2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar anne adaylari benim de sat 13 nisan bu ay denedik ikinci cocuk icin ilki uc yasinda yumurtlama doneminde iki kez deneyebildik ins olur ben de beklemedeyim cok umudum olmasa da ilk cocugum ilk denemede oldu.
Bu arada ogrenenleri de tebrik ederim hayirlisiyla kucaginiza alin ins.

selam hanımlar nedense çok sabırsızlandım perşembe bat ama bana gün geçmiyor çok uyku halı yaşıyorum sanki bir şey var gibi test yaptım evde negatif cikti..zaten kızım da da negatif çıkıyordu evdeki testte kanda belli oluyordu adetim geçsin kan tahlili vercem

Bu ay ne cok 3 yasında cocugu olan ikinciyi isteyen ınsan var

Bende bugün test yaptım pozitif çıktı. kan testi de 183 çıktı. Tekrar test yaptırıp değerlerime göre netleştireceğiz gebeliğimi. Ama her şey yolundaysa İnşallah bende Ocak annesi oluyorum :)
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Iyi geceler kızlar.. 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve çok üzüldüm..Dun test yaptım pozitif çıktı ama çok sevinip kan testi yaptiramiyorum...Umarim bir aksilik olmazsa ben de 2018 ocak ayı annesi olmak istiyorum..Rabbim herkese hayirlisini versin inşallah..

günaydınlar güzel anne adayları ve anne olmayı bekleyen güzel bayanlar hayırlı bir gün olsun hepimiz için.söylediğim gibi adet oldum ve bitmesi için gün sayıyorum artık mayıs ayında çalışmalara başlayacağız tekrar.gerçekten yumurta takibi yapıp ilişki çok önemliymiş çünkü verimli günlerde boşa geçen günleri telafi ettik ama olmadı bu ay.o yüzden bu ay kendimize zaman ayıracaz tabi biz bebek kararı verdik rabbimde verirse ama birde etraftan dört yaş çok tehlikeli arasındaki yaş farkını uzat diyen yakınlarımda var.açıkçası aklımı da karıştırmadılar değil ama ben bebeğim olsun istiyorum.sonuçta bebeğe anne bakıyor.Babaların bile bebek bakımında ne kadar payı var bunu yaşadığımız için biliyoruz.yani anne adayı anne olmaya hazırken hiçbir engeli düşünmemeli diye düşünüyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum

Sen hazırsan bosver gerisini allah ne zaman dilerse olur insallah bence 4 yas ideal fazlası ıyı olmuyor

herkes ayrı bir şey söylüyor o yüzden kafam karışıyor bazen.hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.sende var mı bişeyler ne alemdesin
Vallaa daha adete 15 gun var bal corek otu yaptım simdıde sogan kürü insallah faydası olur henuz yumurtlama gunum gelmedi

arkadaşlar nerede oturuyosunuz hast.doktor nereye gidiyosunuz etrafınızda doğum yapıp memnun olan varmı doktor ve hadtaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…