ben aldım canım. Bir arkadaşım çok tavsiye etti dediğin gibi oradan oraya taşıyorum hem de biraz daha rahat yatıyorum diye. Kenarlarındaki aparatlarla yan yatırıp sırtını dayayabiliyorsun. Kullanmadım ama baya kullanırım gibi geliyorÇok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?
Yaa iste akli sira saka yapiyo komik oldugunu zannediyo, kesinlikle haklisiniz gulup gecmek gerekValla ben insanlar oyle dedikce mutlu oluyorumevet icimde bi can tasiyorum cunku bunun en belirgin sonucuda vucudumun degismesi onun dunyaya saglikli gelebilmesi en onemli onceligim o iyi olsun yeterki ben iki kati olmayada raziyim :) Oyle konusanlarada ben azindan orttaya bisi cikarcam siz napcaniz diorum :)) Hic moralini bozma oyle seylere ha bide su varki bunu soyleyen insanlar kotu niyetlede demiyo sende gül gec eglenmeye calis :)
daha bugun story e koydugum resme arkadasim 3 uz mu yazmis. ve isin kotu yani bunlari yazan arkadaslarim en az 20 kilo aldilar ve hem cinslerim...(12 kilo aldim )
Ben aldım cnm babymall de indirimli gibi geldi kiraz çekirdekli olan ondan aldım. Ama yüzüstü nasıl yatırılır bilmiyorum.Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?
Insanlara sorsan her zaman bahaneleri vardir mutlaka ama ben bir 5 dk tel acmanin bahanesi olmaz diyenlerdenim. Ben de hamileligimde eledim elemeye devam ediyorum hatta hamilelik yokken ve ben tedavi gorurken olmadigini bile bile ikide bir hamile misin yok mu bisey diyenler doguma 9 gun kalmis bir hayirli olsun diyemediler hala. Ama tum bunlar insanlarin sen bisey yapmadan kendini gostermesi belli etmesi oluyor ki cok ta guzel oluyor.Bunun senin kilonla falan ilgisi yok canım. Ben de hamile kalınca yakınımdaki hemcinslerim olsun, bazı arkadaşlarım olsun aramaz oldular. Doğurmak üzereyim en yakın arkadaşım sandığım bir arkadaşım bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyor düşün. Ki bu insanlar benim senelerce emek harcadığım, sıkıntılarında yanlarında olduğum insanlar. Bazen inanamıyorum ama hayat insana çok şey öğretiyor. Hamileliğim boyunca hep bir kız arkadaş desteğine ihtiyaç duydum aslında, onu bile eşimde buldum. Bir blogger vardı sanırım melinasmom, hamilelikte tüm arkadaş çevresinin değiştiğini yazmıştı, sanırım benim de öyle olacak, hayatımda insan temizliğine gidicem doğumdan sonra..
ersağın pişik kremi mi var cnm hangisiben ersag alacagim canım benim tavsiye ustune iki kizimdada gaz sancisi cektik deneyecegim yegenim bizzat kullaniyor inşallah bebeğim rahat uyur büyür
Ben aldım canım sevi bebenin kiraz çekirdekli yatağını aldım. karnına koyabiliyorsun içerisinde sünger ona göre kesilmiş eğimli hem odadan odaya gezdirebilirsin ben çok beğendimÇok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?
Doktorum çok duyarlı bir kadın, bir anne. O zaten gereksiz gördüğü bir şeye yönlendirmez beni.ben aldım canım. Bir arkadaşım çok tavsiye etti dediğin gibi oradan oraya taşıyorum hem de biraz daha rahat yatıyorum diye. Kenarlarındaki aparatlarla yan yatırıp sırtını dayayabiliyorsun. Kullanmadım ama baya kullanırım gibi geliyor
Canım ben o temizliğe doğuma gitmeden girdim ve inanılmaz rahatladım. Başından beri riskli gebeliğim vardı hala birçok şeyden sakınıyorum kendimi. Ve taa başında durumu bildirdiğim bir grup arkadaşım resmen dilsiz olup bir kere hatırımı sormadılar bebek iyi mi vs hiçbir şeyden haberleri yok. Geçenlerde gruba okkalı bir msj atıp ayrıldım. Hayatımda mış gibi olan insan istemiyorum kesinlikle. Ama bir de yine bir grup arkadaşım var Allah’a şükür her anımda yanımdalar ben evde sıkılmayayım diye onca iş güç arasında fırsat yaratıp geliyorlar. Bana da inanılmaz bir hayat dersi oldu bu süreç.Bunun senin kilonla falan ilgisi yok canım. Ben de hamile kalınca yakınımdaki hemcinslerim olsun, bazı arkadaşlarım olsun aramaz oldular. Doğurmak üzereyim en yakın arkadaşım sandığım bir arkadaşım bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyor düşün. Ki bu insanlar benim senelerce emek harcadığım, sıkıntılarında yanlarında olduğum insanlar. Bazen inanamıyorum ama hayat insana çok şey öğretiyor. Hamileliğim boyunca hep bir kız arkadaş desteğine ihtiyaç duydum aslında, onu bile eşimde buldum. Bir blogger vardı sanırım melinasmom, hamilelikte tüm arkadaş çevresinin değiştiğini yazmıştı, sanırım benim de öyle olacak, hayatımda insan temizliğine gidicem doğumdan sonra..
Markasını hatırlıyor musun canım? Yüzüstü de yatarlar sanki gibi geldi şu an ama yatağı görmediğimden bilemedim şimdi :)Ben aldım cnm babymall de indirimli gibi geldi kiraz çekirdekli olan ondan aldım. Ama yüzüstü nasıl yatırılır bilmiyorum.
park yatağa konabilecek büyüklükte olanları da varmış sanırım.
Tamamdır canım buna bakayım ben de :)Ben aldım canım sevi bebenin kiraz çekirdekli yatağını aldım. karnına koyabiliyorsun içerisinde sünger ona göre kesilmiş eğimli hem odadan odaya gezdirebilirsin ben çok beğendim
Insanlara sorsan her zaman bahaneleri vardir mutlaka ama ben bir 5 dk tel acmanin bahanesi olmaz diyenlerdenim. Ben de hamileligimde eledim elemeye devam ediyorum hatta hamilelik yokken ve ben tedavi gorurken olmadigini bile bile ikide bir hamile misin yok mu bisey diyenler doguma 9 gun kalmis bir hayirli olsun diyemediler hala. Ama tum bunlar insanlarin sen bisey yapmadan kendini gostermesi belli etmesi oluyor ki cok ta guzel oluyor.
Hamilelik mujdesini verdigim sozde arkadaslarimdan birisi lafi agzima tikip ay sen yine de cok heveslenme bisey oldugunda cok uzulursun demisti de sok olmustum. Bunu ancak benim dr um bir risk gorup te soyleyebilir halbu ki. Ha ona sorsan kuvvetle muhtemel ugurlukedi hamilelik hassasliginda herseyden nem kapiyor der. Hamilelik bana kendi icimde bir hassaslik katti zqman zaman ve yine kendi icimde hallettim disariya yansitmadan. Ama bu tarz seylere baktigimda gayet de objektif yaklastigimi goruyorum ve fikrim de degismeyecek
Canım ben o temizliğe doğuma gitmeden girdim ve inanılmaz rahatladım. Başından beri riskli gebeliğim vardı hala birçok şeyden sakınıyorum kendimi. Ve taa başında durumu bildirdiğim bir grup arkadaşım resmen dilsiz olup bir kere hatırımı sormadılar bebek iyi mi vs hiçbir şeyden haberleri yok. Geçenlerde gruba okkalı bir msj atıp ayrıldım. Hayatımda mış gibi olan insan istemiyorum kesinlikle. Ama bir de yine bir grup arkadaşım var Allah’a şükür her anımda yanımdalar ben evde sıkılmayayım diye onca iş güç arasında fırsat yaratıp geliyorlar. Bana da inanılmaz bir hayat dersi oldu bu süreç.
yok benim yegenim tavsiye etti
onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi
Hep denir ya evinin kapisini kapadiginda hersey disarida kaliyor diye. Evde ki huzur herseye bedel. Esim ve bebegimizle ve ailelerimizle agzimizin tadi, sagligimiz yerinde olsun gerisi bos.Ne kadar benzer şeyler yaşamışız kızlar, ben başta üzülüyordum, şimdi umrumda değil, tamamen bebeğime odaklandım. Ben de beklediğim insanlardan göremediğim desteği hiç ilgisi olmayan insanlardan gördüm ve benim için unutulmaz oldu bunlar. Eşim bu durumun kıskançlıkla ilgisi olabileceğini düşünüyor ki hayatta böyle yorumlar yapmaz. Ben artık az ve öz insan istiyorum hayatımda, zaten bebişler gelince kimseye ayıracak ve bunları düşünecek vaktimiz olmayacak :)
Hep denir ya evinin kapisini kapadiginda hersey disarida kaliyor diye. Evde ki huzur herseye bedel. Esim ve bebegimizle ve ailelerimizle agzimizin tadi, sagligimiz yerinde olsun gerisi bos.
Ama bunlari gorup degismek kabullenmek te ayri bir hayat tecrubesi, aslinda olgunlasma. Eminim bebeklerimizle birlikte hayatimiz daha da degisecek ve daha da olgunlasacagiz. Kimseden herhangi bir beklentiye girmemek ve ne aliyorsak onu verebilmek lazim. Eskiden fazlasini vermenin benden eksiltmeyecegini dusunurdum ama harcanan bi enerji var ve bu enerjiyi sadece degen insanlara harciyor olabilmek lazim
Ne kadar benzer şeyler yaşamışız kızlar, ben başta üzülüyordum, şimdi umrumda değil, tamamen bebeğime odaklandım. Ben de beklediğim insanlardan göremediğim desteği hiç ilgisi olmayan insanlardan gördüm ve benim için unutulmaz oldu bunlar. Eşim bu durumun kıskançlıkla ilgisi olabileceğini düşünüyor ki hayatta böyle yorumlar yapmaz. Ben artık az ve öz insan istiyorum hayatımda, zaten bebişler gelince kimseye ayıracak ve bunları düşünecek vaktimiz olmayacak :)
him ben krem getittirdim benimde bilgim yok tavsiye ustune aldim canım benim catlaklar için vücut losyonu aldim göğüs ucu na sürdüm bir gecede iyi oldu onun icin onerdim bende... baskada birsy kullanmadim pişik kreminide henuz bilmiyorum ayin 10 da sipariş verecegim tavsiye ustune yegenim kullaniyor kullanip memnun kalirsam bende arkadaslara tavsiye ederimavon gibi satisi beni uye yaptılar ama neyin ne olduğunu bilmiorum açıklama yapamiorum :))