2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canim nasıl anliyorsunuz nisanin geldigini kanli birsey mi su gibi mi? Allah yardimcin olsun sağlıkla doğar inşallah yavrun. Nişan geldikten sonra mi sanci geldi cok sordum ama benim ilk doğumum olacak inşallah o yüzden soruyorum

Ayy hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım derin nefes al ve rahatla kavuşacaksınız oğlunla

Güzell haberini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun

inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
allahım kurtarsın inşallah canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz

Hamilelikte bile bu kadar bakis acimiz degistiyse bakalim bebeklerden sonra bizi neler bekliyor

Canim soyle bir ilik dusa gir rahatlamaya calis. Insallah cok kolay bir dogumun olacak, dogum sonrasi kucaginda bebisi dusunup guc al ondan

canım senin adına sevindim. 40. haftaya kalacağını düşünüp stres yapiyordun. En azından doğuma işaret vermiş bebeğin. Hadi bir avazda kucagina al inşallah. Haberdar et iyi oldukça.

Ayy hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım derin nefes al ve rahatla kavuşacaksınız oğlunla

Çok sağolun kızlar
Nişan sümüksü kan oluyor canım hemen sancı gelmeyebiliyor ilk gittiğimde yoktu sonrası 80-90 gördü sancı ama açılmam az diye eve yolladı 3 saatte sürebilir 3 gümde dedi

Uyuyamıyorum ve işin kötüsü sular kesildi şaka gibi. Duşta alamadım ama ben iyiyim çok şükür sancılarım sıklaşsın diye bekliyorum

11 e talibim derken 21 kısmet olacak galiba:))

Allah bi avazda kurtarsın hayırlı doğumların olsun speedy dualarımız seninle

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Nst ye bağlandım. Çok ağrı hissetmememe rağmen 90 çıktı 1 kere. Doktor doğumu öne çekebiliriz dedi. Böyle birşey başına gelen var mı?

Masaallah, Allah mubarek etsin, anali babali buyutsun insaallah. Hayirli, uslu, istahli evlat olur insaallah. Gozunuz aydin olsun.

Kimisi mamaya cok karsi ama ac kalip sarilik olmasindansa ben de cocugu mamayla doyurma taraftariyim. Allah yardimcimiz olsun. Guzel gunler gorun insaallah.

Canım bak daha sabah tık mık yok diyordun, şimdiyse açılman var. =) inşallah doğumun kolay geçer canım. Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah.
Darısı biz bekleyenlere..

Günaydın hamişler cok takılamaz olduk telaşlardan. Umarım herkes iyidir

Benm bebito ters maalesef ve hic de dönmedi cunku suyum hep az seyretti bu yuzden 38+2 de yani 28Aralık Persembe gunu sabah sezaryenle dogumumuz gerçekleşecek Allahın izniyle .Dualarınızı bekliyoruz kızımla

Gozunuz aydin, Rabbim hayirli evlat eylesin insaallah. Ne mutlu saglikla almissiniz kucaginiza, hep guzel gunler gorun insaallah. Allah mubarek etsin. Ben de Lansinoh kremi biliyorum ve ayva cekirdeklerini suda jöle haline getirip suruluyor diye biliyorum ama dogumdan once baslanmasi gerekiyormus, hamileligin son zamanlarindan emzirmeye hazirlik olsun diye. Siz yine de surmeye devam edin, gecer insaallah kisa zamanda.

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu

Beeen 38+2yim 2 gun once gobegimin altinda mor mor catlaklari gordum şok oldum, oncesinde hic olmamisti. Ben surekli olmasa da aklima geldikce ozel bir catlak kremi degil de, bebe yagi ve sprey seklinde olanlardan vazelin suruyordum. Catlaklari gordukten sonra da yine surmeye devam ediyorum tabi ve bence azaldilar. İlk gordugumde mor mor cok barizdi, simdi silik silikler, insaallah tamamen kaybolurlar. Catladi diye amaaan diyip bosvermemek lazim yani, gecebiliyorlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…