Csnım benim derdim evde yatacak yer olmaması hepsini koğuş gibi salonda Ağırlamak zorunda kalacağız ayrıca arabaları var ve aramızda ki mesafe 1saat 40 dkCanım gorumcenin eşinin gelmesi fazla olabilir ama arabayla o getiriyor ise ondan geliyordur. Ayrıca 1 gece için birşey olmaz bence birsey deme idare edilebilir bir durum gibi gözüküyor :)
Csnım şehir dışı ama uzaklık 1 saat 40 bile Yok diyebilirim hayır evde yer olmadığını defalarca söylememe rağmen ısrarlarını anlamıyorum kendi evimde yasasam anlarım ama ben annemin evin de kalıyorum ve bunu hepsi biliyor
Canım Rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmez. O ol der ve olur.
Allah yardımcın olsun. İnşallah sezeryandan sonra da ağrın sızın olmaz ve tez toparlanıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
Güzel haberlerini bekliyoruz canm..
Canım okurken bile ağlamamak icin zor tuttum kendimi rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın insallah insallah sağ Salim alırsın bebeğini kucağına ve hayal ettiğin tüm güzellikler seninle olsun güzel haberlerini vermeyi unutma burdan Allah’a emanet ol
saglikla kucagina al insallah. dualarimiz seninle...
Allahım sağlıkla kavuştursun. Herşey gönlünüzce olsun
@speedy-gonzales Canım çok sevindim saglıkla sıhhatle büyüsün bebeğin inşallah umarım sende iyisindir daha güzel haberlerini bekliyoruz Allah hepimize sağlıklı güzel dogum nasip etsin.
llylzll Okurken gözlerim doldu ne kadar zor böyle elde etmek benimde tüp bebekle oldu. Ben hep bi meleğini de bana emanet et diye dua etmiştim. Çünkü hiç bir seyin sahibi biz değiliz biz doguracak olsak bile. Hala birinin çocugu olmadıgını duyunca cok etkileniyorum üzülüyorum. Allah herkese sağlıkla nasip etsin. Sağlıkla kucagımıza alalım inşallah.
Saglikli bir sekilde bebegini kucagina alip evine gidersin buyutursun bebisini :)
canım benim duamda kalbimde seninle minnak mucizeni inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun rabbim senide bebeğinide korusun inşallah
Dualarımız seninle canım inşallah Doğumun kolay olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
canım benim birgun idare edersiniz lütfen kendini strese sokma bak senin rahatsizliginda var rabbim bebegini kucagina almayı nasıp etsin inşallah..Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum Eger ben abartıyor isem lütfen bana söyleyin çünkü ben vicdanım ile mantığım arasında kalmış durumdayım hamile olduğumu öğrenince rahatsızlığım dan dolayı evde tek durmamam gerektiği icin anneme taşındık eşim ile birlikte bu Arada epilepsi hastasıyım dogumum olduktan Sonra tekrar kendime ait bir eve gecicem bu arada taşındım derken gerçek anlamda eşyalarım ile birlikte taşındık şimdi geleyim asıl soruna görümcem 3 ay önce Doğum yaptı kayınvalidem dolayısı ile kızının yanında doğumu ma hep beraber gelmeyi planlıyorlar kayınvalidem görümcem görümcemin eşi ve görümcemin kızı yatılı olarak bu arada biz bu eve zor sığıyoruz bunu defalarca söylememe rağmen ısrarla gelip bir gün kalıp döneceklerini söylüyorlar ve bu konu her açıldığında ben sinir krizi geciyorum annem allah var kısım ses etme diyor idare ederiz diyor ama ben bu düsüncesizlik Lern den çok sıkıldım
Canım çok sağol evet öyle baktığım zaman haklısın eşimi üzmek en son isteyeceğim şey ona yansıtmıyorum da zaten belki ben hormonlarım yüzünden mantıklı düşünemiyorum o yüzden sizlerden fikir almak istedimcanım benim birgun idare edersiniz lütfen kendini strese sokma bak senin rahatsizliginda var rabbim bebegini kucagina almayı nasıp etsin inşallah..
bazilari gelme bile gelmiyor ne mutlu sana senin bir parcan olacak ve herkezi mutlu edecek ..
mutlulugunuzu paylasacak birilerinin olmasi ne guzel ..
ben hastanede tesadüf denk geldim kadin sezeryana girmiş sadece esi ve 3/4 yaslarinda oglu bekliyor çok üzüldüm ne anne ne kardes kimse yok ..
lutfen kendini strese sokma heyecanini bölme esinide uzmeyesin bu mutlu gününüzde
Dualarımız seninle canım sagsalim bebişinle gel evine insGécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Bence Sinirlenmekte çok haklısın Can'ım eşine söyle annesiyle o konuşsun durumu annesine izah etsin gelip ziyaret edip geri dönsünler kalmalarına gerek yok zaten annen yanındaKızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum Eger ben abartıyor isem lütfen bana söyleyin çünkü ben vicdanım ile mantığım arasında kalmış durumdayım hamile olduğumu öğrenince rahatsızlığım dan dolayı evde tek durmamam gerektiği icin anneme taşındık eşim ile birlikte bu Arada epilepsi hastasıyım dogumum olduktan Sonra tekrar kendime ait bir eve gecicem bu arada taşındım derken gerçek anlamda eşyalarım ile birlikte taşındık şimdi geleyim asıl soruna görümcem 3 ay önce Doğum yaptı kayınvalidem dolayısı ile kızının yanında doğumu ma hep beraber gelmeyi planlıyorlar kayınvalidem görümcem görümcemin eşi ve görümcemin kızı yatılı olarak bu arada biz bu eve zor sığıyoruz bunu defalarca söylememe rağmen ısrarla gelip bir gün kalıp döneceklerini söylüyorlar ve bu konu her açıldığında ben sinir krizi geciyorum annem allah var kısım ses etme diyor idare ederiz diyor ama ben bu düsüncesizlik Lern den çok sıkıldım
Vallahi csnım düşüncesiz lik Leri çok Çan’ımı sıkıyor eşime söylesem o çok üzülecek kendileri anlasın istiyorum ama yok ısrarla anlamıyorlarBence Sinirlenmekte çok haklısın Can'ım eşine söyle annesiyle o konuşsun durumu annesine izah etsin gelip ziyaret edip geri dönsünler kalmalarına gerek yok zaten annen yanında
Anlıyorum ama sen şimdi gelme dersen onlar annen istemiyormuş gibi düşünür onu da zor durumda bırakırsın. Stres yapma kendine. Sen bebegini al odanın kapisini kapat yatarken :) Onlarda el gibi biraz oturup gitmek istememiş olabilirler. 1 gece için şimdiden strese sokma bebegini ve kendiniCsnım benim derdim evde yatacak yer olmaması hepsini koğuş gibi salonda Ağırlamak zorunda kalacağız ayrıca arabaları var ve aramızda ki mesafe 1saat 40 dk
Haklısın csnım annemi zor durumda bırakmak da istemiyorum kadının zaten sesi çıkmıyor sıkıntı yapan benim en kötü dediğin gibi yaparım odama çekilir dinlenirimAnlıyorum ama sen şimdi gelme dersen onlar annen istemiyormuş gibi düşünür onu da zor durumda bırakırsın. Stres yapma kendine. Sen bebegini al odanın kapisini kapat yatarken :) Onlarda el gibi biraz oturup gitmek istememiş olabilirler. 1 gece için şimdiden strese sokma bebegini ve kendini
Ben de şuanda tüp bebek yöntemiyle hamileyim ve yaşadığınız süreci sanırım en iyi ben anlarım Allah ol deyince olur ne güzel siz de buna inanmışsınız.Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.Doğumunuz kolay geçsin inşallahGécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Gécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum Eger ben abartıyor isem lütfen bana söyleyin çünkü ben vicdanım ile mantığım arasında kalmış durumdayım hamile olduğumu öğrenince rahatsızlığım dan dolayı evde tek durmamam gerektiği icin anneme taşındık eşim ile birlikte bu Arada epilepsi hastasıyım dogumum olduktan Sonra tekrar kendime ait bir eve gecicem bu arada taşındım derken gerçek anlamda eşyalarım ile birlikte taşındık şimdi geleyim asıl soruna görümcem 3 ay önce Doğum yaptı kayınvalidem dolayısı ile kızının yanında doğumu ma hep beraber gelmeyi planlıyorlar kayınvalidem görümcem görümcemin eşi ve görümcemin kızı yatılı olarak bu arada biz bu eve zor sığıyoruz bunu defalarca söylememe rağmen ısrarla gelip bir gün kalıp döneceklerini söylüyorlar ve bu konu her açıldığında ben sinir krizi geciyorum annem allah var kısım ses etme diyor idare ederiz diyor ama ben bu düsüncesizlik Lern den çok sıkıldım
Anlıyorum ama sen şimdi gelme dersen onlar annen istemiyormuş gibi düşünür onu da zor durumda bırakırsın. Stres yapma kendine. Sen bebegini al odanın kapisini kapat yatarken :) Onlarda el gibi biraz oturup gitmek istememiş olabilirler. 1 gece için şimdiden strese sokma bebegini ve kendini
Csnım şehir dışı ama birbirlerine çok yakın iki şehir 1 saat 40 kadar ben İstanbul da bile bir haladan digerine 2.5 saatte geciyorum bazenSehir disinda yasiyolarsa birgun idare edilebilir diye dusunuyorum sonucta onlarinda torunu yigeni vs. ama sehiricindelerse fazlasiyla anlamsiz ve dusuncesizce bi tutum
Tabiki de gün içinde değil yatarken dedim sesten rahatsiz olmasin diye :) yoksa gelinip gorulmesi kadar dogal birşey yokAy kizlar niye oyle diyosunuz ya bebegi al odaya kapat diye onlarada yaizk diillmidusunuyorumda abimin esi anneme babama oyle bisey yapsa cok cok cok uzulurdum onlarinda torunu yazik diilmi
Csnım tabi ki gelip görsünler ona lafım Yok ama kalmak biraz sıkıntı Çünkü evde yatacak yer yokAy kizlar niye oyle diyosunuz ya bebegi al odaya kapat diye onlarada yaizk diillmidusunuyorumda abimin esi anneme babama oyle bisey yapsa cok cok cok uzulurdum onlarinda torunu yazik diilmi
Csnım şehir dışı ama birbirlerine çok yakın iki şehir 1 saat 40 kadar ben İstanbul da bile bir haladan digerine 2.5 saatte geciyorum bazen
Csnım tabi ki gelip görsünler ona lafım Yok ama kalmak biraz sıkıntı Çünkü evde yatacak yer yok