2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum .benimde bu ikinci ay denediğim. bir tane kızım var yakında dört yasını dolduracak nasip olursa ikinciyi istiyoruz ağır bi grip geçiriyorum pek çocukla ilgili önemli günleri değerlendiremedik ama nasip bakalım:dua:
Allah ol derse olur

bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum .benimde bu ikinci ay denediğim. bir tane kızım var yakında dört yasını dolduracak nasip olursa ikinciyi istiyoruz ağır bi grip geçiriyorum pek çocukla ilgili önemli günleri değerlendiremedik ama nasip bakalım:dua:
Aslında yumurtlama günlerine daha yenı basladık canım önemli gunler gecmedıkı

Kizlar benim onemli gunlerim 23 nisan 01 mayis arasi her gece denedim bu gecede deniycem bakalim klomende kullandim bu ay catlatma igneside vuruldu tarcin cirek otu balda yaptim ese turk kahveside icirdim bu ay hic olmadigi kadar mucadele ettim bat 12 nisan bekliyip gorcez rabbim ol derse olur insallah nasip eder

geçen aydan beri 2. bebeğe niyetlendik. geçen ay yumurtlama haftasında mantara yakalandım. bu ay da tam yumurtlama günümde bi diş ağrısı anlatamam. 20 lik öldürdü beni. artık bebek falan istemiyorum önce şu dişlerimi bi hallediim bi yandan antibiyotiğe de başladım. ama aksilik bu ya ; ya bu sefer tutmuşsa ya erken yumurtlamışsam.. offf kendi kendime kurmaya başladım yine içimi nasıl kuşku kemiriyor kızlar..

Merabalar KK nün sürekli takipcisiyim ama üye olmamistim.bir çocugum var ikinciyi düşünüyoruz inşallah ekimde kimyasal gebelik geçirdim gözüm korktu ama iki gün önce test yaptım pozitif ciktii ☺ inşallah saglikli bir gebeliktir.korkumdan hastaneye gidemedim cesaretimi toplayinnca test yaptircam inşallah.Rabbim herkesin gönlüne gore versin..

Kimy
Merabalar KK nün sürekli takipcisiyim ama üye olmamistim.bir çocugum var ikinciyi düşünüyoruz inşallah ekimde kimyasal gebelik geçirdim gözüm korktu ama iki gün önce test yaptım pozitif ciktii ☺ inşallah saglikli bir gebeliktir.korkumdan hastaneye gidemedim cesaretimi toplayinnca test yaptircam inşallah.Rabbim herkesin gönlüne gore versin..

Kimyasal gebelik ne oluyor belirtileri ne peki ?

Kimy

Kimyasal gebelik ne oluyor belirtileri ne peki ?
Adetim gecikti test yaptim pozitif cikti bende hamileyim diye birkaç gün gecirdm hastaneye gittim betahcg degerm düşük cikti kesede yoktu.doktor takibe al di birkaç gün sonra degerm düşmeye başlamış ve sonra adet gördm zaten.yumurta anne rahiminin içine yerlesemiyormus saglikli bir gebelik olmadigi için sessiz dusuk adiyla adet görülebiliyor muş.çoğu kadinda oluyormus.ama bilinmiyormuş.sonraki ay adetim direkt düzeldi zaten

merhaba hanımlar benim de bir kızım var 3.5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz bakalim bu ay tuttu mu 2 gün kaldı adeti me ama sanki bu ay oldu gibi geliyor test alacaktim ama eczaneler kapalı yarına kaldı artik:emir_bebek:

bu arada ilk bebeğimi de kadınlar kulübünde 2013 ekim annelerinde beklemiştim çok heyecanlı oluyor buradan beklemesi yine dayanamadım hemen girdim siteye:anneadayı:

Adetim gecikti test yaptim pozitif cikti bende hamileyim diye birkaç gün gecirdm hastaneye gittim betahcg degerm düşük cikti kesede yoktu.doktor takibe al di birkaç gün sonra degerm düşmeye başlamış ve sonra adet gördm zaten.yumurta anne rahiminin içine yerlesemiyormus saglikli bir gebelik olmadigi için sessiz dusuk adiyla adet görülebiliyor muş.çoğu kadinda oluyormus.ama bilinmiyormuş.sonraki ay adetim direkt düzeldi zaten

Ay geçmiş olsun Allahim bi daha yasatmasin inşallah ya benim adetime 8 gün varken rahatsizladim acile gittim hcg 7.4 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vermen gerek dedi acil dr an hamilelik var pozitif gorunuo dedi sende deger kaçtı Bende de mi aynı şey var acaba ya

X