• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar herkeze günaydın
Ben aranıza çok geç katılmıştım hatırlayan varmı bilmiyorum ankaradan.
Ayın 20 sinde bende dogum yaptım.minik bir oğluşum oldu. arkadaşlar.36.5 haftalık sancı ve kasılma ile gittim bebeğimin kalp atışları yavaşladıgı için hemen spinal sezeryan oldum.çok şükür saglık durumumuz iyi evimize gectik.rabbim darısı gün sayanalara olur inşallah.bu arada gögüslerim çok fena çatladı lansinoh kullandım devamlı ama hiç bir faydası olmadı.önerebileceğiniz hemen yaraları iyleştirecek bir krem varmı arkadaşlar
oncelikle gozun aydin, benim daha dogum olmadi ama gogus ucum cok acidigi icin arkadaslarin tavsiyesiyle lansinoh aldim ama hic faydasi olmadi. sonra kendi dr uma sorunca "Evomere" diye bitkisel gogus ucu kremi onerdi. ben de cok ise yaradi eczanelerde var. sana da tavsiye ederim.

yok benim yegenim tavsiye etti
onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi
Cnm benimde oglumda hicccc gaz sorunu olmadi. Kızımdada olmaz inş. Artik dogursakta kurtulsak cok agırlastim

yok benim yegenim tavsiye etti
onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi
pişik kremi tavsiyeniz ne acaba

Bende öyleyim hergün çıkıyorum bişeyler yapıyorum evdede hiç oturmuyorum sonra kendimede kızıyorum uzat bacaklarını biraz naz yap tadını çıkar şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın ama oturamıyorum kurt var sanki öncedende böyleydim bi taraftanda herkesin dilindeyim göze gelicem diyede tırsmıyor değilim :KK53: benimde ağrılarım oluyor tabi Yok değil yinede oturamıyorum
Sorma dışarıda bile görenler böyle bir tuhaf bakıyor sanki hamişler dışarı çıkamazmış gibi :(

Ya aslinda ben tarih belli olunca kendimi daha rahat hissettim. Sadece gunler sayili olunca niyeyse bana daha zor geciyor. Bir an once o gun gelsin de bebegimi kucagima alayim ne menem biseymis tadayim su anneligi diyorum :)
Oteki turlu sanki haftalar gecip dogum yaklastikca kendimi cok dinlerim hersey acaba dogum isareti mi diye bakip daha cok stres yaparmisim gibi geliyor ama o kisinin yapisiyla da cok alakali.
günün ne zaman canım zamanlarımız yakın.. sormuş olabilirim önceden bunu ama cevabı anımsamıyrum

Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyor :KK43: o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce :KK43:
daha bugun story e koydugum resme arkadasim 3 uz mu yazmis. ve isin kotu yani bunlari yazan arkadaslarim en az 20 kilo aldilar ve hem cinslerim...(12 kilo aldim )

Cnm benimde oglumda hicccc gaz sorunu olmadi. Kızımdada olmaz inş. Artik dogursakta kurtulsak cok agırlastim
ah canım benim bende agirlastim uyuyamiyorum geceleri bebek büyüdükçe hareketleride canimi yakiuor bi kasiktan bi mideden heryere baski yapıyor inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi inşallah

kizlar herkese gunaydin,bobrek agrisini dindiremedigimiz icin dun sabah sezaryanla (spinal)dogum gerceklesti.cok sukur bebegim iyi 3050 kilo 49 cm dogdu.38+1 de dogum olmus oldu.biraz fazla aglayan bi bebek.ve gercekten sut konusu cok onemliymis.sukur emme yetisi var ama hic sutum yok.anne memesi agizdazken enhektorle vermeyi denedi hemsiler.ama bu sabaha karsi pes ettik artik.cok agladi acliktan.allahtan biberon almistim yanima.biberonla verdikte bebegim uyudu sukur.mutlaka biberon ve sut sagma makinanizi yaniniza alin.herkese hayirli dogumlar diliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini annesi

Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?
ben aldım canım. Bir arkadaşım çok tavsiye etti dediğin gibi oradan oraya taşıyorum hem de biraz daha rahat yatıyorum diye. Kenarlarındaki aparatlarla yan yatırıp sırtını dayayabiliyorsun. Kullanmadım ama baya kullanırım gibi geliyor

Valla ben insanlar oyle dedikce mutlu oluyorumevet icimde bi can tasiyorum cunku bunun en belirgin sonucuda vucudumun degismesi onun dunyaya saglikli gelebilmesi en onemli onceligim o iyi olsun yeterki ben iki kati olmayada raziyim :) Oyle konusanlarada ben azindan orttaya bisi cikarcam siz napcaniz diorum :)) Hic moralini bozma oyle seylere ha bide su varki bunu soyleyen insanlar kotu niyetlede demiyo sende gül gec eglenmeye calis :)
Yaa iste akli sira saka yapiyo komik oldugunu zannediyo, kesinlikle haklisiniz gulup gecmek gerek

daha bugun story e koydugum resme arkadasim 3 uz mu yazmis. ve isin kotu yani bunlari yazan arkadaslarim en az 20 kilo aldilar ve hem cinslerim...(12 kilo aldim )

Bunun senin kilonla falan ilgisi yok canım. Ben de hamile kalınca yakınımdaki hemcinslerim olsun, bazı arkadaşlarım olsun aramaz oldular. Doğurmak üzereyim en yakın arkadaşım sandığım bir arkadaşım bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyor düşün. Ki bu insanlar benim senelerce emek harcadığım, sıkıntılarında yanlarında olduğum insanlar. Bazen inanamıyorum ama hayat insana çok şey öğretiyor. Hamileliğim boyunca hep bir kız arkadaş desteğine ihtiyaç duydum aslında, onu bile eşimde buldum. Bir blogger vardı sanırım melinasmom, hamilelikte tüm arkadaş çevresinin değiştiğini yazmıştı, sanırım benim de öyle olacak, hayatımda insan temizliğine gidicem doğumdan sonra..

Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?
Ben aldım cnm babymall de indirimli gibi geldi kiraz çekirdekli olan ondan aldım. Ama yüzüstü nasıl yatırılır bilmiyorum.
park yatağa konabilecek büyüklükte olanları da varmış sanırım.

Bunun senin kilonla falan ilgisi yok canım. Ben de hamile kalınca yakınımdaki hemcinslerim olsun, bazı arkadaşlarım olsun aramaz oldular. Doğurmak üzereyim en yakın arkadaşım sandığım bir arkadaşım bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyor düşün. Ki bu insanlar benim senelerce emek harcadığım, sıkıntılarında yanlarında olduğum insanlar. Bazen inanamıyorum ama hayat insana çok şey öğretiyor. Hamileliğim boyunca hep bir kız arkadaş desteğine ihtiyaç duydum aslında, onu bile eşimde buldum. Bir blogger vardı sanırım melinasmom, hamilelikte tüm arkadaş çevresinin değiştiğini yazmıştı, sanırım benim de öyle olacak, hayatımda insan temizliğine gidicem doğumdan sonra..
Insanlara sorsan her zaman bahaneleri vardir mutlaka ama ben bir 5 dk tel acmanin bahanesi olmaz diyenlerdenim. Ben de hamileligimde eledim elemeye devam ediyorum hatta hamilelik yokken ve ben tedavi gorurken olmadigini bile bile ikide bir hamile misin yok mu bisey diyenler doguma 9 gun kalmis bir hayirli olsun diyemediler hala. Ama tum bunlar insanlarin sen bisey yapmadan kendini gostermesi belli etmesi oluyor ki cok ta guzel oluyor.
Hamilelik mujdesini verdigim sozde arkadaslarimdan birisi lafi agzima tikip ay sen yine de cok heveslenme bisey oldugunda cok uzulursun demisti de sok olmustum. Bunu ancak benim dr um bir risk gorup te soyleyebilir halbu ki. Ha ona sorsan kuvvetle muhtemel ugurlukedi hamilelik hassasliginda herseyden nem kapiyor der. Hamilelik bana kendi icimde bir hassaslik katti zqman zaman ve yine kendi icimde hallettim disariya yansitmadan. Ama bu tarz seylere baktigimda gayet de objektif yaklastigimi goruyorum ve fikrim de degismeyecek

Ben aldım canım sevi bebenin kiraz çekirdekli yatağını aldım. karnına koyabiliyorsun içerisinde sünger ona göre kesilmiş eğimli hem odadan odaya gezdirebilirsin ben çok beğendim

Back