guzel haberlerini bekliyorum canim ❤ ben umudu kesdim atesim 36.5di bu sabah.gebelik oısaydi cok cikardi herhalde
Yine de belli olmaz cnm bekle bakalım ınsalah senin de bebis haberini alacaz ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzel haberlerini bekliyorum canim ❤ ben umudu kesdim atesim 36.5di bu sabah.gebelik oısaydi cok cikardi herhalde
en az 70.80olur brnce.100yukatida ola bilir.ne zaman cikacak sonicCanm su An tahmini olarak değerimin kaç olması lazım:) o sonuctan sonra 3 gün geçti su An:)
amin canım aynen benim bu ay bat 14 mayıs görünüyo bakalımHe seni biliyorum ınsallah bu ay olur hepimizin su gunler cabuk gecsın
canım benim 26 günde bir döngüm, ovilasyon hesaplamaya göre 25 ila 30 arası günler verimli yum. günümde 30 diyo ama ben tahminen bu ay erken yumurtladım 28 gibi , çünkü çok sancı çekiyorum hissediyorum o günü hep sadece 1 kez deneme oldu bakalım artık nasip ,aynen allah ol derse olur, hayırlısını diliyorumAslında yumurtlama günlerine daha yenı basladık canım önemli gunler gecmedıkı
cnm bende geçen aydan beri ikinciye niyetliyim gecen ay olmadı bu ay bakalım kısmet ama kalbini ferah tut bende ilk kızımda hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım çok sükür birsey olmadı ne zaman bat senin yakınmıgeçen aydan beri 2. bebeğe niyetlendik. geçen ay yumurtlama haftasında mantara yakalandım. bu ay da tam yumurtlama günümde bi diş ağrısı anlatamam. 20 lik öldürdü beni. artık bebek falan istemiyorum önce şu dişlerimi bi hallediim bi yandan antibiyotiğe de başladım. ama aksilik bu ya ; ya bu sefer tutmuşsa ya erken yumurtlamışsam.. offf kendi kendime kurmaya başladım yine içimi nasıl kuşku kemiriyor kızlar..
kalbinizi ferah tutun hayırlısı olsun inşallah allah gönlünüze göre versinMerabalar KK nün sürekli takipcisiyim ama üye olmamistim.bir çocugum var ikinciyi düşünüyoruz inşallah ekimde kimyasal gebelik geçirdim gözüm korktu ama iki gün önce test yaptım pozitif ciktii ☺ inşallah saglikli bir gebeliktir.korkumdan hastaneye gidemedim cesaretimi toplayinnca test yaptircam inşallah.Rabbim herkesin gönlüne gore versin..
en az 70.80olur brnce.100yukatida ola bilir.ne zaman cikacak sonic
Hı seninki kısaymış o zaman benim normalde 30 gunde bır ama bebek istediğim den beri 5 6 Gun gecıyocanım benim 26 günde bir döngüm, ovilasyon hesaplamaya göre 25 ila 30 arası günler verimli yum. günümde 30 diyo ama ben tahminen bu ay erken yumurtladım 28 gibi , çünkü çok sancı çekiyorum hissediyorum o günü hep sadece 1 kez deneme oldu bakalım artık nasip ,aynen allah ol derse olur, hayırlısını diliyorum
brkliyoruz :)Canm yeni dr gidiorm daha 10 buçuk randevum hayırlısı bakalım:)
Canm yeni dr gidiorm daha 10 buçuk randevum hayırlısı bakalım:)
degerini yaz mutlaka :) inşallah yukselmistirCanm vala şimdi geldim rahim kalinlasmasi gördü ama gebelik başlangıcı dedi usg de baktı kan verdim sonuca bakacak işte eğer kanda pozitifse sıkıntı yok negatifse adetin gecikmesini bekleyecez
degerini yaz mutlaka :) inşallah yukselmistir
Ay inşallah ya ama nedense böyle bi umutsuzluk içime doğdu bi durgunlastim gibi
tebrikıer canim biliyodum boyle cikacagini :)Oley be 138 çıktı degerim:) hamileymissiiiimmm
TebriklerOley be 138 çıktı degerim:) hamileymissiiiimmm
tebrikıer canim biliyodum boyle cikacagini :)
Tebrikler