• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Sürekli hareket halinde aşağı doğru baskı oluyor. Ama sancı gibi bir ağrı değil. Sanki içten karnımı yırtacak gibi. Elektrik çarpıyor gibi de oluyor aşağı vurunca. Artık pozisyonunu da kestiremiyorum bir kaburgamın altında ağırlık yapıyor bir aşağıda her yerde hissediyorum
Ayak asagi iken söylediklerini yaşıyordum “anani” diye yerimden zıpladığım dahi oldu. Elimle karnımı ovmam ve konuşmam işe yaramıyor ise babasını cagiriyordum. O ne zaman elini koyup kiziiiimmm dese bizimki kilini kipirdatmiyor.

Dün sonunda hastane cantasini hazirladim eksikler olsada bebek bezine bakip eşimle bu ne boyle küçük popo mu olur dedik unutmusuz yenidogan bebegi😂
Bugün de yatak odasini temizleyip beşiği hazirlicam artık üstünü carsafla kapatirim iftara cagirildigim gunler temizlik yapiyorum nasil olsa yemek derdi yok diye ama bugün hic icimden gelmiyo kendime bi kahve yapip balkonda guneslenmek istiyorum 😂😂
Ya çok iyi biri hazırladı bana da moral oldu bak 😂 bende bi 10 güne oda takımımız geliyor o gelince yapayım dedim tek seferde. Annemler gelir hepsini yıkar ütüler koyarız dolaba . Hastanede çantasını da yıkar ütüler hurçlar aldım, onlara yerleştirir bitiririrm

Geldiğini görürsem haber ederim ben de.
Yalnız çok erken bitiyor, ben eşimi sabah 9 da Bim’in kapisina dikmistim. 2 tane gelmiş birini hemen kapmis 😬 bir de ben onceliklendirmistim ürünleri önce kopecik al sonra şunu sonra bunu diye o sıraya da uyunca tüm istediklerimi 2-3 Bim gezerek toplamış 😂
Haber edebilirseniz çok sevinirim 🙏🫠
Çok iyi yapmışsınız. Ciddi paralar ve bir köpekçikle bir halıyla bitmiyor ki bebeğin ihtiyaçları. Kataloğa girerse bim kuyruğunda market açılışını bekleyeceğiz mecbur 😃

Acelya A Acelya A benim de bugün kontrolde 60-65-50 vurduğu oldu ama düzensiz dedi düzenli olması için daha geniş olması gerekiyormuş hareket ettiğinde de yükseliyormuş yine de hafif sancın var suyun fazla umarım 38 i görürüz dedi. Bebek beklemezse yapacak bişi yok beklerse de 2 Nisan 38+5 günümüz. Ama o da ben de bekleyeceğine inanmadık pek bayramda da yokmuş ben daha önce sorduğumda hurdayım demişti o ara tatili anlamış tatil diye sorunca bayramda bişi olursa diye kimi aramam gerektiğini söyledi tanıştırdı ben doktoruma güvenince yönlendirdiği insana da güvendim sıcak kanlı idi.
15 inden sonra ben de yaprak dökümü gibi bekliyor olacağım an be an 17-18 günü sizi izleyerek geciricem benim için şafak 22 ;)

Back