Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Baya uzun dönem kullanmışsın ama hamilelik döneminde kullanmadığına göre bırakırsın bence. Tabi durum ne onu bilmiyorum ama sen çok güçlüsün😊.Yok gerçekten balık etliyim. Göğüs ve basen olunca ekstra kilo gösterio insan🤣
Benimde işimi kaybedersem eşime birşey olursa Allah korusun çocuğumun rızkı için kime boyun eğerim korkusu var hep. Sonra sen gidersin işi düzeni kurarsın ben 1 yıllık ücretsiz izin alır gelirim duruma göre birlikte karar veririz diye konuştuk. Hatta 2 çocuğu beğenirsek orda yaparız en azından çocuk içinde 2 yıl ücretsiz izin alır. Orda işimi kaybetmeden 3 yıl yaşarız. Benimde içim rahat olur diye tabi hep planlar olmuyor. Hamile kaldım🤣
Bu arada eğer Almanya düşünüyorsanız çocuğun rıskı için kimseye boyun eğmezsin burası sosyal devlet aç kalmazsın hatta kalamazsın Almanya müsade etmez 😂😂

Bu arada eğer Almanya düşünüyorsanız çocuğun rıskı için kimseye boyun eğmezsin burası sosyal devlet aç kalmazsın hatta kalamazsın Almanya müsade etmez 😂😂
Doğru söylüyorsun canım . Olur olmaz nasıl olur belirsiz. Eşimin akrabaları var orda iş teklifi verecek malum dil sorunu var. Belgeyi alması lazım. E şimdi de burda rızkı baya açıldı. Kızçenin üzerine şirket kurdu tutarsa gelmek isteyeceğini sanmıyorum. Çok zorluklardan geçtik inan çalıştığımız halde mutfağımıza erzak bile alamıyorduk. Psikolojisi çok bozulmuştu. Evden hayattan soyıtlamıştı kendini. Öldürmeyen Allah güçlendirirmiş ya. Bir yıl içinde tüm borçlarımız bitti araç aldı bana. Maaşıma dokunulmuyor bile. Kendine harca birikim yapmak istiyorsan yap diyor. Nasıl oldu bilmiyorum ama rızık pat diye açılıyormuş ona inanıyorum. Belkide o günleri yaşadığım için korkuyorum.

Sabah bulantı kusmalarım yeniden başladı normal mı sizce yaşayan var mı

Daha dün sağlık ocağında tahlil verdim açlık 72 çıktı eve geldim ölçtüm 95 çıktı 🤷🏻‍♀️ evde ölçümlerim yüksek çıkıyor biraz. Ama doktor insülin seviyesinde değilsin dedi. 1. Saat tokluklar 150-160 da çıktığı oluyor 130-140 da çıkıyor yani evde ölçüm biraz karışık. 3 ay lık şekerimde 5.01 çıkmış oda normal aralıkta. Cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne dicek. 2 kere fln kaçamak yaptım 188-195 gördüm 🙈 kaçamak dediğimde 1 dilim su böreği 🥹 yada yarım simit falan ağlıcam yani
Ahh kuzum aynı seyden muzdaribiz, benim de o civarda , ama evdeki cihaza ben de guvenemiyorum tam, ya ben de aksam canın cekmesin dedim ilk defa bi diyeti bozayım , küçük bir kurabiye yedim , anında cıkardı şekeri 🥺 hamileyken de ne zormus bu işler 🙈 saglıkla gelsinler de napalım az kaldı 🙏🩷

Ahh kuzum aynı seyden muzdaribiz, benim de o civarda , ama evdeki cihaza ben de guvenemiyorum tam, ya ben de aksam canın cekmesin dedim ilk defa bi diyeti bozayım , küçük bir kurabiye yedim , anında cıkardı şekeri 🥺 hamileyken de ne zormus bu işler 🙈 saglıkla gelsinler de napalım az kaldı 🙏🩷
Gerçekten zormuş. Ama az kaldı dayanıyoruz. Bide beni kaşıntı tutmaya başladı yine 4/5 aylarda da olmuştu geçti şimdi daha beteri olarak özellikle geceleri tüm kollar ve bacaklar çılgın kaşınıyor. Kolestazdan şüphelendim 🤦🏻‍♀️ Tahlil sonuçlarında karaciğer değerleri normal çıkmış ama yarın doktora sorucam kontrolde.

Benim ki daha çok puppp gibi belirtiler eller ayaklarda değil kollar bacaklar ve karın göğüs evet 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_3865.jpeg
    IMG_3865.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 13
Gerçekten zormuş. Ama az kaldı dayanıyoruz. Bide beni kaşıntı tutmaya başladı yine 4/5 aylarda da olmuştu geçti şimdi daha beteri olarak özellikle geceleri tüm kollar ve bacaklar çılgın kaşınıyor. Kolestazdan şüphelendim 🤦🏻‍♀️ Tahlil sonuçlarında karaciğer değerleri normal çıkmış ama yarın doktora sorucam kontrolde.
Aynen canım sor muhakkak , hamilelik cok kompleks bi durum , ne olacagını öngöremiyoruz , umarım gecer seninki de

Bugünde eve temizlik yaptırdım camlar miss gibi oldu bilin bakalım şimdi noluyor 🤣 yağmur fırtına çılgın atıyor 🙈
Benim sansimdan sjdnjsjd bursa da her gün fırtına zaten lodos yoksa yağmur kesin vardır valla hamileyim uğraşamam temizlerim sonra böyle olue oturur ağlarım emeklerime 😂 o yüzden yapmıyorum en son havalar guzelken yapmıştım camı şimdi içerden tozunu alıyorum yeto 😄 odadan odaya gecerken nefesim kalmiyo bi de onla mi ugrascam
Ay normalde şanslıyımdır ama bugün bi bedevilik var cidden 😄 Aralık Ocak annelerini okuyorum geceleri uyku tutmadığından.
Aralıktakiler artık lohusa deneyimlerini yazıyor. Kaynana kavgaları falan oo çok heycanlı 🤣 Hepsi doğurmuş neredeyse.
Ocaktakiler de hergün biri doğuruyor yaprak dökümü. Bizim de Ocak ta baya dökülme olacak gibi.
Ay evet ruyalarima giriyodu geçenlerde fazla okumuşum oraları diye sjndjdjdjdjdjdjdjjdd

Kızlar bu arada burayı da artık takip ediyorum o yüzden size de sorayım😂😂 ultrason ve kan vs sonucu gostermeye gittim, minik kuşum 30-31 haftalık ve boyu 41 cm, kilosu da 1600 gram 🥰 +-200 diyolar işte 🥹🥹🥹🥹 biz de hala isim bulamadik no name kaldi çocuğum 🥲🥲 kilosu falan iyi mi ya haftasına göre sizce

Merhaba hanımlar ben Ekim annesiyim.

Emzirme konusunda çok sıkıntı yaşamış bir kardeşiniz olarak buraya bir site linki paylaşıyorum. Mutlaka inceleyin. İçindeki makaleleri okuyun eminim çooook faydasını göreceksiniz 💜 Emzirmek bilgi + psikolojik destek ile verimli oluyor. Ben geç kaldım siz kalmayın.

Faydalanan olursa dualarından eksik etmesin lütfen

Emzirme konusunda çok sıkıntı yaşamış bir kardeşiniz olarak buraya bir site linki paylaşıyorum. Mutlaka inceleyin. İçindeki makaleleri okuyun eminim çooook faydasını göreceksiniz 💜 Emzirmek bilgi + psikolojik destek ile verimli oluyor. Ben geç kaldım siz kalmayın.

Og-ife uygun mamaları nasıl öğreniriz

Teşekkürler. Ama sezeryan da anneye degdırmıyorlar

Ay normalde şanslıyımdır ama bugün bi bedevilik var cidden 😄 Aralık Ocak annelerini okuyorum geceleri uyku tutmadığından.
Aralıktakiler artık lohusa deneyimlerini yazıyor. Kaynana kavgaları falan oo çok heycanlı 🤣 Hepsi doğurmuş neredeyse.
Ocaktakiler de hergün biri doğuruyor yaprak dökümü. Bizim de Ocak ta baya dökülme olacak gibi.
Ben en başından beri tahminim 14 Şubatta doğacağını düşünüyorum. İlk başta 11 Şubat da olabilir gibi gelmişti. Bebeğimiz olacağını babalar gününde öğrenmiştik. Sanki özel anlamlı günleri seviyor 😍

Kızlar bu arada burayı da artık takip ediyorum o yüzden size de sorayım😂😂 ultrason ve kan vs sonucu gostermeye gittim, minik kuşum 30-31 haftalık ve boyu 41 cm, kilosu da 1600 gram 🥰 +-200 diyolar işte 🥹🥹🥹🥹 biz de hala isim bulamadik no name kaldi çocuğum 🥲🥲 kilosu falan iyi mi ya haftasına göre sizce
Biz de 31+4te 42cm 1800grdık, dr normal dedi kuzum

İyi canım bence benim 30+5 te 1688 grm boyu da 42 cmdi. Hemen hemen aynıyız. Doktorum iyi haftasiyla uyumlu demişti.

Yolculukta nelere dikkat ettin canim tavsiyen var mı?
Bol su içtim. Koltuklararası mesafenin geniş olduğu yeri tercih ettim. Kalkıp yürüdüm saatte 1. Hafif şeyler yedim yolculuktan önce. Rahat şeyler giydim. Bir de basınç değişiminden pıhtılaşma riski artıyor. Ben zaten kleksan iğne kullanıyordum, yolculuktan 1 saat önce kan sulandırıcı iğnemi yaptım. Sorunsuz gittim geldim

X