2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok karışık işler bu işler :)

Canım çok güzel olmuş :) güzel anılar biriktirelim böyle, evlatlarımıza

Ne güzel yazmışsın, çok teşekkürler canım, inşallah ağız tadıyla, sağlıkla, huzurla büyütelim yavrularımızı..

Bu arada Çilek Mobilya için konuşuyorduk ya, bugün getirdiler bizim karyolamızı da, hatta 2 gün erken oldu, iyi ki siparişi iptal etmemişim diyorum şimdi. Sen baya içimi rahatlatmıştın o konuda da, çok sağol canım

merhabalar.. Ben de yenidogan sunneti icin arastirma yapiyorum fiyat cok makul geldi. Neresi canim ankarada bu iddaya bu fiyati aldigin yer.. Donersen cok sevinirim simdi de tesekkurler.. Butun hamile annislere guzel kolay dogumlar diliyorum bu arada..

Canim keciorende bi yer ama arastirmaya devam edicem sende arastirmalarini paylas bizimle :)

Ben İstanbul dayım 250 tl ye yapıyorlar burda kız kardeşim de oğlunu orda sünnet ettirmisti doğduğu günün ertesi günü

Cok güzel olmuş kuzum. Allah hayırlısıyla kullanmayi nasip etsin. Hepimiz sevinclerimizi heyecanlarimizi paylaşıyoruz ne mutlu bize sonsuz şükürler olsun yaradana.

Rica ederim canım vakit az kaldıkça geriliyor insan haliyle çok sevindim erken gelmesine rahatça yerleştirirsin eşyaları :) koku sorunu yoktu bizim beşikte umarım seninkilerde de olmaz

Rica ederim canım vakit az kaldıkça geriliyor insan haliyle çok sevindim erken gelmesine rahatça yerleştirirsin eşyaları :) koku sorunu yoktu bizim beşikte umarım seninkilerde de olmaz

Ben de zaman kalmayacak, nasıl havalandırıcam diye endişeleniyordum ama kurdular ve hiç koku yok, çok şaşırdım canım :)

Cok kibar ve şik olmus annesi cok begendim

hanımlar benim bebeğin kilosu 3090 gr
ben hep normal doğum yapacağım fazla kilo zorlamasın diye dikkat ediyordum yediklerime
ama madem sezeryan olacağım önüme geleni yiyeceğim
bebeğimde 4000 gr doğsun
Hahaha gelsin tatlılar gitsin börekler

Aynı şaşkınlığı ben de yaşamıştım hatta baya yaklaşıp da koklamıştım mobilyayı güzel günlerde kullanın canım inşallah

Teşekkürler canım, ben de öyle kokladım valla :) Aminn, hepimiz güzel günlerde kullanalım

Aslında hiç iyi değilim, eşimi bekliyorum acile gitmek için, hamilelikte böbrek ve İdrar yolları sorunları bitirdi beni ama bebeğimin hareketleriyle eşyalarıyla, süsleriyle motive olmaya çalışıyorum, şimdiden güç veriyor sanki annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…