2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar..yeni yeni arkadaslar ve hayirli hamilelik haberleri maşallah allah saglikla kucaginiza aldirsiniz kizlar.benim adetim yarina.cok bas agrim var iki gündür sanirim adet olacam çünkü adet öncesi hep yasarim bu bas agrilarini.hep hayirlisina dua ettim hepiniz gibi rabbim neyi nasip ederse onu yasayacaz.

Slm kızlar nasılsınız en son adet tarihim 28 mart 30 nisanda idrar testinde pozitif gördüğüm gibi hastaneye gidip kan verdim değer 2.169.19 çıktı sizce nasıl bir sonuç

bende durumlar kotu kizlar dun itibarile sivilcelendim ..hic boyle olmazdim 3.4tane kucuk kucuk var.normalde cildim kuru..atesimde 36.6yi hic gecmedi.yumurtlamadan eminim ama galiba gebelik olusmadi..beklemedeyim adetim gecinceyedek test yapmiycam kesinlikle..umudum yok gibi.adetim gecince yazarim artik buraya

Canm hemen ümitsizliğe kapılma hayırlısı ya öyle düşün iyi düşün ki iyi olsun benimde ateşim 3 gündür 37 altına düşmüyor ilk defa atesim böyle başka sıkıntı olabilir mi yoksa normal mi ?

gebelikdendir canim..emin ol.bi test yapsana degerin simdilerde 100u gecmis bence.tesdede cikar

Canım benimde yüzümde sivilceler çıktı karnım ağrıdı falan adet olmayı beklerken çift çizgiyi gördüm olumsuz düşünme

bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum .benimde bu ikinci ay denediğim. bir tane kızım var yakında dört yasını dolduracak nasip olursa ikinciyi istiyoruz ağır bi grip geçiriyorum pek çocukla ilgili önemli günleri değerlendiremedik ama nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…