- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2400 doğdu kuvesde sadece kilosu düşük olduğu için duruyomus çok hafifte oksijen küves içine herhangi bir makina cihaz vs bağlı değilmiş çok sukurCanımmmm hayırlı uğurlu olsun. Bak ne güzel önemli bir sıkıntısı da yokmuş. Kaç kg doğdu? Bir de küvezde ne kadar kalacakmış söylediler mi?
MerhabaMerhaba hanımlar.Ne güzel tatlı heyecan içerisindesiniz. Ben ağustos annesiyim . Oğlum 5aylık oldu çok şükür.
6 ay önce bende sizin gibi heyecanla bekliyordum . Yazdıklarınızı okuyunca aklıma o anlar geldi. Allah hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
![]()
âmin inşallah canım benim allah razı olsun inşallahMerhaba hanımlar.Ne güzel tatlı heyecan içerisindesiniz. Ben ağustos annesiyim . Oğlum 5aylık oldu çok şükür.
6 ay önce bende sizin gibi heyecanla bekliyordum . Yazdıklarınızı okuyunca aklıma o anlar geldi. Allah hepinize sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
![]()
âmin aminnn inşallahMerhaba
Oğluşunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim :)
Ben de kızımı bekliyorum artık akşam sabah ne zaman gelirse :)
Allah herkesin evladını bağışlasın ve acılarını göstermesin![]()
canım benim senin nekadar kaldi iste bu cuma mi?bugun sezeryan olacak arkadaşımız da güzel haberle gelsın ınsallah
canım benim senin nekadar kaldi iste bu cuma mi?
oo neguzel süper olmuşevet canım normalde bu cuma son. (ama ara tatil denk geldi evdeyim:)
2 ocak salı günü 37 artı 0 rapor götüreceğim
benimki hala disarda ve orasi yumusakgünaydınlar olsun güzel anneler
speedy-gonzales ve
minnak123456789minnak hayırlı olsun
Rabbim evlatlarınızı size, sizide onlara hayırlı eylesin inşaallah
ömürleri uzun, bahtları ve yolları açık olsun
Sizlere bir sorum olacaktı hanımlar
benim hep dışarda olan göbek deliğim son bir kaç gündür içine çöktü
yani hamile kalmadan önce ki halini aldı
korkuyorum herşeyi doğum belirtisi zannediyorum
var mı bu konu da bilgisi olan
Amin teşekkür ederiz ne zaman gelecekleri belli olmuyor gerçekten 37+5 te geldi miniğimMerhaba
Oğluşunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim :)
Ben de kızımı bekliyorum artık akşam sabah ne zaman gelirse :)
Allah herkesin evladını bağışlasın ve acılarını göstermesin![]()
Amin inşallah bütün bebişleri korusun. Doğumdan da sakın korkmayın hanımlar. Ben kii canım inanılmaz tatlıdır. Oğlum doğduğu anda bütünn ağrılar anında kesiliyor mucize gibi bir şey. Zaten onun sesini duyunca Leyla gibi oluyorsunuzâmin inşallah canım benim allah razı olsun inşallah
rabbim sanada sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah..
maşallah sübhanallah rabbim korusun senide aileni inşallah
Merhabalar arkadaşlar dün akşam 7 itibarı ile sancilarim 5 dk bir düzenli gelince takibimin yapıldığı hastaneye geldim doğum başlamış 2 saat içinde sezeryana alındım bebeğimin çok ciddi bir sıkıntısı yokmuş hafif derecede solunum sıkıntısı sebebi ile kuvesde şimdi isterdimki bir hafta daha dursun fakat iki kadın doğumcu gitmiş eski ameliyat yerlerim açılmak uzereymis ki zaten 1 hafta daha kalsa büyük olasılıkla benim hayatı tehlikem olurmuş Rabbim en doğru en hayırlı olanı bile Elhamdulillah.
Deliriyorum boyle insanlara istedaha bugun story e koydugum resme arkadasim 3 uz mu yazmis. ve isin kotu yani bunlari yazan arkadaslarim en az 20 kilo aldilar ve hem cinslerim...(12 kilo aldim )