2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
image.jpeg 39. Haftadan selamlaaaar :) göbek minnacık çıkmış ama tam bir top aslında

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 93
Ev senin olsa yine hadi diycem gelsin kalsinlar ev senin degil.annenin evi yani siz o evde minimum 4 kisi yasiosunuz .hadi geldin kayinvalden kayinpederin gelsin 6 7 kisiyle 1 30 saatlik yoldan yatili gelmek nedir ya komedi......
Aynen öyle canım bende onu anlamıyorum zaten bana da bayılmazlar zaten

hamileliğimde tek zor şey bu çatı ağrısı oldu
zor yürümeye başladım
ama benim bu oğlan iş yerimi seviyor
evdeyken böyle değildi burada oldukça hareketli
ama sancı gibi birşey hissetmiyorum
acaba bende de varmıdır ki?

Ben de cumartesi günü doktora gittim. Suyum vs herşey çok iyiydi ultrasonda. Hatta doktora erken doğum ihtimalim var mı diye sordum. Yok dedi :KK70: Sonra nst ye bağladı. 1 kere 90 ağrım çıktı. O ağrı çıktığında da benimki poposunu dikmişti yine sol tarafa. Son zamanlarda hep yaptığı şey ama. Ağrı yok sadece bir tarafa yığılma oluyor. Doktor çok şaşırdı sonuca. Çok dikkat et, eve git hemen yat dedi. Doğum tarihini de öne çekebiliriz sıklaşırsa filan dedi. Ben gayet iyiydim ama anlamadım.
Kilosu 2600 gr. İnşallah bu haftasonuna kdr sabreder de, 37 bitmiş olur.

Kizlar bugun boseyden emim olamadim. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. Sezaryen olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu?

Ara ara kasiğima agri giriyor adet sancisi gibi sanki. Doğum belirtisinde kasık ağrısı mi olur bel ağrısı mi :KK17:

Artık sürekli kendimi dinliyorum en ufak bi ağrı sizida acaba diyorum ne olacak bu halim:olamaz:

Sezaryenden once de belki o tarihe kadar bir erken dogum riski acilma vs var mi diye bakiyor olabilirler.
Benim son anda bi normal mi sezaryen mi diye kafam karisti tekrar sezaryene dondum ama dr uma haber vermedim sonradan. Dr um cuma alttan muayene durumuna gore konusuruz dogum seklini dedi.
Simdi ben kafamda tekrar sezaryene donunce alttan olacak mi bilemedim :olamaz:

Bugün

@llylzll ve @WhitePearl sezeryan olacaktı. WhitePearl durumu iyi kızlar Allaha Şükür.

25 aralık itibariyle OCAK 2018 GRUBUNDAN 20 KİŞİ DOĞUM YAPTİİİ

20 YİRMİ :)

Hayırlı ugurlu olsun diyorum :) @MeLoDi
Ocak bebekleri acekeci benim son kontrolumde doktorum cok asagi inmis dikkattttt dedi.bende ise gidip geliyorum mecburen ama isim biter bitmez evde dinleniyorum.evde de bir çocuk olunca hayat zor .....dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin saglicakla darisi biz bekkeyenlerin basina

Ara ara kasiğima agri giriyor adet sancisi gibi sanki. Doğum belirtisinde kasık ağrısı mi olur bel ağrısı mi :KK17:

Artık sürekli kendimi dinliyorum en ufak bi ağrı sizida acaba diyorum ne olacak bu halim:olamaz:
Canim belden sanci vuruyo gelip giden sanci saniyelik ve duzenli olmasi gerekki dogum sancisi olabilir diger turlu duzensiz yalanci sanci senin bu agrilar normal ben yalanci sancilari yasiyorum zaten bel agrisina alistim kasik agrisi yuruyememek ama napalim sonucu mucize olacak :KK66:

Kizlar bugun boseyden emim olamadim. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa sevinirim. Sezaryen olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu?
Başından beri sezeryan diye gittiyse süreç kontrol etmesine gerek yok(kişinin korkusu, sağlık sebebi vs nedenler ile) ama bi kararsızlık varsa ki kişi için en ideali normal doğum; normal için uygun mu çatı darlığı, bebek kanala girmiş mi die bakmak isteyebilir. Veya çatı zaten darsa gönül rahatlığıyla sezeryan demek istiyo olabilir doktorun.

Ocak bebekleri acekeci benim son kontrolumde doktorum cok asagi inmis dikkattttt dedi.bende ise gidip geliyorum mecburen ama isim biter bitmez evde dinleniyorum.evde de bir çocuk olunca hayat zor .....dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin saglicakla darisi biz bekkeyenlerin basina

Badekuti sen kızın zamanında takılıyor muydun gruplarda

O ay gelmeden bi önceki ay doğum yapan sayısı bulmuş muydu 20yi falan

Kesin sezeryan olacaklara yapilmiyo diye biliyorum yapilmasida mantikli diil zaten ama belki erkenden dogum baslar falan diye kontrol ediyoda olabilirler acilma olur diye

Iyi akşamlar herkese. Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 37+2bugun 3.400 gr 50 cm dedi doktor. 4 kg doğar dedi ve doğurursun dedi kafası yerleşmiş daha çok mu iletmesi lazım peki dedim bundan sonra doğum gerçekleşir dedi. Günde iki kere 15 dakikalık yürüyüş ve bol su iç dedi. Umarım fazla bekletmez kızımız.

Merhaba kızlar,
Bugün bizim de kontrolümüz vardı, sezeryan tarihimiz belli oldu:)) inşallah 03 ocak Çarşamba günü gelecek küçük paşa :)) ben aslında 8 inde olsun istiyordum ama doktor 8 ine kadar sancıların başlayabilir apar topar sezeryana geleceğine 3 ünde gel sakin sakin yapalım doğumunu dedi:) düşününce haftaya çarşamba çok yakın yani, çok heyecan yaptım bugün sormayın:))
Bu arada tüm doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun, Allah sağlıklı Mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin:)

Merhaba kızlar,
Bugün bizim de kontrolümüz vardı, sezeryan tarihimiz belli oldu:)) inşallah 03 ocak Çarşamba günü gelecek küçük paşa :)) ben aslında 8 inde olsun istiyordum ama doktor 8 ine kadar sancıların başlayabilir apar topar sezeryana geleceğine 3 ünde gel sakin sakin yapalım doğumunu dedi:) düşününce haftaya çarşamba çok yakın yani, çok heyecan yaptım bugün sormayın:))
Bu arada tüm doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun, Allah sağlıklı Mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin:)

Canı.m çok sevindim sağlıkla kucagina al.inşallah :)

Merhaba kızlar,
Sağlıkla gerçekleşsin canım inşallah doğumun.
3ocakta doğum yapacaklar çoğaldı U UgurluKedi
Melodi

X