2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arttık ay sancılarımız başladı sanırım biraz daha dursa içerde çok iyi olacak perşembe günü kontrolüm var doktorum la konusucam bakalım böyle olunca korkuyorum csnım
Korkma allahin izniyle zamaninda gelirr ben bu 1 aydir cekiyom fazla ama gayet iyi bebek normal artik agrilar

Korkma allahin izniyle zamaninda gelirr ben bu 1 aydir cekiyom fazla ama gayet iyi bebek normal artik agrilar
Csnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))

speedy-gonzales speedy-gonzales
canım benim hadi gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah
darisi biz bekleyenleri basina inşallah bizede sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun..

Csnım o kadar tuhaf bir his ki hem biran önce doğsun istiyorum hemde biraz daha dursun diyorum sanırım bunlar hep sezeryan Korkumdan kaynaklanıyor:))))))
benim uyku duzenim kalmadi artik dogsun diye bekliyorumm.. son haftalari nasıl gecirecegim bilmiyorum... tahmini benimde son 25 gün sezeryan olduğu icin

X