inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunakşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Heycan yerije çok gerginim. uyuyamıyorum sancım çok sıklaşmadı ne zaman doğar bekliyoruz
Hamilelikte bile bu kadar bakis acimiz degistiyse bakalim bebeklerden sonra bizi neler bekliyorHayatta en onemli degerdir aile hamileliğimin basinda gecirmis oldugum rahatsizliktan sonra hayatim degisti -ben bunu bir aydinlanma olarak goruyorum- herseye karsi bakis acim degisti aylarca kimseyle gorusmedim sadece ailem ve esim bi sure sonra baktimki gercek huzur buymus ne kadar az insan o kadar mutlulukmus cevremde arkadasim dedigim birlikte yiyip ictigim insanlar aslinda benim psikolojimi bozuyomus beni olumsuz etkiliyomus şuanda dunyam ailem esim ve doğacak bebegim uzerine kurulu insanları bianda hayatindan cikaramiyosun ne yazikki ama önceliklerim degisti evinden çıkmıyorum az insan goruyorum cok mutlu oluyorum :)
Canim soyle bir ilik dusa gir rahatlamaya calis. Insallah cok kolay bir dogumun olacak, dogum sonrasi kucaginda bebisi dusunup guc al ondanakşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Heycan yerije çok gerginim. uyuyamıyorum sancım çok sıklaşmadı ne zaman doğar bekliyoruz
canım senin adına sevindim. 40. haftaya kalacağını düşünüp stres yapiyordun. En azından doğuma işaret vermiş bebeğin. Hadi bir avazda kucagina al inşallah. Haberdar et iyi oldukça.akşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
akşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
akşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Ayy hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım derin nefes al ve rahatla kavuşacaksınız oğlunlaakşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
Güzell haberini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsunakşam üzeri hafif nişanım geldi hastaneue gittik açılmam 3 cm sancım var ama doğal yoldan olsun deyip eve yolladı doktorum suni sancı vermedi bekliyoruz .
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
allahım kurtarsın inşallah canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz
Hamilelikte bile bu kadar bakis acimiz degistiyse bakalim bebeklerden sonra bizi neler bekliyor
Canim soyle bir ilik dusa gir rahatlamaya calis. Insallah cok kolay bir dogumun olacak, dogum sonrasi kucaginda bebisi dusunup guc al ondan
canım senin adına sevindim. 40. haftaya kalacağını düşünüp stres yapiyordun. En azından doğuma işaret vermiş bebeğin. Hadi bir avazda kucagina al inşallah. Haberdar et iyi oldukça.
Ilık bir duş, içebilirsen ılık bir süt ve biraz da rahatlatıcı nefes egzersizleri, işe yarar belki canım. Hadi hayırlısı, bebeğine kavuşmaya bir adım daha yaklaştın... Umarım her şey dilediğin gibi olur ve rahat bir doğum yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşursun :)
Canim nasıl anliyorsunuz nisanin geldigini kanli birsey mi su gibi mi? Allah yardimcin olsun sağlıkla doğar inşallah yavrun. Nişan geldikten sonra mi sanci geldi cok sordum ama benim ilk doğumum olacak inşallah o yüzden soruyorum
Ayy hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım derin nefes al ve rahatla kavuşacaksınız oğlunla
çok sağol canım vaktiyle gelsin inşallah çok bekletmesin annesini..Çantani son son bi kere daha kontrol et istersen canım senin icin dua edeceğim sende et hatta hepimiz edelim hemencik al kucağina oğlunu
Bide yatagin kenarindan tutup çömelmeninde açılma da faydası oluyormuş yapabilirsen dene istersen
Insallh rahat bir sekilde dogumun olur allah bir avazda kurtarsinçok sağol canım arada o pozisyonda kalkıp zıplıyorum hafif hafif inşallah etkisi olur.
şuan aslında en çok dinlenmeye ihtiyacım var gibi ama uyuyamıyorum
11 e talibim derken 21 kısmet olacak galiba:))
- 1- @Hayrosgiller -15.11.2017-
2- @TurkuazM -02.12.2017-
3- @deryali08 -06.12.2017-
4- @yanne -07.12.2017-
5- @pamukprenses60 -08.12.2017
6- @dortyapraklipapatya -08.12.2017
7- @nev_ra -11.12.2017-
8- @chiLL-13.12.2017-
9- @pamukkksekerrr -15.12.2017
10- @Serpilzorlu-16.12.2017
11- @Esseyel -18.12.2017
12- @Bebegimgelsin -19.12.2017
13- @2306 -20.12.2017
14- @bshk1993 -20.12.2017
15- @denizxx -20.12.2017
16-@asya ali -22.12.2017sağlıkla buyusunler inşallah.. rabbim biz bekleyenlerinde kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah ... - @MeLoDi ellerine sağlık liste çok guzel oldu