2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım şehir dışı ama birbirlerine çok yakın iki şehir 1 saat 40 kadar ben İstanbul da bile bir haladan digerine 2.5 saatte geciyorum bazen
Bilen bilir kv soz.konusu olunca hep.olumsuz taraftayimdir. Ama smdi dusunuorum. Benm bi oglum var. Cocugu olacak evi de 2 saat kadar uzakta bi yerde gidip elin cocugunu gorur gibi gorup geri gelicem. Hastalanir yataklara duserim vallahi. Onlar gelmek istiosa balik iatifi yatmayi da goze almislardir zaten. Gelip on gun kalayim demio bi gece kalip gidicek. Senin torunun olsa yegenin olsa evin uzak olsa aman gelinim annesinde kalio bi iki saat goreyim.gideyim die dusunur muydun?

llylzll canim simdiden gozunaydin.
Ben de senin kadar olmasa bile esimle birlikte cok ugrastik ve olmadi ama Allaha sukur bebegimiz kendi gelmeyi tercih etti.
Simdiye kadar bu yasadigimiz zorluklardan dolayi belki de hala inanamiyoruz bugunlerimize ama senin icin yarin mucizen gercek olacak. Darisi tum isteyen ve bakacak olanlara insallah

Csnım benim derdim evde yatacak yer olmaması hepsini koğuş gibi salonda Ağırlamak zorunda kalacağız ayrıca arabaları var ve aramızda ki mesafe 1saat 40 dk
Canim sen soylemissin zaten yer olmadigini kendileri bilir
Artik salon vs neresi oldugu onemli degil annen bir yer ayarlar ve ne kadar rahat olursa artik orada kalirlar. Cok senlik bir durum yok aslinda birak annen organize etsin, kendini bosu bosuna strese sokma

Selam kızlar , Allah razı olsun B bshk1993 bilgi vermiş biraz zor bir Doğum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim..

Cumartesi 9 gibi nişan geldi kırmızı olunca geldik hastaneye açılmam 3 cmdi sancım aşırı değildi eve yolladı sıklaşınca gel dedi.
04:30 gibi geri geldik 5 dk 1 geliyordu düzensiz ritmik değildi.. sancım yiksekdi diye yatış yaptılar. Nst sancı açılma öyle geçirdik zamanı açılmam çok fazla yavaş ilerliyordu öğleden sonra 15:30 kadar 6 cm olmuştı ancak bide oğlum sağolsun başından beri Doğum kanalında olan o kafayı çekince hem açılma hemde kanala girmesini beklemek zorunda kaldık. Daha da zordu.

Ebelere yalvardım suni sancı diye çünkü sıkıldım başka bir hasta da gelince doktorumda gelecekti dr onayı ile suni sancı taktılar , açılma için fitil verdiler , suyu da patlattılar Bebeğin kafasının kanala girmesi lazımdı.

16:20 oğlun dünyaya geldi 3490 olarak 51 cm çok şükür iyi solunum sıkıntısı yaşadığından yanımda değil müşahede alanında kan şekeri de düşük süt sağıp veriyoruz.

Bende iyiyim çok şükür sağlıkla kavuştum gğzel olan herşey zordur.

Herkes ince düşünemiyor maalesef daha çok vakit geçirmek için kalmak istiyorlardır evi biliyolardır sıkış pıkış yatmayıda önemsemiyorlar demek ki boşver sen kendine ve bebeğine odaklan onlar bişekilde sığarlar enerjini düşürme

maşallah sübhanallah bebisine ,
allah'ım analı babalı büyütsün inşallah rabbim sağlıkla buyumesini buyutmenizi nasip etsin
darısı biz bekleyenlerin basina inşallah bizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Gözün aydın sen de kavuştun bebeğine allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu günlerde büyüt inşallah darısı bizlerin başına :)

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Umarım oğlun da kısa zamanda toparlar, maşallah ona :) Zor da olsa normal doğum olmuş, çok sevindim, darısı benim gibi normal doğum isteyenlerin başına...

ben yine uyuyamiyorum kizlar ayaklagimi kremledim rahatsiz degil ama ben uyuyamiyorum
oturamiyorum bir oturdugum yerde nasil yatayim rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah bebislerimizi.
gerildi bütün vücudum..

Aynen ben de uyuyamıyorum mahfoldum sabır diyorum işte dönemiyorum yatamıyorum yine de sakin kalmaya çalışıyorum kalktım öyle koltukta oturuyorum az kaldı diye diye şükür 35. Haftaya geldim gzl bir film bulup izlesem mi kitap mı okusam bilemedim

Herşeyin bir zamanı varmış dedikleri doğru sanırım inşallah yarın çok rahat bir doğum olur senin için sen de bebeğinde sağlıklı bir şekilde atlatırsın doğumu gelip burada çok rahattı doğum diye yazarsın şindiden gözün aydın

ben karanlikta oturuyorum telefonun isigiyla arada dolaniyorum ..
biraz once esim geldi bakti ben yine gidip yatamadim bir acayip oldum ..
perşembe günü olsada kontrole gitsem gittigimde gun verirlerse belki daha iyi olurum
bu halim berbat

ben karanlikta oturuyorum telefonun isigiyla arada dolaniyorum ..
biraz once esim geldi bakti ben yine gidip yatamadim bir acayip oldum ..
perşembe günü olsada kontrole gitsem gittigimde gun verirlerse belki daha iyi olurum
bu halim berbat

Benim kontrol yarın uyumam lazım ama mümkün değil bazen kulaklıkla sakinleştirici müzikler dinliyorum uyumak için işe yarıyor uyumasam da stresi azaltıyor gevşetiyor deneyebilirsin çünkü düşündükçe tam bir kısır döngü

bugün 35 . haftanin son gunu geciyorda bir haftadir geceleri boyleyim
suan uzandim mesela geriliyorum hemen kipir kipir yatış pozisyonuna giremiyorum sinir yaptıgı icin huzursuzum

Gözün aydın sen de kavuştun bebeğine allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu günlerde büyüt inşallah darısı bizlerin başına :)

Çok şükür kızlar,
İnşallah bir an önce ikimizde çıkarız
Darısı hepinize.

Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hayirli olsun tez zamanda ewinizde olun sıkintisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…