2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aslında yumurtlama günlerine daha yenı basladık canım önemli gunler gecmedıkı
canım benim 26 günde bir döngüm, ovilasyon hesaplamaya göre 25 ila 30 arası günler verimli yum. günümde 30 diyo ama ben tahminen bu ay erken yumurtladım 28 gibi , çünkü çok sancı çekiyorum hissediyorum o günü hep sadece 1 kez deneme oldu bakalım artık nasip ,aynen allah ol derse olur, hayırlısını diliyorum :dua:

geçen aydan beri 2. bebeğe niyetlendik. geçen ay yumurtlama haftasında mantara yakalandım. bu ay da tam yumurtlama günümde bi diş ağrısı anlatamam. 20 lik öldürdü beni. artık bebek falan istemiyorum önce şu dişlerimi bi hallediim bi yandan antibiyotiğe de başladım. ama aksilik bu ya ; ya bu sefer tutmuşsa ya erken yumurtlamışsam.. offf kendi kendime kurmaya başladım yine içimi nasıl kuşku kemiriyor kızlar..
cnm bende geçen aydan beri ikinciye niyetliyim gecen ay olmadı bu ay bakalım kısmet ama kalbini ferah tut bende ilk kızımda hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım çok sükür birsey olmadı ne zaman bat senin yakınmı

Merabalar KK nün sürekli takipcisiyim ama üye olmamistim.bir çocugum var ikinciyi düşünüyoruz inşallah ekimde kimyasal gebelik geçirdim gözüm korktu ama iki gün önce test yaptım pozitif ciktii ☺ inşallah saglikli bir gebeliktir.korkumdan hastaneye gidemedim cesaretimi toplayinnca test yaptircam inşallah.Rabbim herkesin gönlüne gore versin..
kalbinizi ferah tutun hayırlısı olsun inşallah allah gönlünüze göre versin :dua:

canım benim 26 günde bir döngüm, ovilasyon hesaplamaya göre 25 ila 30 arası günler verimli yum. günümde 30 diyo ama ben tahminen bu ay erken yumurtladım 28 gibi , çünkü çok sancı çekiyorum hissediyorum o günü hep sadece 1 kez deneme oldu bakalım artık nasip ,aynen allah ol derse olur, hayırlısını diliyorum :dua:
Hı seninki kısaymış o zaman benim normalde 30 gunde bır ama bebek istediğim den beri 5 6 Gun gecıyo

Canm yeni dr gidiorm daha 10 buçuk randevum hayırlısı bakalım:)

Canm vala şimdi geldim rahim kalinlasmasi gördü ama gebelik başlangıcı dedi usg de baktı kan verdim sonuca bakacak işte eğer kanda pozitifse sıkıntı yok negatifse adetin gecikmesini bekleyecez

5+2 hamileyim çok mutluyum ama mutluluğumu kimseyle paylaşamıyorum. Daha önce düşük yaptım umarım bunda bir sıkıntı olmaz. Allah nasip ederse aralık sonu ocak başı gibi bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Şimdi heyecanlıyım kalbini ne zaman duyacağım vs vs

X