2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Karnım burnumda hala inanamıyorum bebeğimi kucağıma almadan da inanamıcam 8 aydır hayal dünyasında gibiyim bir Sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum mutluluk korku telaş heyecan sakinlik takıntı sinir bu nedir yahuu beynimde sürekli bebeğim var eksikler alınacaklar süsler Doğum şunu mu alsam bunu mu alsam başka bişey gerekir mi vs başka birşeye adapte olamıyorum

yanlis anlama ama dogum evi dedigin bence kalabalik olmali. ne kadar gusel size deger verip geliyorlar. suan kv ve kp ayri daha dogrusu 4 ay once kavga ettielr kv kizinin yanina gitti hepsi farkli sehirdeler. gelicez gidecez diyen yok ve ben bunun eksikligini cok hissediyorum aslinda esim icin daha cok uzuluyorum dogum da onun tarfindan hic kimse olmayacak.. arayip davet etmek istiyorum bir yandan da gurur yapiyorum yani insan kendi dogumuna kv sini davet eder mi diye. zaten gelmeleri gerekmiyor mu? ayy bilmiyorum yani bence uzulme 1 gece nedir ki onlar hep beraber yatak dosek yatarlar hem de torunlarini gormus olurlar. sen bunlari hic stres yapma sadece dogumuna odaklan..

gozun aydin .. hayirli olsun:) insallah kuvesden alip biran once taburcu olursunuz.

Canımmmm hayırlı uğurlu olsun. Bak ne güzel önemli bir sıkıntısı da yokmuş. Kaç kg doğdu? Bir de küvezde ne kadar kalacakmış söylediler mi?

Canım yazını okurken çok duygulandım. Rabbim mucizesini sağlıkla kollarınıza versin bugün. Dualarımız sizinle.

Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Artık dört yapraklı yoncasınız siz

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bir an önce tam anlamıyla kavuşursunuz

Ne mutlu size, sabir ve teslimiyet ile imtihanini kazananlardan olmussunuz elhamdulillah, Rabbim hep guzellikler gostersin size. Saglikla, afiyetle kavusun, muhabbetle, huzurla buyutun insaallah yavrunuzu. Allah kolayliklar ihsan etsin.

Tekrar hayirli olsun. Bizim de darisi basimiza, insaallah bir an once eve de gecersiniz.

Hayirli mubarek olsun, saglik, sihhat, afiyet versin Rabbim, en kisa zamanda toparlarsiniz insaallah. Gozunuz aydin.

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün tez vakitte yanına gelsin paşan canım Maşallah size

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah size

Gözünaydın canım sağlıkla kucağına alıp evine götürmek de nasip olur insallah allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Allah sağlık sıhhat versin canım analı babalı büyütmeyi nasıp etsin

Speedy pazar canım

Diğer arkadaşımız da 7 gidip 2 saat içinde sezeryan dediğine göre o da pazar :)

oyy canım benim geçmiş olsun gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah bebegini hamdolsun sende bebeginde iyisiniz ..
sen elifine kavusmussun inşallah bizlerde kucagimiza alırız bebislerimizi ..
bende elifimi bekliyorumm kucagima almayi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…