2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Valla ben de suni sancidan korkardim ama

Bns1990 suni ile doğum yaptı

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Sadece 3 saat suni sancı çekti ve 3.30 da oğlu kucagindaydi. Hic de öyle psikopat bi sancidan bahsetmiyor.
Henüz kendim tecrübe etmediğim için birşey söylemem doğru olmaz. psikopat bir sancıyla da alakalı olduğunu düşünmüyorum ki kişiden kişiye de değişir muhtemelen nasıl ki kimi spinalle çok iyi bir tecrübe yaşamış kimi yaşamamışsa aynı durum diye düşünüyorum. Psikopat bir sancı diye adlandırmakta bence hoş ve doğru değil, nihayetinde oda tıbbı bir müdahele.Tabi bir de insanların acı eşikleri ve bakış tarzları da çok önemli.
Ben doktorumu dinlemenin en iyi yol olacağını düşünüyorum. Benim annemde suni sancıyla doğum yapmış oda rahatsızlık duyduğunu idda etmiyor keza.
Hepimiz için içine en sineni en rahatı olur umarım ama burda sonuçta hepimiz herşeyi konuşup paylaşıyoruz. Kimseyi tedirgin etmek falan istemem bu şekilde

Oncelikle sağlıkla gelsin

Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin

Canım herşeyin hayırlısı olsun. Hiç korkutma kendini.
Buarada benimde acayip çatı ağrım var kaç gündür. Zar zor yürüyorum.

Canım kesme taraftarı değil belki ama bazen me yazık ki şartlar onu gerektiriyor çocuk sıkışıyor ve kesmek zorunda kalabiliyorlar yani bu doktorun istegi ile olabilecek birşey değil

Bana hep öyle gelirdi ama herkesin aci eşiği yaşadığı farklı ben daha önce yüz kere yazdım zaten.

Suniye neden sıcak bakmıor diye merak ettim sadece.

Cevap için teşekkürler

Hepimizin bebegi sağlıkla gelsin de gerisi teferruat

Valla ben de suni sancidan korkardim ama

Bns1990 suni ile doğum yaptı

10.15 te suyu geldi

00.30 da suni verdiler

Sadece 3 saat suni sancı çekti ve 3.30 da oğlu kucagindaydi. Hic de öyle psikopat bi sancidan bahsetmiyor.
Zaten hersey gerekli oldugu zaman yapildiginda guzel ve her hasta farkli durumlarla karsilasabilir hep diyoruz ya her dogum kisiye ozel.
Eger dr guvenilir bir dr sa gereksiz yere suni sanci vermez ki zaten ben kesinlikle ama kesinlikle suni sanci istemiyorum demek te sacma hicbirimiz dr degiliz ki karar verelim.
Bence hic gereksiz suni sanciyla olacak mi olmayacak mi diye stres yapma.
Benim icim senin dogumun cok kolay gececek diyor insallah hic bunlari dusunme derim

Oncelikle sağlıkla gelsin

Hiç anlamadım bu çatı darlığı neye göre. Minyon olma bacak boyu kisaligi vs vs etkiliyor mu.zahmet olmazsa yazabilir misin
Tamamen pelvis kemiğinin yapısıyla alakalıymış ve bir çember olarak düşünülmeliymiş doktor uzunca anlattı, kimi insanda sağdan sola dar olabiliyorken önden arkaya geniş oluyormuş falan kemiğin yani o çemberin ne taraftan geniş olduğu ve bebeğin kafa çapyla alakalıymış.

Canım öyle düşünme lütfen bebeğin Doğum şekline zaten kendi karar veriyor sezeryan olmak da çok kötü birşey değil ki kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısı olsun insallah sen içini ferah tut

Aynen öyle

Bı de ben önceden konuşmanın da pek ise yaratacağını düşünmüyorum

Ben söyle istiyorum

Ben böyle istiyorum

De dur

Bir çok şey o an gidisata göre olacak

En güzeli doktorumuza güvenmek. Onun yolundan gitmek. İnşallah ben de diğer çoğu kişi öyle yapacağım bakalım artık sağlık olsun da :)

Bütün bunlar çatı muayesinde belli oluyor değil mi?

Canım kesme taraftarı değil belki ama bazen me yazık ki şartlar onu gerektiriyor çocuk sıkışıyor ve kesmek zorunda kalabiliyorlar yani bu doktorun istegi ile olabilecek birşey değil
Aynen oda öyle söylüyor bekleyip bbeğin durumuna bakmak en sağlıklısı diyr sadece şu anda direk olarak evet sezaryen olsun diye kestirip atmıyor bekleyip bebeğin bize ne sunacağına bakalım deme taraftarı :)

Yaaaaaaa son kısmı şimdi okudum mmm mmm

Coooook tesekkuler inşallah hepimizin doğumu çooook güzel. Geçer

Bir sürü pozitif doğum hikayesi yazarız:)

Canim moral bozacak bisey yok.
Ust komsumun uc cocugu var hepsi normal dogum.
Kazara dorsuncu de geldi ve dogumla birlikte tupler de baglansin diye sezaryen oldu.
Sezaryen buyuk rahatlikmis diyor yani hic oyle normallerde hemen ayaktaydim sezaryende yerlerde surundum diye anlatmiyor.
Kisiden kisiye degisir. Biz bu uzuntuleri biraz da etraftan gelen dayatmalar yuzunden yasiyoruz.
Ben de bi ara normal dogum yapmiycam diye kendimi eksik bi kadin gibi hissettim ve sonra farkettim durumu. Ama ne alakasi var aslinda.

Çok benzer bir örneği benim arkadaşım yaşadı. Neler çektiğimi bi ben bilirim dedi çok açık yazmayim kötü etkilenmeyelim ama su an hamile direk sezeryan yapacak bi doktor arıyor. Doktor bakarız duruma göre normal iyidir falaj dedigi an doktoru değiştiriyor

Çatı olmadan da belli çıkarimlar yapılabiliyor demek ki

Ayy ne karışık işler neyse en sevdiğim hayırlısı deyip geçmek :)

Su akar yolunu bulur artik:)
Aynen öyle sadece benim kemik yapımda çok zayıf o yüzden farazi bir konuşma oldu, yine bakmadan birşey söyleyemeyiz dedi.
Eve geldik annem anneannem direk şunu söylediler bebek kendi geleceği zamanı da bilir kendi doğum şeklini de. Ananem diyor ki biz ultrasona girmedikte bebek içimizde mi kaldı, ya da annen girdi de ne fark etti. O anda duruma şartlara ve bebişlerr bağlı herşey. Ben hiö bir zaman şöyle olsun böyle istiyorum demediö hala da diyemiyorum, biz ne desek boş nede olsa. Keyifle beklemekten başka güzel hatıra anı yok bize

hayırlısı olsun canım benim bebegini sağlıkla kucagina almak nasip olsun sonucta bir sekilde dogacak
ya normal bekleyip doguramasan daha zor ikisinide cekecektin arkadasimin cati darmis normal dogutturamadi dokdor bebegin kafasi sisti acil sezeryanla bebegi kurtardilar bebeginin cani sağolsun doktorun mükemmel biriymiş riske etmemis
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Ben de gecen bir arkadasima gittim sonradan bi arkadasi geldi.
Tam dogum hikayesini anlatacakti ki arkadasim susturdu cunku kotu bi hikayeymis. Ama normal dogum yapip bu muymus cok kolaydi diyen arkadasim da var.
Biraz da kismet iste dedigin gibi akisina birakmamiz lazim tevekkul etmemiz lazim.
Benim dr um da beni 40 41. haftalara sarkitmak istemiyor ve hep agzini yokladigimda sezaryeni daha cok onume surdu.
Ama aslinda daha cok normal dogum tercih eden birisi, gecen insta hesabinda tup bebekle hamile kalmis hastasini 41. hafta sonunda normalle dogurtmus.
E beni senelerdir taniyo ve meslek hayatinda kac kisiyi degerlendirdi allah bilir. Artik vardir bir bildigi deyip sorgulamaktan vazgectim kafam rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…