2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağlıkla gelsin canım dualarımız sizinle:)

Ben 35. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama 35ten sonra başladı her şey en başından beri de yağ krem vs kullanıyordum ama yine de çatladı maalesef çatlamama rağmen hala da kullanıyorum.
Bakalım güzelim ben ne olucam 36 haftalık olduk yaşayıp görücez

Kizlar ya acayip bir duygu yogunlugu oldu anlayamiyorum oturdum simarik bebekler gibi agliyorum resmen su an. İnsaallah rahatlar icim. Hicbir sebebi yok aglamamin, yolunda gidiyor her sey aslinda, elhamdulillah. Dogum cok yaklasti, onun psikolojik etkisi midir nedir bu sacmalik?! Esim disarda Allah'tan yoksa delirdigimi dusunebilir.

Son düzenleme:
Kız hayırlı olsun bugün yarın doğar 4 cmde dogum başlıyor zaten bende bugün seni soracaktım içime doğdun

canım aynen bende hersrye ağlıyorum bahanem deyok zırıl ziril aglamak geliyor icimden aglamamak sinir yapti bende dogum stresi basiyor gunler yaklastikca galiba ondan
hakkimizda hayirlisi olsun inşallah bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak allahimizin izniyle

kızlar ben birsey soracagim pembelerle beyazlazlar bir arada yikanirmi bebisin kiyafetler
birde benim pijama ustlerim kremli 30 derecemi

Bende böyleyim ya heran herşeye hazır ağlama ekibi var içimde sanki tv de bebek bezi reklamı görüyorum gözlerim doluyor falan garip oldum iyice

Ben de evlendiğim dönemde benzer şeyler yaşamıştım kıskanç ve hazımsız tavırlara inanamamıştım. şimdiki yaşadığım şehirde zaten yeniyim sürekli görüşebileceğim bir arkadaşım yok.

ben de şampuan duş jeli bazı temizlik maddelerini aldım kullanıyorum ama pişik kremi hangisi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…