Ben de ondan alacağım sanırım teşekkürler canımsevi bebenin kiraz çekirdekli olanını aldım cnm babymall de indirimde sanırım hala..
Ben ayrı yıkadım canım yoksa beyazlarda pembe yansımalar olabiliyor
bende ayri yikayayim ozaman bugun ayiriyorum yarin yikayacagim poset poset ayiriyorum renkleri 4 ayri gurup yaptim kendi esyalarilamlaPembe bana hep riskli gelir ben ayrı atardim
Pijamalarda 30 derece attım
Rica ederim cnmBen de ondan alacağım sanırım teşekkürler canım
ay çok normal ben geçen saçımı kuruturken ağladım. göz yaşlarım aktıkça da fon makinasını yüzüme tuttum soğuk soğuk bir ferahlık geldiKizlar ya acayip bir duygu yogunlugu oldu anlayamiyorum oturdum simarik bebekler gibi agliyorum resmen su an. İnsaallah rahatlar icim. Hicbir sebebi yok aglamamin, yolunda gidiyor her sey aslinda, elhamdulillah. Dogum cok yaklasti, onun psikolojik etkisi midir nedir bu sacmalik?! Esim disarda Allah'tan yoksa delirdigimi dusunebilir.
Sağ ol canım ne olsun kasılmalar oluyor sadece bir şey yok halen yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek sen nasılsın :)
Hmm anladim, ben gercek dogumun baslamasini kastetmistim yani bebegin cikisini.4 cm olunca artık hastane bırakmaz seni canım
Ya o ne bicim lafmis ama ben bile okudugumda gozlerim doldu ki duygusal degil sinirli donemlerdeyim :)ay çok normal ben geçen saçımı kuruturken ağladım. göz yaşlarım aktıkça da fon makinasını yüzüme tuttum soğuk soğuk bir ferahlık geldigeçen gecede arabada eşime bana bisey olursa evlenirsen çocuğu annemlere ver o baksın dedim der demezde ağladım adam şok yani normalsin
Allah direnme gücü versin canım sizeArkadaslarspeedy-gonzales ten haber ver mi ? Merak ettim.ben bu hafta cok yogun calisiyorum kizlar bana dua edin.güç kuvvet dileyin
Maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah sen nereden biliyon :)speedy-gonzales doğurdu kızlar. Maşallah tatlı mı tatlı bir oğluşu oldu. :) haberi ben veriyim dedim.