne de bazılarının vucut yapısı geregı daha kolay dogurdugu da bı gercek bence:) ya da tam tersi:)
Cati dedikleri kemik yapisi diye biliyorum kemik esnek olmadigina gore nasil her kadin o şekilde dogurabiliyomus acaba merak ettim :))
Ben eskilerde ninelerimiz falan evde dogum yaparken dogumda olen bebeklerin catidan dolayi öldüğünü düşünüyorum cikamiyo çünkü cocuk hic riske edilebilcek bi durum degil ya Allah esirgesin