Evet canim 2. BebişBu 2. çocuk mu cnm
SenceMaşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah sen nereden biliyon :)
Normaldir bence cunku benim hergun agriyo belim karin tarafim sancida yokluyo geceleriKızlar belim ve karnım çok agrıyor ama ara ara değil sürekli yoksa bu gece de ben mi doğuracağım
Arttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnımNormaldir bence cunku benim hergun agriyo belim karin tarafim sancida yokluyo geceleri
Korkma allahin izniyle zamaninda gelirr ben bu 1 aydir cekiyom fazla ama gayet iyi bebek normal artik agrilarArttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnım
Csnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))Korkma allahin izniyle zamaninda gelirr ben bu 1 aydir cekiyom fazla ama gayet iyi bebek normal artik agrilar
benim uyku duzenim kalmadi artik dogsun diye bekliyorumm.. son haftalari nasıl gecirecegim bilmiyorum... tahmini benimde son 25 gün sezeryan olduğu icinCsnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
Sezeyan mi olcak dogumun ben istiyorum 40 haftada dogsun oglum 40+4 te dogmutu bakalim kizim nezaman gelicekCsnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
Evet canin sezeryan ama hala doktorum gun vermedi bakalım kaçıncı hafta alacakSezeyan mi olcak dogumun ben istiyorum 40 haftada dogsun oglum 40+4 te dogmutu bakalim kizim nezaman gelicek
Hayirlisi canim 38 de olur buyuk ihtimalle genelde ole oluyolar farkli durumlar olmazsa ins hayirlisiyla herkes bebegini kucagina alsinlar aminEvet canin sezeryan ama hala doktorum gun vermedi bakalım kaçıncı hafta alacak
Amin csnım hepimiz insallahHayirlisi canim 38 de olur buyuk ihtimalle genelde ole oluyolar farkli durumlar olmazsa ins hayirlisiyla herkes bebegini kucagina alsinlar amin