2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım çok teşekkür ediyorum dün gece bayağı endişelendim psikolojik sanırım midemde çok bulandı ama şuan bir sıkıntım yok Allaha şükür. Az önce de kontrolden geldik. Doktor sen yeni yılı görürsün bebişin suyu da bayağı artmış dedi iyiyiz yani sagolasin :) sen nasılsın neler yapıyorsun ağrıların sancıların oluyor mu
Benimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canım

Benimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canım
Benimde gece cok migdem bulandi dun oda mi dogum habercisimiymis oglumda sadece sancim oldu suyum geldi bunda sanci disinda birsey bilmiyorum

Bugece sadece karnımın alt bölgelerinde kıpırdamalar hareketlenmeler oluyor. Normalde bebeğimin hareketlerini hep yukarda hissederdim. Normalmidir acaba kızlar. Bebek aşşağıya inmiş gibi de durmuyor. Karnımın görüntüsünde bi değişiklik yok.

Bugece sadece karnımın alt bölgelerinde kıpırdamalar hareketlenmeler oluyor. Normalde bebeğimin hareketlerini hep yukarda hissederdim. Normalmidir acaba kızlar. Bebek aşşağıya inmiş gibi de durmuyor. Karnımın görüntüsünde bi değişiklik yok.

Son günlerde karın aşağıya iner derlerdi doğuma yakın :KK64:demek ki herkes de olmuyormuş bende simdiden bakip duruyorum inmiş mi diye

Kızlar bebeğinizin boyunu ve kilosunu kafanıza takmayın ölçümler kesin değil ultrason 300 gr gibi - yada + ölçüyormuş ve Benim doktorum bugüne kadar hiç boyunu söylemedi kıvrımlı durdukları için bunun doğru ölçüm olmayacağını söyledi duruşlarından dolayı cm cm doğruyu ölçmeleri imkansız zaten.birde max uzun doğup kısa boylu olanlar çok olduğu gibi kısa doğup uzun boylu olanlarda çok herşey nasip işi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil , bir sürü detay varken birde bunun stresine girip minişinizide huzursuz yapmayın.malesef insanlar çok meraklı gerekli gereksiz yorum yapıyorlar bebeğimizin mutlu olması için söylenenleri umursamamak gerek.

Bazi insanlar gerçekten çok acimasiz oluyorlar. Benimde bebeğim hic kilo almamış son kontrolde hala 2 kiloydu. Cok zayif diye söyleniyor herkes. Elimden birsey de gelmiyor onlar öyle dedikçe daha da üzülüyorum. İlgileniyormus gibi sorup öyle konusmalari da bi tuhaf.
Ne kadar kimseyi takmamaya calissakta etkileniyoruz.

Son düzenleme:
Normal Doğum mu bekliyorsun canım

Bazi insanlar gerçekten çok acimasiz oluyorlar. Benimde bebeğim hic kilo olmamis son kontrolde hala 2 kilo. Cok zayif diye söyleniyor herkes. Elimden birsey de gelmiyor onlar öyle dedikçe daha da üzülüyorum. İlgileniyormus gibi sorup öyle komusmalari da bi tuhaf.
Ne kadar kimseyi takmamaya calissakta etkileniyoruz.
Önemli olan sağlıklı olması doğduktan sonra hepsi hızlıca toparlanıyor üzülüp taktıkça stresten bebeğinde etkilenir ve gelişimide.sen sağlıklı beslenmene bak insanın elinde değil sonuçta kilosu

Oo bu gece ne cok uyumayan var :deli:

Canim bence yukarida hissedilen kipirtilar ayak ya da bacak asagidakiler ise kol :KK66: ya da en azindan ben kendimde oyle yorumluyorum. Senin bidik biraz da kol calisayim demis demek ki :emir_bebek:
Malum normal digum pozisyonuna geldiyse bas ve kollar asagida oluyor

X