2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ersağ ın birçok ürününü kullanan gıda mühendisi bir kuzenim var. İçeriğinin çok temiz olduğunu söylemişti ürünlerin. Ben birkaç temizlik ürününü kullanıp memnun kalmıştım.

inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
allahım kurtarsın inşallah canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz

Hamilelikte bile bu kadar bakis acimiz degistiyse bakalim bebeklerden sonra bizi neler bekliyor

Canim soyle bir ilik dusa gir rahatlamaya calis. Insallah cok kolay bir dogumun olacak, dogum sonrasi kucaginda bebisi dusunup guc al ondan

canım senin adına sevindim. 40. haftaya kalacağını düşünüp stres yapiyordun. En azından doğuma işaret vermiş bebeğin. Hadi bir avazda kucagina al inşallah. Haberdar et iyi oldukça.

Ilık bir duş, içebilirsen ılık bir süt ve biraz da rahatlatıcı nefes egzersizleri, işe yarar belki canım. Hadi hayırlısı, bebeğine kavuşmaya bir adım daha yaklaştın... Umarım her şey dilediğin gibi olur ve rahat bir doğum yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşursun :)

Canim nasıl anliyorsunuz nisanin geldigini kanli birsey mi su gibi mi? Allah yardimcin olsun sağlıkla doğar inşallah yavrun. Nişan geldikten sonra mi sanci geldi cok sordum ama benim ilk doğumum olacak inşallah o yüzden soruyorum

Ayy hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım derin nefes al ve rahatla kavuşacaksınız oğlunla

Güzell haberini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun

inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
allahım kurtarsın inşallah canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz

Hamilelikte bile bu kadar bakis acimiz degistiyse bakalim bebeklerden sonra bizi neler bekliyor

Canim soyle bir ilik dusa gir rahatlamaya calis. Insallah cok kolay bir dogumun olacak, dogum sonrasi kucaginda bebisi dusunup guc al ondan

canım senin adına sevindim. 40. haftaya kalacağını düşünüp stres yapiyordun. En azından doğuma işaret vermiş bebeğin. Hadi bir avazda kucagina al inşallah. Haberdar et iyi oldukça.

Ayy hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım derin nefes al ve rahatla kavuşacaksınız oğlunla

Çok sağolun kızlar
Nişan sümüksü kan oluyor canım hemen sancı gelmeyebiliyor ilk gittiğimde yoktu sonrası 80-90 gördü sancı ama açılmam az diye eve yolladı 3 saatte sürebilir 3 gümde dedi

Uyuyamıyorum ve işin kötüsü sular kesildi şaka gibi. Duşta alamadım ama ben iyiyim çok şükür sancılarım sıklaşsın diye bekliyorum

11 e talibim derken 21 kısmet olacak galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…