Tesekkur ederimgozunuz aydin olsun :)
Benım dahaa yumurtlama gunum bıle gelmedi simdi ölctüm atesımı 36.4:) var miydi sende biseler
Benimki de 2013 agustosbu arada ilk bebeğimi de kadınlar kulübünde 2013 ekim annelerinde beklemiştim çok heyecanlı oluyor buradan beklemesi yine dayanamadım hemen girdim siteye
Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seylerAy geçmiş olsun Allahim bi daha yasatmasin inşallah ya benim adetime 8 gün varken rahatsizladim acile gittim hcg 7.4 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermen gerek dedi acil dr an hamilelik var pozitif gorunuo dedi sende deger kaçtı Bende de mi aynı şey var acaba ya
Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seyler
Valla o psikolojiyle değeri sormadim ama düşük dedi doktor normal birhamilelige benzemiyor dedi.Allah korusun yoktur birşey.zaten doktor değer düşükse yada yüksekse belirtiyor aklina getirme kotu seyler
karnima sancilar giriyor..adetim gelcek galiba hevesimde kalmadi zaten. nedenini bilmiyprum
ben artik yazmiycam canim buraya hamileysem eyer devam ederim degilsemde diger aylara kismet :) bekliycem bat gecerse yazarim birseylerBence biz kendimizi çok dinliorz diye böyle oluo olabilir mi
masallah twbrik ederim saglikla kucaklarsiniz :)Bende bugün test yaptım pozitif çıktı. kan testi de 183 çıktı. Tekrar test yaptırıp değerlerime göre netleştireceğiz gebeliğimi. Ama her şey yolundaysa İnşallah bende Ocak annesi oluyorum :)
ben artik yazmiycam canim buraya hamileysem eyer devam ederim degilsemde diger aylara kismet :) bekliycem bat gecerse yazarim birseyler
AdetineAy aslında bi yandan da umut var çünkü atesim hiç düşmedi sanki varmış gibi hissediorm bu seferrr
hadi inşallahAy aslında bi yandan da umut var çünkü atesim hiç düşmedi sanki varmış gibi hissediorm bu seferrr
İnsallah vardır hayırlı haberle gelben artik yazmiycam canim buraya hamileysem eyer devam ederim degilsemde diger aylara kismet :) bekliycem bat gecerse yazarim birseyler
Hayirli olsun tatlim bizlerede dualar et bizde bu haberlerle gelelim bu topigeBende bugün test yaptım pozitif çıktı. kan testi de 183 çıktı. Tekrar test yaptırıp değerlerime göre netleştireceğiz gebeliğimi. Ama her şey yolundaysa İnşallah bende Ocak annesi oluyorum :)
Adetine
hadi inşallah
guzel haberlerini bekliyorum canim ❤ ben umudu kesdim atesim 36.5di bu sabah.gebelik oısaydi cok cikardi herhaldeAdetime su An 5 6 gün var adet olacakmisim gibi karnım agrio ateş 37 altına inmedi bugün test günü dr gdecem bakalim:)