- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
BeNim bat 12 nisan :)Bat 18 Nisan olan yok mu
gozunuz aydin olsun :)Selam hanimlar idrar testi yaptim bgn ve pozitif cikti 2. Kez anne olacagim hayirlisiyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
gayet guzel :)Slm kızlar nasılsınız en son adet tarihim 28 mart 30 nisanda idrar testinde pozitif gördüğüm gibi hastaneye gidip kan verdim değer 2.169.19 çıktı sizce nasıl bir sonuç
bende durumlar kotu kizlardun itibarile sivilcelendim ..hic boyle olmazdim 3.4tane kucuk kucuk var.normalde cildim kuru..atesimde 36.6yi hic gecmedi.yumurtlamadan eminim ama galiba gebelik olusmadi..beklemedeyim adetim gecinceyedek test yapmiycam
kesinlikle..umudum yok gibi.adetim gecince yazarim artik buraya
Selam hanimlar idrar testi yaptim bgn ve pozitif cikti 2. Kez anne olacagim hayirlisiyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
gebelikdendir canim..emin ol.bi test yapsana degerin simdilerde 100u gecmis bence.tesdede cikarCanm hemen ümitsizliğe kapılma hayırlısı ya öyle düşün iyi düşün ki iyi olsun benimde ateşim 3 gündür 37 altına düşmüyor ilk defa atesim böyle başka sıkıntı olabilir mi yoksa normal mi ?
bende durumlar kotu kizlardun itibarile sivilcelendim ..hic boyle olmazdim 3.4tane kucuk kucuk var.normalde cildim kuru..atesimde 36.6yi hic gecmedi.yumurtlamadan eminim ama galiba gebelik olusmadi..beklemedeyim adetim gecinceyedek test yapmiycam kesinlikle..umudum yok gibi.adetim gecince yazarim artik buraya
Canım benimde yüzümde sivilceler çıktı karnım ağrıdı falan adet olmayı beklerken çift çizgiyi gördüm olumsuz düşünmebende durumlar kotu kizlardun itibarile sivilcelendim ..hic boyle olmazdim 3.4tane kucuk kucuk var.normalde cildim kuru..atesimde 36.6yi hic gecmedi.yumurtlamadan eminim ama galiba gebelik olusmadi..beklemedeyim adetim gecinceyedek test yapmiycam kesinlikle..umudum yok gibi.adetim gecince yazarim artik buraya
gebelikdendir canim..emin ol.bi test yapsana degerin simdilerde 100u gecmis bence.tesdede cikar
tebrik ederim canim :) bilemiyorum belirtim cok ama adet belirtiside ola bilirCanım benimde yüzümde sivilceler çıktı karnım ağrıdı falan adet olmayı beklerken çift çizgiyi gördüm olumsuz düşünme
sen bilirsin ama bence yapsan cikarAy bende onu dusunuodm biliomsn:)) ama bilemiyorum şimdi ins çıkmaz sa üzülürüm
Teşekkür ederim canım, adetin kaç gün geçtitebrik ederim canim :) bilemiyorum belirtim cok ama adet belirtiside ola bilir
Sogan kürüne de basladım iki gundurBeNim bat 12 nisan :)
canım benim 19 nisanBat 18 Nisan olan yok mu