- 3 Mart 2017
- 2.652
- 2.955
- 33
Bende yaptım canımSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaptım canımSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Bende hem mesaj yazdım hemde şikayet ettimBen mesaj attım ve şikayet de ettim
Canım gözlerin aydın çok sevindim sende herhangi bir komplikasyon gelişmemesine bebeğini sağlıkla kucağına almana darısı bizlere inşallah. Sende güzel günlerde büyüt bebeğiniKızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyım O kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.
Ben de şikayet ettimSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
En son 4 kg'ya yakın dediler. 3.800 doğdu. Artı eksi 500 gram olabileceği için sezaryen kararı aldılar. Tamam sıkıntısı oluyor doğum yapmanın ama mesela emzirince ağrım da olsa oh be diyorum. Bir de sonda ve spinal iğne yerleştirilmesi benim canımı çok acıtmadı. Sadece sezaryen sonrası gaz ve dikişlerin olduğu yerlerin yanması hala zorluyor. Ama kolay olmasa da yürüyebildim mesela. Hepsi geçecek ve sonunda sadece büyük bir mutluluk kalacak inşallahÇok sevindim canım mesajını görünce şükürler olsun kavuştun sağ salim bebişine darısı bizlerin başına bol bol sev vakit geçir kuzunla
Bebişi kaç ölçmüşlerdi kaç çıktı canım . Biliyorsun benim bebişe de seninki gibi önden diyorlar .
Ben İstanbul Ataşehir Medicana hastanesinde çektirdim, ortopedi doktoru hızlıca organize ettirdi radyoloji ile görüşüldü ve acil diye araya aldilar, muayeneden ciktim hemen MR’a girdim. Özel hastanede hızlıca yaptırabilirsiniz muhtemelen ama devlette de iyi bir doktora denk gelirseniz durumun aciliyetinden dolayi araya alabilirler, bi görüşüp rica edin bence, bazi doktorlar özellikle gebelere karşı cok anlayisli ve yardimci oluyor.Valla ben devlete gittim beyin cerrahiye. Biz bişey diyemeyiz yakın zamanda olan görüntüleme de yok biz buna karar veremeyiz normalde de sıkıntı olabilir sezeryande de falan deyip beni azarladı..
Devlete gittim mr falan çekilebileceğimi söylemedi aksine azarladı. Kendi doktoruma söyledim başka doktora git mr çekebiliyorlar falan dedi ama haftaya karar vermemiz gerekiyor doğum şekline bu kadar kısa sürede nasıl nerde çektirecegim bilmiyorum akışına bırakıp genel anestezi mi olsam diye de düşünmüyo değilim ama bilmiyorum..
Valla ben devlete gittim beyin cerrahiye. Biz bişey diyemeyiz yakın zamanda olan görüntüleme de yok biz buna karar veremeyiz normalde de sıkıntı olabilir sezeryande de falan deyip beni azarladı..
Devlete gittim mr falan çekilebileceğimi söylemedi aksine azarladı. Kendi doktoruma söyledim başka doktora git mr çekebiliyorlar falan dedi ama haftaya karar vermemiz gerekiyor doğum şekline bu kadar kısa sürede nasıl nerde çektirecegim bilmiyorum akışına bırakıp genel anestezi mi olsam diye de düşünmüyo değilim ama bilmiyorum..
Ben de sikayet ettim umarim ise yarar.Sayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Konusuyorum konusuyorum.dalga konusu olldum artik insalllah bu kadar bekledi bir haftada daha beklerAy durur inşallah , sen arada konuş bebeğinle bak 2-3 gün için büyüyünce 1 yaş büyük olmuş olacaksın falan de
Oğlum 16 aylık 2. De geliyor, 2 oğlan çocuğuyla ben evden vazgeçtim artıkBizim evde öyle canım sürekli dağılıyor 6 yaşında bi kızım var sağolsun kurtlu
İşlem tamam bende şikayet ettimSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Bende ettimSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
2 gunde bir gidip sarilik degerini ölçtürmüyormusun ona göre ilerle canim baktin yüksek 2ye cikar mesela benim oglumun 12 den 14e yukselmisti 3 baslamisti drEstağfurullah canım Bnmben günde bir vermeye başladım dün 60cc vermiştim fazla geldi çıkardı.bugun 30cc verdim maşallah cikarmadi..3 öğün mu versem acaba bende?tek öğün fayda etmez mi
Yok kuzum.pazartesi gittik .1 ay sonra kontrol dedi.ama haftaya gideriz kontrole.1 ay nedir ya.ben yine de 2yapayim bari.9du en son 11.5olmustu2 gunde bir gidip sarilik degerini ölçtürmüyormusun ona göre ilerle canim baktin yüksek 2ye cikar mesela benim oglumun 12 den 14e yukselmisti 3 baslamisti dr
Canım sarılıkta önemli olan ilk 10 gün, 10 günden sonra kan beyin bariyeri oluştuğu için bilirubin beyine hasar vermiyor o yüzden 1 ay sonraya kontrol vermiştir. Çişli bez sayısına göre ilerleyebilirsin mesela hem sayısına hemde çiş rengine göre. Baktın bez sayısı 5 6 dan az ve rengi koyu mamayı çoğaltYok kuzum.pazartesi gittik .1 ay sonra kontrol dedi.ama haftaya gideriz kontrole.1 ay nedir ya.ben yine de 2yapayim bari.9du en son 11.5olmustu
Hemen şikayet ediyorum iyi valla yollayayim kusurlu ürün engeli basıp kurutulalim. Hepimizin başına gelebilirdiSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Hayırlı bir zamansa gelsin inşallahşu braxton hicks denen yalancı sancılardan oldu sanırım canım aralıkları kısalmadı çünkügece gece korkuttu beni doğursam kimsede yok erkenden gelmesinler diye haftaya çağırdım herkesi
Hayırlı doğumlar bizi de haberdar etBen yarın sabah 8 de doguma girecem cok heycanlıyım uyku tutmuyor 3. Bebeğim ama yine de stres korku mide bulantısı yaptı gece gece
Her doğum ayrı bir heyecan oluyor galiba sağlıkla al bebeğini kucağına canım , güzel haberlerini bekliyoruzBen yarın sabah 8 de doguma girecem cok heycanlıyım uyku tutmuyor 3. Bebeğim ama yine de stres korku mide bulantısı yaptı gece gece
Braxton hicks denen yalancı kasılmaysa eğer magnezyum sancıyı azaltıyor. Ama doğum sancın başladıysa böyle bir şeye gerek yokBen de normal dogum bekliyorum da ogrenmek istedim. Sanci gelince maden suyu magnezyum falan icmek mi gerek? Hani oyleyse ina gore hazırlıklı olayim bende
Canım bende de kasılma bazen sık oluyor ama dayanılmayacak bir ağrım sizin olmadığı için doktora acile vs gitmedim doğrumu yaptım yanlışmi acabaKuzum takip etmeye devam et lütfen bizede bildir. Sıklığı artarsa kasık yada bel ağrısı eklenirse doktoruna bildir muhakkak
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımızabebeğinede masallajKızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyım O kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.