- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Cok sevindim canımm hayırlı olsunOley be 138 çıktı degerim:) hamileymissiiiimmm
Sende hoşgeldin insallah olurmerhaba arkadaşlar, belki ben de aranıza katılan bir anne adayı olabilirim
Canım varmı gebelik takvim yapmıssınaralık ayı nasip olmadı, şimdi ocak annesi olmaya adaylığımı koyuyorum yılmak yıkılmak yok inşallah :)
Cok sevindim canımm hayırlı olsun
Bu ay ne cok 3 yasında cocugu olan ikinciyi isteyen ınsan varMerhabalar anne adaylari benim de sat 13 nisan bu ay denedik ikinci cocuk icin ilki uc yasinda yumurtlama doneminde iki kez deneyebildik ins olur ben de beklemedeyim cok umudum olmasa da ilk cocugum ilk denemede oldu.
Bu arada ogrenenleri de tebrik ederim hayirlisiyla kucaginiza alin ins.
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende bugün test yaptım pozitif çıktı. kan testi de 183 çıktı. Tekrar test yaptırıp değerlerime göre netleştireceğiz gebeliğimi. Ama her şey yolundaysa İnşallah bende Ocak annesi oluyorum :)
Tebrikler canım. Sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallahOley be 138 çıktı degerim:) hamileymissiiiimmm
İnşallah canım. Rabbim nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar, belki ben de aranıza katılan bir anne adayı olabilirim
Sen hazırsan bosver gerisini allah ne zaman dilerse olur insallah bence 4 yas ideal fazlası ıyı olmuyorgünaydınlar güzel anne adayları ve anne olmayı bekleyen güzel bayanlarhayırlı bir gün olsun hepimiz için.söylediğim gibi adet oldum ve bitmesi için gün sayıyorum artık mayıs ayında çalışmalara başlayacağız tekrar.gerçekten yumurta takibi yapıp ilişki çok önemliymiş çünkü verimli günlerde boşa geçen günleri telafi ettik ama olmadı bu ay.o yüzden bu ay kendimize zaman ayıracaz tabi biz bebek kararı verdik rabbimde verirse ama birde etraftan dört yaş çok tehlikeli arasındaki yaş farkını uzat diyen yakınlarımda var.açıkçası aklımı da karıştırmadılar değil ama ben bebeğim olsun istiyorum.sonuçta bebeğe anne bakıyor.Babaların bile bebek bakımında ne kadar payı var bunu yaşadığımız için biliyoruz.yani anne adayı anne olmaya hazırken hiçbir engeli düşünmemeli diye düşünüyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum
herkes ayrı bir şey söylüyor o yüzden kafam karışıyor bazen.hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.sende var mı bişeyler ne alemdesinSen hazırsan bosver gerisini allah ne zaman dilerse olur insallah bence 4 yas ideal fazlası ıyı olmuyor
Vallaa daha adete 15 gun var bal corek otu yaptım simdıde sogan kürü insallah faydası olur henuz yumurtlama gunum gelmediherkes ayrı bir şey söylüyor o yüzden kafam karışıyor bazen.hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.sende var mı bişeyler ne alemdesin
Kuzucum bebisin hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere dua et artik tatlim bizde bu mutlulugu yasayalimOley be 138 çıktı degerim:) hamileymissiiiimmm