Arttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnım
Arttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnım
Csnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
speedy-gonzales
canım benim hadi gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah
darisi biz bekleyenleri basina inşallah bizede sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun..
Csnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
benim uyku duzenim kalmadi artik dogsun diye bekliyorumm.. son haftalari nasıl gecirecegim bilmiyorum... tahmini benimde son 25 gün sezeryan olduğu icin
Gécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Gécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Canım Rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmez. O ol der ve olur.
Allah yardımcın olsun. İnşallah sezeryandan sonra da ağrın sızın olmaz ve tez toparlanıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
Güzel haberlerini bekliyoruz canm..
ay çok normal ben geçen saçımı kuruturken ağladım. göz yaşlarım aktıkça da fon makinasını yüzüme tuttum soğuk soğuk bir ferahlık geldi geçen gecede arabada eşime bana bisey olursa evlenirsen çocuğu annemlere ver o baksın dedim der demezde ağladım adam şok yani normalsin
Canım okurken bile ağlamamak icin zor tuttum kendimi rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın insallah insallah sağ Salim alırsın bebeğini kucağına ve hayal ettiğin tüm güzellikler seninle olsun güzel haberlerini vermeyi unutma burdan Allah’a emanet ol