2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seyler

Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seyler

Ay inşallah kötü bise çıkma ya stres çok yaptım vala

Ay aslında bi yandan da umut var çünkü atesim hiç düşmedi sanki varmış gibi hissediorm bu seferrr

karnima sancilar giriyor..adetim gelcek galiba hevesimde kalmadi zaten. nedenini bilmiyprum

Merhaba bende yaklaşık 6 Aydır 2. Bebeğimi bekliyorum adetim 3 gün geçikti ama ben Nisa'n ayının ortalarında ciddi bi enfeksiyon tedavisi oldum antibiyotik kullandım bir hafta adetim ondan mı geçikti yoksa bebek mi bilemiyorum yarın test alıp bakacağım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…