Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Ozaman senin enfeksiyona sebep olan bakteri belirlendi ama yinede cozume ulasilamadi dogrumu anladim cnm ? Off ozaman cok isimiz var bu enfeksiyonla😏 bakalim benim kültürde ne cikcak.
PEki senin vajinal enfeksiyonla ilgli sikayetlerin oluyormuydu ?
İşte idrarda bir şey yok diyor idrar kültürü temiz çıktığı için vajinal enfeksiyondur diyor onun için ilaç veriyor o da geçmiyor alttan da bakmadı hiç fitil ilaç verip gönderiyor canım benim belirtim yeşil akıntı hep o şekildeydi bir de ne zaman tahlil versem enfeksiyon çıkıyordu yanma da yok işin garibi ya da ben alıştım artık bilmiyorum belki hamilelikten de önce de vardı ne yaptıysam olmadı

ay kim diyodu burda bu bebek içerden totoma doğrı vuruyor diye yemin ederim şuan aynısı oluyo önceden de bi acaba mı oluyodum ama şuan o kadar net ki ard arda bi kaç tane yapıştırdı ldkfldkfldf ön taraf bitti dönüp arka taraflara vurmaya başladı inanamıyorum:KK71::KK71::KK71::KK71:
Ben öyleyim canım yani benim mesajımı görmüş olabilirsin ama resmen kalçam ve vajina girişim delindi bence. O kadar acıtıyor ki içeriye geri geri vurması tarif edemiyorum

İşte idrarda bir şey yok diyor idrar kültürü temiz çıktığı için vajinal enfeksiyondur diyor onun için ilaç veriyor o da geçmiyor alttan da bakmadı hiç fitil ilaç verip gönderiyor canım benim belirtim yeşil akıntı hep o şekildeydi bir de ne zaman tahlil versem enfeksiyon çıkıyordu yanma da yok işin garibi ya da ben alıştım artık bilmiyorum belki hamilelikten de önce de vardı ne yaptıysam olmadı
Insallah dogumdan snra kurtuluruz şu enfeksiyon sorunundan 😒 cok gecms olsn cnmm

Kizlar günoo ben yine hastahane yolcusu ndndjdjdk

Ben öyleyim canım yani benim mesajımı görmüş olabilirsin ama resmen kalçam ve vajina girişim delindi bence. O kadar acıtıyor ki içeriye geri geri vurması tarif edemiyorum
benim acıyacak kadar değil şuanda senin kaçıncı hafta şuan acaba ilerleyince mı öyle olacak benim de bilemedim simdi ,🥲 ya da pozisyon olarak farkli duruyorsa başından beri bizim önde hissettiklerimizi sende bu şekilde mi hissettiriyor acaba, doktora sordun mu hic

benim acıyacak kadar değil şuanda senin kaçıncı hafta şuan acaba ilerleyince mı öyle olacak benim de bilemedim simdi ,🥲 ya da pozisyon olarak farkli duruyorsa başından beri bizim önde hissettiklerimizi sende bu şekilde mi hissettiriyor acaba, doktora sordun mu hic
Benim günü gününe tutmuyor ki. Normalde karnımda hissederim ama bazen pozisyon değiştiriyor ayaklarıyla içime geriye doğru vuruyor. Doktora gittiğimde doktor oturur pozisyonda şuan sana çok rahatsızlık verir dedi direk ben demeden. Bende dedim hocam zaten en çok ondan rahatsızım direk söyledi kadın yani. 25. Haftadayım şuan. Her zaman olmuyor haftada 1 gün falan oturur hale geliyor o da vajina rahim ağzı girişime tekme ata ata resmen iç organlarıma elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluyor 🥲

Kızlar ben kızıma hala isim bulamadım ya soysimi aslan var mı önerisi olan 😂😂 türkçe karakterde olsun istemiyorum eşimle ortak beğendiğimiz bir isim yok şuan 🤣🤣

Kızlar oda süslemesi için fiyat sordum ve çok uçuk geldi bana fiyatlar😬 kendisi süsleyecek olanlar vardı süslemeleri nereden almıştınız 🎈
Ben varım canım kendim süsleyeceğim hem süsler de elimde kalır diye düşündüm. Trendyoldan aldım ben sana da linkleri yollayın buradan fikir olsun 🥰
Parti Dolabı 2 Adet 7
Doğumgünü Marketim Şeffaf Kutu Z Harfli Beyaz Ve Balon Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
parti sürprizi Gümüş Yarım Ay Şekilli Folyo Balon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happyland 1 Adet 7 Balonlu Uzay Ayaklı Balon Standı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Happyland Folyo Balon Kutup Yıldızı Gümüş 60 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bir de bu balonlar dışında aşağıdaki ışıkları aldım hediyelerinin yanına koyacağım iki ışığı da fanusa koydum.
ALSHOP Yeni Nesil 3 Metre 30 Ledli Mavi Peri Led Işık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KAYAX Ters Fanus Plastik Taban Mika Cam Teraryum Fanus 3 M Peri Ledli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hediye de kolonya şişeleri aldım etiket bastırdım marteniçka vereceğiz onları kendim hazırladım. Bir de kurabiye yapacağız🥰 çikolatasını aldım bir de
KAKAO AĞACI 100 Adet Kalpli Isimli Erkek/kız Bebek Çikolatası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
JULIANO 100 Adet Boş Şişe Spreyli Kolonya Şişesi Doldurulabilir Cep Plastik Parfüm Şişesi 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Aa ben de oyle protein olayina doktor birsey dedi mi ?
Uroseptin diye bir ilaç verdi. İdrarda enfeksiyon, lokosit çıktığında da bundan içmiştim. Etkili olmuştu, bakalım bunda da etki eder İnşallah. Bir de devamlı ekteki görseldeki pozisyonda durmamı önerdi. Gun içerisinde birkaç kez 5-7 dk bu pozisyonda kalmak lazımmış. Sadece protein degil idrarla ilgili herhangi bir anormal durum varsa böbreklerin doğru çalismasinda etkili

Eklentiler

• IMG_1658.jpeg
    IMG_1658.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 21
Uroseptin diye bir ilaç verdi. İdrarda enfeksiyon, lokosit çıktığında da bundan içmiştim. Etkili olmuştu, bakalım bunda da etki eder İnşallah. Bir de devamlı ekteki görseldeki pozisyonda durmamı önerdi. Gun içerisinde birkaç kez 5-7 dk bu pozisyonda kalmak lazımmış. Sadece protein degil idrarla ilgili herhangi bir anormal durum varsa böbreklerin doğru çalismasinda etkili
Tekrar idrar verdim canim bugun bakalim insallah protein cikmaz enfeksiyon hep cikiyo ama beni protein korkuttu

Benim günü gününe tutmuyor ki. Normalde karnımda hissederim ama bazen pozisyon değiştiriyor ayaklarıyla içime geriye doğru vuruyor. Doktora gittiğimde doktor oturur pozisyonda şuan sana çok rahatsızlık verir dedi direk ben demeden. Bende dedim hocam zaten en çok ondan rahatsızım direk söyledi kadın yani. 25. Haftadayım şuan. Her zaman olmuyor haftada 1 gün falan oturur hale geliyor o da vajina rahim ağzı girişime tekme ata ata resmen iç organlarıma elektrik çarpıyormuş gibi bir his oluyor 🥲
Seninki oturmayi seviyo demekki bıcırık 😍😍 analık zor iş gerçekten inşallah az daha büyüsün belki oturmaz fazla 🫠

Kızlar halsizlik yaşayanınız var mı 🥺 böyle kemiklerim dökülüyor gibi. Ama grip gibi değil. Günün belli bir saatinde oluyor. Parmağımı bile kıpırdatamayacak kadar halsizleşiyorum birden. Uyku hali geliyor halsizleşiyorum. Bazen bir anda geçiyor. Bazen çok kötü vuruyor halsizlik. Sizde de böyle bir durum var mı? 🥺
ben de şekerden sanıyordum 😂😂

temizsin di mi sdjflsfks
Kızlar ultrason ve kan vs sonucu gostermeye gittim, minik kuşum 30-31 haftalık ve boyu 41 cm, kilosu da 1600 gram 🥰 +-200 diyolar işte 🥹🥹🥹🥹 biz de hala isim bulamadik no name kaldi çocuğum 🥲🥲 kilosu falan iyi mi ya haftasına göre sizce
oy maşallahhh ben en son 26+6 daki kiloda kaldım 28+3 olduk 30+ da falan gidicem

temizsin di mi sdjflsfks

oy maşallahhh ben en son 26+6 daki kiloda kaldım 28+3 olduk 30+ da falan gidicem
Evet temizdim de gerek kalmadı şansıma işte sjdjsjdkdjdjksjds

Bence de 30 ve sonraki süreçte kilosu falan önemli çok mu az mı diye az da olsa tahmin edilebilir doğuma kilosu falan nsndjdk

X