Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldir bence cunku benim hergun agriyo belim karin tarafim sancida yokluyo geceleriKızlar belim ve karnım çok agrıyor ama ara ara değil sürekli yoksa bu gece de ben mi doğuracağım
Arttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnımNormaldir bence cunku benim hergun agriyo belim karin tarafim sancida yokluyo geceleri
Korkma allahin izniyle zamaninda gelirr ben bu 1 aydir cekiyom fazla ama gayet iyi bebek normal artik agrilarArttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnım
Csnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))Korkma allahin izniyle zamaninda gelirr ben bu 1 aydir cekiyom fazla ama gayet iyi bebek normal artik agrilar
benim uyku duzenim kalmadi artik dogsun diye bekliyorumm.. son haftalari nasıl gecirecegim bilmiyorum... tahmini benimde son 25 gün sezeryan olduğu icinCsnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
Sezeyan mi olcak dogumun ben istiyorum 40 haftada dogsun oglum 40+4 te dogmutu bakalim kizim nezaman gelicekCsnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
Evet canin sezeryan ama hala doktorum gun vermedi bakalım kaçıncı hafta alacakSezeyan mi olcak dogumun ben istiyorum 40 haftada dogsun oglum 40+4 te dogmutu bakalim kizim nezaman gelicek
Hayirlisi canim 38 de olur buyuk ihtimalle genelde ole oluyolar farkli durumlar olmazsa ins hayirlisiyla herkes bebegini kucagina alsinlar aminEvet canin sezeryan ama hala doktorum gun vermedi bakalım kaçıncı hafta alacak
Amin csnım hepimiz insallahHayirlisi canim 38 de olur buyuk ihtimalle genelde ole oluyolar farkli durumlar olmazsa ins hayirlisiyla herkes bebegini kucagina alsinlar amin
Gozun aydin cnm gecmis olsun ins kolay gecmistirçok sağol canım arada o pozisyonda kalkıp zıplıyorum hafif hafif inşallah etkisi olur.
şuan aslında en çok dinlenmeye ihtiyacım var gibi ama uyuyamıyorum
Amin inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin.hayirlisi ile sağlığıyla kucagina almak nasip olsun inşallah canım benim inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
Gécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Hahahah ayy güldürdün beniay çok normal ben geçen saçımı kuruturken ağladım. göz yaşlarım aktıkça da fon makinasını yüzüme tuttum soğuk soğuk bir ferahlık geldigeçen gecede arabada eşime bana bisey olursa evlenirsen çocuğu annemlere ver o baksın dedim der demezde ağladım adam şok
yani normalsin
![]()
Canım okurken bile ağlamamak icin zor tuttum kendimi rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın insallah insallah sağ Salim alırsın bebeğini kucağına ve hayal ettiğin tüm güzellikler seninle olsun güzel haberlerini vermeyi unutma burdan Allah’a emanet olGécen sene ocak ayinda 6nci tüp bebek tedaviside tutmayinca doktor cok yiprandiniz birakın ve kabullenin olmuyosa zorlamayın cok yiprandiniz demişti..eşimle eve kadar hiç konuşmadan ve agliyarak gelmiştik...........
Sımdi Yarin sabah 39+1 de sezeryan için gidiyorum allahın izniyle ..normal doguramiyacagima karar verdik doktorumla panik atak ve heycanımdan dolayı ..beni bu tedaviler ve umutsuz konusan doktorlar bu hale soktu galibaa...ama ben onlara degil rabbime inandim hamd olsun ki dualarım kabul oldu ...genel anestezi olucam direk .umarim hersey yolunda gider bende mucize bebegime saglikla kavusurum..evimize 3 kişi olarak saglikla gelirim ....hamile ve lohusa arkadaşlarim dualarinizi bekliyorum ..iyi gecelerr
Ondan sonra niye kocalarımızın dengesi şaştı diyoruzHahahah ayy güldürdün beni