- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
Allah bi avazda kurtarsın hayırlı doğumların olsun speedy dualarımız seninleakşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Heycan yerije çok gerginim. uyuyamıyorum sancım çok sıklaşmadı ne zaman doğar bekliyoruz
kizlar herkese gunaydin,bobrek agrisini dindiremedigimiz icin dun sabah sezaryanla (spinal)dogum gerceklesti.cok sukur bebegim iyi 3050 kilo 49 cm dogdu.38+1 de dogum olmus oldu.biraz fazla aglayan bi bebek.ve gercekten sut konusu cok onemliymis.sukur emme yetisi var ama hic sutum yok.anne memesi agizdazken enhektorle vermeyi denedi hemsiler.ama bu sabaha karsi pes ettik artik.cok agladi acliktan.allahtan biberon almistim yanima.biberonla verdikte bebegim uyudu sukur.mutlaka biberon ve sut sagma makinanizi yaniniza alin.herkese hayirli dogumlar diliyorum
Kimisi mamaya cok karsi ama ac kalip sarilik olmasindansa ben de cocugu mamayla doyurma taraftariyim. Allah yardimcimiz olsun. Guzel gunler gorun insaallah.Günaydın kızlar bugün beşinci gün kontrollerimiz vardı 36+5 de doğum yaptım sütüm 3.güne kadar gelmedi cevremdekiler mama vermek istemedi 2 gün ac kaldı bebek sütüm geldi bu sefer de az diye bebek emmek istemedi kimseyi dinlemedim 3.gün mamaya başladım ama alışmasın diye de mamayı kaşıkla verdim çıktığı kadar da sütü sağıp kaşıkla verdim Allah ıma bin şükür şimdi bebeğim emiyor bugün kontrolde sarılık baslamıs eğer mama vermeseydik sarılığı cok olacakmıs dr mama ve süt beraber götürmemiz lazım dedi sarılığı atması için dr a rağmen hala mama verme sütün de gelmiş emzir diyorlar zaten emziriyorum Sadece emdikten sonra mamayla destekliyorum siz kimseyi dinlemeyin mama verince de anne memesini alıyormus bebek benim loğusalığımı ağlayarak geçirttiler bebek aç ağlıyor sen o ağlıyor diye ağlıyosun strese girince de daha cok sütün gelmiyor
akşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Heycan yerije çok gerginim. uyuyamıyorum sancım çok sıklaşmadı ne zaman doğar bekliyoruz
Merhabalar herkeze günaydın
Ben aranıza çok geç katılmıştım hatırlayan varmı bilmiyorum ankaradan.
Ayın 20 sinde bende dogum yaptım.minik bir oğluşum oldu. arkadaşlar.36.5 haftalık sancı ve kasılma ile gittim bebeğimin kalp atışları yavaşladıgı için hemen spinal sezeryan oldum.çok şükür saglık durumumuz iyi evimize gectik.rabbim darısı gün sayanalara olur inşallah.bu arada gögüslerim çok fena çatladı lansinoh kullandım devamlı ama hiç bir faydası olmadı.önerebileceğiniz hemen yaraları iyleştirecek bir krem varmı arkadaşlar
Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
canım ben sevi bebenin yatağını aldım ama babyjem de var. Hangisini istersen tabi ama bence ikiside aynıDoktorum çok duyarlı bir kadın, bir anne. O zaten gereksiz gördüğü bir şeye yönlendirmez beni.
Ya bir de açıkçası eşim de ben de bu gece olayından korkuyoruz alalım biz de en iyisi dediğin gibi odalara da taşırız. Hangi marka aldın canım?
akşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Kizlar benimde surekli esimin vasitasiyla gorustugum bi arkadasim vardi.celik cocuk surekli beraberiz tatiller falan bu ay hamileligin en sikintili doneminde amniosentezden once benim yazlik evime geldiler evim kucucuk 4 kisiler.....neyse sıkıstik kaldik.o halimle 15 haftada falandim yemek yapiyorum begenmiyo....bi yere goturuyoruz begenmio......cocuklari surekli sorun surekli bir kavga ev oldu timarhane yapma etme diyen yok.....insan dondurmaciya gidip begenmedim der mi ? O kadar yani ben o halimle cikiyorum sirf onlar icin dolaniyorum halsizim keyifsizim ayyy delircektim yollarini gozledim gitsinler diye ...dondukten sonra da bi kere geldiler ben gitmiyorum aramiyorum sormuyorum eslerimiz gorusuo.....Ne kadar benzer şeyler yaşamışız kızlar, ben başta üzülüyordum, şimdi umrumda değil, tamamen bebeğime odaklandım. Ben de beklediğim insanlardan göremediğim desteği hiç ilgisi olmayan insanlardan gördüm ve benim için unutulmaz oldu bunlar. Eşim bu durumun kıskançlıkla ilgisi olabileceğini düşünüyor ki hayatta böyle yorumlar yapmaz. Ben artık az ve öz insan istiyorum hayatımda, zaten bebişler gelince kimseye ayıracak ve bunları düşünecek vaktimiz olmayacak :)
Acele etme sen canım bebeğin geleceği varsa doğar yoksa da doktor sezaryen için beklemek durumunda ne kadar çok beklerse Bebek için o kadar iyi. Az kalmış zaten azıcık daha bekle :)Kızlar benim doktorumda her hafta çağırıyor nst ye sokuyor benim ki çöl değişik bir adam ben 38 de doğurayım diyorum senin keyfine göre olmaz herşey normalse 39 dan önce sezeryane almam diyor kavga dövüş gidiyoruz bakalım ne olacak
Maalesef canım tipik Türk esprileri Herkes olmasa da yapan böyle anlamsız şakalar yapıyor ve karşıdaki kişinin kırılıp kırılmayacağını hiç düşünmüyor. Sen umursama sıkma canını duyma böyle anlamsız şeyleriArkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyoro kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce
Ben 35. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama 35ten sonra başladı her şey en başından beri de yağ krem vs kullanıyordum ama yine de çatladı maalesef çatlamama rağmen hala da kullanıyorum.Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu