2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah bi avazda kurtarsın hayırlı doğumların olsun speedy dualarımız seninle

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Nst ye bağlandım. Çok ağrı hissetmememe rağmen 90 çıktı 1 kere. Doktor doğumu öne çekebiliriz dedi. Böyle birşey başına gelen var mı?

Masaallah, Allah mubarek etsin, anali babali buyutsun insaallah. Hayirli, uslu, istahli evlat olur insaallah. Gozunuz aydin olsun.

Kimisi mamaya cok karsi ama ac kalip sarilik olmasindansa ben de cocugu mamayla doyurma taraftariyim. Allah yardimcimiz olsun. Guzel gunler gorun insaallah.

Canım bak daha sabah tık mık yok diyordun, şimdiyse açılman var. =) inşallah doğumun kolay geçer canım. Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah.
Darısı biz bekleyenlere..

Günaydın hamişler cok takılamaz olduk telaşlardan. Umarım herkes iyidir

Benm bebito ters maalesef ve hic de dönmedi cunku suyum hep az seyretti bu yuzden 38+2 de yani 28Aralık Persembe gunu sabah sezaryenle dogumumuz gerçekleşecek Allahın izniyle .Dualarınızı bekliyoruz kızımla

Gozunuz aydin, Rabbim hayirli evlat eylesin insaallah. Ne mutlu saglikla almissiniz kucaginiza, hep guzel gunler gorun insaallah. Allah mubarek etsin. Ben de Lansinoh kremi biliyorum ve ayva cekirdeklerini suda jöle haline getirip suruluyor diye biliyorum ama dogumdan once baslanmasi gerekiyormus, hamileligin son zamanlarindan emzirmeye hazirlik olsun diye. Siz yine de surmeye devam edin, gecer insaallah kisa zamanda.

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu

Beeen 38+2yim 2 gun once gobegimin altinda mor mor catlaklari gordum şok oldum, oncesinde hic olmamisti. Ben surekli olmasa da aklima geldikce ozel bir catlak kremi degil de, bebe yagi ve sprey seklinde olanlardan vazelin suruyordum. Catlaklari gordukten sonra da yine surmeye devam ediyorum tabi ve bence azaldilar. İlk gordugumde mor mor cok barizdi, simdi silik silikler, insaallah tamamen kaybolurlar. Catladi diye amaaan diyip bosvermemek lazim yani, gecebiliyorlar bence.

canım ben sevi bebenin yatağını aldım ama babyjem de var. Hangisini istersen tabi ama bence ikiside aynı

Oh izne ayrıldım dinleneceğim diyorum 7 de gözümü açıyorum iki gündür mecbur açlıktan kalkıyorum şimdiden sonra beklemeye başladım bebisi ama karnım falan inmedi. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorum.
Bir de ben park yatak aldım. Oturma odamda köşe var. Orada duruken köşenin birleştiği yerde uyuturum diye düşünüyorum yatırmak için ayrıca bir şey almaya gerek var mı sizce. Reflu yastığı mi alsam acaba dedim sırf yatırmak için.

Bol bol "Sümmessebiile yesserah" Abese 20. ayetini oku sen ve etrafindakiler, insaallah acilman kolay ve hizli olur. Bir de "Fatıma annemizin eli" adında odunsu bir bitki var aktarlarda satiliyor, onu anne ve bebegi icin niyet ederek suya koymayi tavsiye ediyorlar diye duymustum. Hastanelerde pilates topuna oturtuyorlar. Duvara yuzun donuk bir sekilde ellerinle kendi agirligini vermek ve birisi de sirtindan beline dogru ovmasi iyi diye biliyorum. Yine yatagin kenarindan asilip yere comelmek vs var bir suru acilmayi destekleyen seyler. Rabbim kolaylik versin, tek avazda, hayirla, saglikla, kolayca kavus yavruna insaallah.

Kizlar benimde surekli esimin vasitasiyla gorustugum bi arkadasim vardi.celik cocuk surekli beraberiz tatiller falan bu ay hamileligin en sikintili doneminde amniosentezden once benim yazlik evime geldiler evim kucucuk 4 kisiler.....neyse sıkıstik kaldik.o halimle 15 haftada falandim yemek yapiyorum begenmiyo....bi yere goturuyoruz begenmio......cocuklari surekli sorun surekli bir kavga ev oldu timarhane yapma etme diyen yok.....insan dondurmaciya gidip begenmedim der mi ? O kadar yani ben o halimle cikiyorum sirf onlar icin dolaniyorum halsizim keyifsizim ayyy delircektim yollarini gozledim gitsinler diye ...dondukten sonra da bi kere geldiler ben gitmiyorum aramiyorum sormuyorum eslerimiz gorusuo.....

Acele etme sen canım bebeğin geleceği varsa doğar yoksa da doktor sezaryen için beklemek durumunda ne kadar çok beklerse Bebek için o kadar iyi. Az kalmış zaten azıcık daha bekle :)

Maalesef canım tipik Türk esprileri Herkes olmasa da yapan böyle anlamsız şakalar yapıyor ve karşıdaki kişinin kırılıp kırılmayacağını hiç düşünmüyor. Sen umursama sıkma canını duyma böyle anlamsız şeyleri

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
Ben 35. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama 35ten sonra başladı her şey en başından beri de yağ krem vs kullanıyordum ama yine de çatladı maalesef çatlamama rağmen hala da kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…