2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugun yuzum yaniyor. Al al yanakli dolasiyorum kac saattir :oops: Ve bebek acayip hareketliydi tum gun. Hayirdir insaallah.

Aynen benim karnım hic kaşımazdı ilk defa bugün sabah kaşındı. yani anlik bu iş
Ya sorma bu hafta kasinmaktan agliyorum ve bu gobegim hep nemli olmasina ragmen bu sekilde. Hele bi de disarida da kasiniyo gobekli amcalar gibi karnimi kasiya kasiya dolasmamak icin zor tutuyorum kendimi :deli:

Ayyy kızlar benim 3 4 damla kadar kanamam oldu yani kıpkırmızı bildiğin kan. Gerisini bekliyim demı benim sezeryan olcak çünkü ilk doğum sezeryan. Nisansa turuncu olur diye konusulmustu. Sancı henüz yoj sanki adet olcakmisim gibi bi sizi var.
Kanama oldugunda hemen dr a gitmek lazim diye biliyorum bence git icin rahat etsin emin ol canim

Canim valla ne diyelim bebekler saglikli olsun da o kadar catlagimiz olsun napalim. Ben bella b lierac zeytinyagi biooil hepsini denedim yine catladi. Gercekten olacagi varsa oluyor iste. Surseydin de muhtemelen olacakti. En kotu ihtimal dogumlardan sonra lazer tedavisi yaptiririz

Ben bugun aldim canim yikayip hastane cantasina koyucam. Dedigim gibi uclar simdiden sertlesmeye kabuklasmaya basladi bazi yerlerde ki bunu yara olacagina yoruyorum. Biz onlemimizi alalim bence de cunku bi kere yara olduktan sonra onu gecirmek daha zor olur sanki. Bir de o kalkanla zaten hassas olan gogus ucun gogus pedine veya sutyene degmemis oluyor.
Yalniz soyle bi denedim de acaip sekilsiz bisey cok komik duruyor :duduk:

Geciyorlar anacim geciyorlar. Gecenlerde esimin arkadasinin esi bana bi sacmaladi zaten garezi var pek iyi niyetli birisi degil. Detaya girmeyeyim cidden sacma salak bisey ve terbiyesizce bir davranis. Pasa pasa ozrunu dileyip birden dunyanin en kibar insanina donusmek mecburiyetinde biraktim acik acik ayiplayip insan ol demeye getirince, isteyince kibar ve insan gibi de davranabiliyormus demek.
Sen tepkini hic bozulmamiscasina gayet sogukkanli soyle en azindan icinde kalmasin oyle durumlarda. Sen sinir olacagina karsinda ki olsun o zaman kafana da cok takmiyorsun.
Hem ortada hicbisey yokken boyle durduk yere kendini belli eden insanlar guzel oluyor hic tanimaya calismadan direkt eliyorsun hayatindan
Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?

Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?
Ben reflu yatagi degil ama kafa duzlesmesini onleyici bi yastik aldim hatta duzlesen kafa yapilarinda bile iyilesme sagliyormus. Ortopedik bir urun, zaten bebekler yan yatirilacak ya olur da kusarsa fln icinde hava bosluklari var yastikta birikmiyor ve icine gidiyor. Onun disinda yan yatirma yastigi almistim. Dr un onerdiyse vardir bir bildigi iyi yapmissin almakla

kizlar herkese gunaydin,bobrek agrisini dindiremedigimiz icin dun sabah sezaryanla (spinal)dogum gerceklesti.cok sukur bebegim iyi 3050 kilo 49 cm dogdu.38+1 de dogum olmus oldu.biraz fazla aglayan bi bebek.ve gercekten sut konusu cok onemliymis.sukur emme yetisi var ama hic sutum yok.anne memesi agizdazken enhektorle vermeyi denedi hemsiler.ama bu sabaha karsi pes ettik artik.cok agladi acliktan.allahtan biberon almistim yanima.biberonla verdikte bebegim uyudu sukur.mutlaka biberon ve sut sagma makinanizi yaniniza alin.herkese hayirli dogumlar diliyorum
gozunaydin, hayirli olsun:) sutun de bi kac gun icin de gelir hic merak etme.

Ben reflu yatagi degil ama kafa duzlesmesini onleyici bi yastik aldim hatta duzlesen kafa yapilarinda bile iyilesme sagliyormus. Ortopedik bir urun, zaten bebekler yan yatirilacak ya olur da kusarsa fln icinde hava bosluklari var yastikta birikmiyor ve icine gidiyor. Onun disinda yan yatirma yastigi almistim. Dr un onerdiyse vardir bir bildigi iyi yapmissin almakla
Almadım ama alırım canım yatağı. Senin dediğin yastıklar da mantıklı aslında ona da bakayım bi :)

Canim eczanedenmi aldin
yok benim yegenim tavsiye etti
onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi

Merhabalar herkeze günaydın
Ben aranıza çok geç katılmıştım hatırlayan varmı bilmiyorum ankaradan.
Ayın 20 sinde bende dogum yaptım.minik bir oğluşum oldu. arkadaşlar.36.5 haftalık sancı ve kasılma ile gittim bebeğimin kalp atışları yavaşladıgı için hemen spinal sezeryan oldum.çok şükür saglık durumumuz iyi evimize gectik.rabbim darısı gün sayanalara olur inşallah.bu arada gögüslerim çok fena çatladı lansinoh kullandım devamlı ama hiç bir faydası olmadı.önerebileceğiniz hemen yaraları iyleştirecek bir krem varmı arkadaşlar
oncelikle gozun aydin, benim daha dogum olmadi ama gogus ucum cok acidigi icin arkadaslarin tavsiyesiyle lansinoh aldim ama hic faydasi olmadi. sonra kendi dr uma sorunca "Evomere" diye bitkisel gogus ucu kremi onerdi. ben de cok ise yaradi eczanelerde var. sana da tavsiye ederim.

onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi
Cnm benimde oglumda hicccc gaz sorunu olmadi. Kızımdada olmaz inş. Artik dogursakta kurtulsak cok agırlastim

pişik kremi tavsiyeniz ne acaba

Bende öyleyim hergün çıkıyorum bişeyler yapıyorum evdede hiç oturmuyorum sonra kendimede kızıyorum uzat bacaklarını biraz naz yap tadını çıkar şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın ama oturamıyorum kurt var sanki öncedende böyleydim bi taraftanda herkesin dilindeyim göze gelicem diyede tırsmıyor değilim :KK53: benimde ağrılarım oluyor tabi Yok değil yinede oturamıyorum
Sorma dışarıda bile görenler böyle bir tuhaf bakıyor sanki hamişler dışarı çıkamazmış gibi :KK43:

Ya aslinda ben tarih belli olunca kendimi daha rahat hissettim. Sadece gunler sayili olunca niyeyse bana daha zor geciyor. Bir an once o gun gelsin de bebegimi kucagima alayim ne menem biseymis tadayim su anneligi diyorum :)
Oteki turlu sanki haftalar gecip dogum yaklastikca kendimi cok dinlerim hersey acaba dogum isareti mi diye bakip daha cok stres yaparmisim gibi geliyor ama o kisinin yapisiyla da cok alakali.
günün ne zaman canım zamanlarımız yakın.. sormuş olabilirim önceden bunu ama cevabı anımsamıyrum

Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyor :KK43: o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce :KK43:
daha bugun story e koydugum resme arkadasim 3 uz mu yazmis. ve isin kotu yani bunlari yazan arkadaslarim en az 20 kilo aldilar ve hem cinslerim...(12 kilo aldim )

Cnm benimde oglumda hicccc gaz sorunu olmadi. Kızımdada olmaz inş. Artik dogursakta kurtulsak cok agırlastim
ah canım benim bende agirlastim uyuyamiyorum geceleri bebek büyüdükçe hareketleride canimi yakiuor bi kasiktan bi mideden heryere baski yapıyor inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi inşallah

kizlar herkese gunaydin,bobrek agrisini dindiremedigimiz icin dun sabah sezaryanla (spinal)dogum gerceklesti.cok sukur bebegim iyi 3050 kilo 49 cm dogdu.38+1 de dogum olmus oldu.biraz fazla aglayan bi bebek.ve gercekten sut konusu cok onemliymis.sukur emme yetisi var ama hic sutum yok.anne memesi agizdazken enhektorle vermeyi denedi hemsiler.ama bu sabaha karsi pes ettik artik.cok agladi acliktan.allahtan biberon almistim yanima.biberonla verdikte bebegim uyudu sukur.mutlaka biberon ve sut sagma makinanizi yaniniza alin.herkese hayirli dogumlar diliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini annesi

X