- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
hayirlisi ile sağlığıyla kucagina almak nasip olsun inşallah canım benim inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..11 e talibim derken 21 kısmet olacak galiba:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi ile sağlığıyla kucagina almak nasip olsun inşallah canım benim inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..11 e talibim derken 21 kısmet olacak galiba:))
Sağlıkla gelsin canım dualarımız sizinle:)Günaydın hamişler cok takılamaz olduk telaşlardan. Umarım herkes iyidir
Benm bebito ters maalesef ve hic de dönmedi cunku suyum hep az seyretti bu yuzden 38+2 de yani 28Aralık Persembe gunu sabah sezaryenle dogumumuz gerçekleşecek Allahın izniyle .Dualarınızı bekliyoruz kızımla
Teşekkür ederim canım :)canım ben sevi bebenin yatağını aldım ama babyjem de var. Hangisini istersen tabi ama bence ikiside aynı
Bakalım güzelim ben ne olucam 36 haftalık olduk yaşayıp görücezBen 35. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı ama 35ten sonra başladı her şey en başından beri de yağ krem vs kullanıyordum ama yine de çatladı maalesef çatlamama rağmen hala da kullanıyorum.
Sağlıkla gelsin canım dualarımız sizinle:)
İnşallah hiç olmaz canım sen bol bol sür yağları kremleri tedbiri elden bırakma:)Bakalım güzelim ben ne olucam 36 haftalık olduk yaşayıp görücez
Sağ ol canım ne olsun kasılmalar oluyor sadece bir şey yok halen yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek sen nasılsın :)B Belkibiumut canım bugün seni hiç göremedim. Nasılsın? Merak ettim seni.. :)
Kız hayırlı olsun bugün yarın doğar 4 cmde dogum başlıyor zaten bende bugün seni soracaktım içime doğdunakşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Heycan yerije çok gerginim. uyuyamıyorum sancım çok sıklaşmadı ne zaman doğar bekliyoruz
10 cmde baslamiyor mu dogum? Oyle biliyordum. Epidural verilecekse 4 cm olmasi bekleniyor.Kız hayırlı olsun bugün yarın doğar 4 cmde dogum başlıyor zaten bende bugün seni soracaktım içime doğdun
canım aynen bende hersrye ağlıyorum bahanem deyok zırıl ziril aglamak geliyor icimden aglamamak sinir yapti bende dogum stresi basiyor gunler yaklastikca galiba ondanKizlar ya acayip bir duygu yogunlugu oldu anlayamiyorum oturdum simarik bebekler gibi agliyorum resmen su an. İnsaallah rahatlar icim. Hicbir sebebi yok aglamamin, yolunda gidiyor her sey aslinda, elhamdulillah. Dogum cok yaklasti, onun psikolojik etkisi midir nedir bu sacmalik?! Esim disarda Allah'tan yoksa delirdigimi dusunebilir.
4 cm olunca artık hastane bırakmaz seni canım10 cmde baslamiyor mu dogum? Oyle biliyordum. Epidural verilecekse 4 cm olmasi bekleniyor.
sevi bebenin kiraz çekirdekli olanını aldım cnm babymall de indirimde sanırım hala..Markasını hatırlıyor musun canım? Yüzüstü de yatarlar sanki gibi geldi şu an ama yatağı görmediğimden bilemedim şimdi :)
Bende böyleyim ya heran herşeye hazır ağlama ekibi var içimde sanki tv de bebek bezi reklamı görüyorum gözlerim doluyor falan garip oldum iyicecanım aynen bende hersrye ağlıyorum bahanem deyok zırıl ziril aglamak geliyor icimden aglamamak sinir yapti bende dogum stresi basiyor gunler yaklastikca galiba ondan
hakkimizda hayirlisi olsun inşallah bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak allahimizin izniyle
Ben de evlendiğim dönemde benzer şeyler yaşamıştım kıskanç ve hazımsız tavırlara inanamamıştım. şimdiki yaşadığım şehirde zaten yeniyim sürekli görüşebileceğim bir arkadaşım yok.Ne kadar benzer şeyler yaşamışız kızlar, ben başta üzülüyordum, şimdi umrumda değil, tamamen bebeğime odaklandım. Ben de beklediğim insanlardan göremediğim desteği hiç ilgisi olmayan insanlardan gördüm ve benim için unutulmaz oldu bunlar. Eşim bu durumun kıskançlıkla ilgisi olabileceğini düşünüyor ki hayatta böyle yorumlar yapmaz. Ben artık az ve öz insan istiyorum hayatımda, zaten bebişler gelince kimseye ayıracak ve bunları düşünecek vaktimiz olmayacak :)
ben de şampuan duş jeli bazı temizlik maddelerini aldım kullanıyorum ama pişik kremi hangisi bilmiyorumErsağ ın birçok ürününü kullanan gıda mühendisi bir kuzenim var. İçeriğinin çok temiz olduğunu söylemişti ürünlerin. Ben birkaç temizlik ürününü kullanıp memnun kalmıştım.
kızlar ben birsey soracagim pembelerle beyazlazlar bir arada yikanirmi bebisin kiyafetler
birde benim pijama ustlerim kremli 30 derecemi
Ben ayrı yıkadım canım yoksa beyazlarda pembe yansımalar olabiliyorkızlar ben birsey soracagim pembelerle beyazlazlar bir arada yikanirmi bebisin kiyafetler
birde benim pijama ustlerim kremli 30 derecemi