Canim mrb ben kullanıyorum bir ayı geçti evet donem donem yukseliyor hatta öğün öğün yukseliyor mesela kaç doz yapıyorsun günde kaç kere yapıyorsun gece icin humulin var miSağolun kızlar
KUMKUM06 inşallah görürsün cnm:) bişry sormak istiyorum sana. Bu haftaya kadar diyetle geldim ama bu hafta insüline başladım. İnsülinden sonra sanki şekerim daha da yükseldi muhtemelen dozu artırır dr. Benim merak ettiğim son haftalarda böyle yükseliyor mu senin de yükseldi mi? yoksa ben stres yaptım ondan mı iyice yükseldi
Kahvaltıdan sonraki tokluklarım yüksek çıkıyordu. 140 150 arası. O yüzden şimdilik sadece sabahları 3 ünite yapıyorum. Başka herhangi bişey yok. Ama yeterli gelmedi sanırım bu doz hatta 150 nin üzerinde çıkmaya başladıCanim mrb ben kullanıyorum bir ayı geçti evet donem donem yukseliyor hatta öğün öğün yukseliyor mesela kaç doz yapıyorsun günde kaç kere yapıyorsun gece icin humulin var mi
6 8 diye arttırır doktorun günlük mesajlaşıyoruz biz doktorum ile sağ olsun takip ediyor hergun sende kesinlikle sor bebeğin kaçındı haftada kaç kilo kilo durumu neKahvaltıdan sonraki tokluklarım yüksek çıkıyordu. 140 150 arası. O yüzden şimdilik sadece sabahları 3 ünite yapıyorum. Başka herhangi bişey yok. Ama yeterli gelmedi sanırım bu doz hatta 150 nin üzerinde çıkmaya başladı
Kızlar ben bgun dr a kontrole gittim ama bebek boyu çok kafama takılıyor bebek boyu 49cm dr takılma diyor ama normali bu haftalarda 51-52 cm olmadı gerekmiyor mu?
34. Haftada 2300 gr. Haftasıyla uyumlu gibi şimdilik. Çarşamba kontrolüm var o zaman artırır sanırım ama böyle yükselecek mi hep:/6 8 diye arttırır doktorun günlük mesajlaşıyoruz biz doktorum ile sağ olsun takip ediyor hergun sende kesinlikle sor bebeğin kaçındı haftada kaç kilo kilo durumu ne
Dayanamadim dr uma msj attim canim zaten son kararimin sezaryen oldugunu. Cati muayenesi yapmiycaz o zaman hic gerilme dedi.U UgurluKedi cim son karar sezeryansa yaptırmasan da olur, ama yaptırmak da cok can sıkıcı bişi diil bence. Doktorun normal doğum yaklaşımını benimsiyosa gönül rahatlığıyla sezeryan demek için bi bakmak istemiş olabilir.
BEnce bebek gayet uyumlu icin ferah olsun bir kaç doz arttırabilir hiç korkma birde suan alışma sürecindesin diye de yüksek çıkıyor olabilir birkaç gün öyle yüksek gibi olabilir34. Haftada 2300 gr. Haftasıyla uyumlu gibi şimdilik. Çarşamba kontrolüm var o zaman artırır sanırım ama böyle yükselecek mi hep:/
Çok sağol cnm cevapladığın için bir an önce normale döner inşallah da şu stresten kurtulurum:)BEnce bebek gayet uyumlu icin ferah olsun bir kaç doz arttırabilir hiç korkma birde suan alışma sürecindesin diye de yüksek çıkıyor olabilir birkaç gün öyle yüksek gibi olabilir
Çoğumuz öyleyiz :) sabahın köründe gözleri açıp gecenin karanlığında zombi gibi dolaşıyoruz evde :)iyi geceler. .uyuyamıyorum ya. .
az kaldı az. ..Çoğumuz öyleyiz :) sabahın köründe gözleri açıp gecenin karanlığında zombi gibi dolaşıyoruz evde :)
Yılın son bebeklerinden olacak yani :) sağlıkla kucağına al inşallah canımaz kaldı az. ..
Perşembe günü ameliyat için gün verecek Dr. muhtemelen cumartesi veya pazar günü doğum yapmış olacam. .. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Tabiki de öyle ben dr hersey normal deyince takılmıyorum ama etraftan yok su boy olmalı yok normalden kısa yok normalden zayıf diyince etkileniyorsun bu dönemde bi doğursan da bir sey söyleseler diye deli gibi sorsalar diye can atıyor millet sanki ama düşünüyorsun sürekli sözleriyle sana bir sey direttikleri için. Burada kilosunu da sorun eden oldu ben onun için niye bunu sorun ediyor diye düşünmedim çünkü kim bilir neler dediker ya da göbeği küçük denilenler de bunu kafaya taktı ama biz burada paylaştık bnm paylaştıgım da bunlardan farklı bir sey değil. Üstelik bu hafta daha cok dogum sekli ve kilosu falan konusuluyor ikili test zamanı ya da bu zamanlarda ben bu mevzuyu acmadım bile.Peramm yanlış anlama ama 3 hafta geriden gelen bebekler hala kuvezde olan bebekler ve hala 2 kilo altında olan bebekler var
Sen 49 çıktı ama 51 olmasi gerekmez mi deyince ben söyleyecek söz bulamıyorum..
Genel olarak biraz daha dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum..
Tabiki de öyle ben dr hersey normal deyince takılmıyorum ama etraftan yok su boy olmalı yok normalden kısa yok normalden zayıf diyince etkileniyorsun bu dönemde bi doğursan da bir sey söyleseler diye deli gibi sorsalar diye can atıyor millet sanki ama düşünüyorsun sürekli sözleriyle sana bir sey direttikleri için. Burada kilosunu da sorun eden oldu ben onun için niye bunu sorun ediyor diye düşünmedim çünkü kim bilir neler dediker ya da göbeği küçük denilenler de bunu kafaya taktı ama biz burada paylaştık bnm paylaştıgım da bunlardan farklı bir sey değil. Üstelik bu hafta daha cok dogum sekli ve kilosu falan konusuluyor ikili test zamanı ya da bu zamanlarda ben bu mevzuyu acmadım bile.
su sızıntısı olabilir canım ben de buna benzer Bi durum yaşamıştım doktor sık olmazsa sorun olmadığını belirtti Bebek hareket ettikçe su sızıntısı olabilirmişKozlar Şubat anneleri grubundayım ama sizler daha iyi bilirsiniz. 1 saat önce sağ tarafıma kasığıma doğru müthiş bir sancı girdi. Adım atamadım. Soluma doğru yattım ve yarım saatte ancak geçti. Kendimi o kadar sıktım ki ter içinde kaldım. Lavoboya gittim. Baktım iç çamaşırımda çok az ıslaklık var. Şeffaf yani bildiğimiz su gibi. Terden mi oldu yoksa amniyon sıvısı mı bilemiyorum. Daha 2 gün önce doktora gittim. Herşey yolundaydı. Suyu falan gayet iyiydi. Çok korkuyorum
kuzenimizin oglu 48 le dogdu simdi kapi kadar benim kizda 50 santim dogdu 1.53 ancak ikiside 18 yasinda rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunTabiki de öyle ben dr hersey normal deyince takılmıyorum ama etraftan yok su boy olmalı yok normalden kısa yok normalden zayıf diyince etkileniyorsun bu dönemde bi doğursan da bir sey söyleseler diye deli gibi sorsalar diye can atıyor millet sanki ama düşünüyorsun sürekli sözleriyle sana bir sey direttikleri için. Burada kilosunu da sorun eden oldu ben onun için niye bunu sorun ediyor diye düşünmedim çünkü kim bilir neler dediker ya da göbeği küçük denilenler de bunu kafaya taktı ama biz burada paylaştık bnm paylaştıgım da bunlardan farklı bir sey değil. Üstelik bu hafta daha cok dogum sekli ve kilosu falan konusuluyor ikili test zamanı ya da bu zamanlarda ben bu mevzuyu acmadım bile.
Canım çok teşekkür ediyorum dün gece bayağı endişelendim psikolojik sanırım midemde çok bulandı ama şuan bir sıkıntım yok Allaha şükür. Az önce de kontrolden geldik. Doktor sen yeni yılı görürsün bebişin suyu da bayağı artmış dedi iyiyiz yani sagolasin :) sen nasılsın neler yapıyorsun ağrıların sancıların oluyor mu
Evet bnm yazdıgım majda bir sey yok normalden düşük kilolu mu ya da normalden kısa mı die sormak arasında ne fark var? Kiloyu sa cok soran oldu onlara da bu sekilde mi davranıldı onu söyledim. Zaten uzatmadım da mevzuyu sordum. Normalden küçük karnı olan da söyledi ona da sunu dedin mi sağlıklı sen hala buna mı takılıyorsun diye herkes bir sey paylaşıyor yani bnm paylastıgıma neden tepki gösterdin onu anlamadım ama neyse önemli de değil.Sen hala benim yazdığım Mesajda, sorduğum soruda bir şey yok diye düşünüyorsan ben sana daha cevap yazmam zaten.
Bu sana son mesaJim.
Kızlar saolun ya kafam karıstı boyu için inşallah daha uzar herkes 50-52 diyor neden boyuna posuna kadar da soruyorlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?