- 8 Temmuz 2017
- 429
- 792
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.761
Diğer bilgilerinizi de yazabilir misinizKızlar selam iyi geceler bende aranıza katıldım 10 haftalık 18 Ekim son adet tarihim benide listeye eklermisiniz istanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer bilgilerinizi de yazabilir misinizKızlar selam iyi geceler bende aranıza katıldım 10 haftalık 18 Ekim son adet tarihim benide listeye eklermisiniz istanbul
Teşekkür ederim Başakşehir bana uzak kalıyor bir de devlet hastanesine gitmek istemiyorumdr um beni başakşehir çam sakurada barış boza ya yönlendirdi çok ilgili açıklayıcı bir dr ama dediğin diğer şeylere bakıyor mu bilmiyorum biz ense kalınlığı ödem nedeniyle gittik
Cok üzgünüm, ben de pazartesi günü 8.haftada kaybettim, cok iyi anlıyorum hislerinizi. Sabır diliyorum ve en kısa sürede toparlamamizi umuyorumArkadaşlar merhaba, size iyi haberlerle gelemedim maalesef. Saat 7 gibi uyandığımda kahvaltı hazırlarken suyumun geldiğini farkettim ve evde düşük yaptım. Hastaneye geldik, rahmimin duvarı hala kalın olduğu için rahmin duvarını temizlemek için küretaj önerdiler. Küretaj oldum, yatış verdiler. Kontrol ultrason baktılar vajinal, bir parçanın daha olduğunu söyledi doktor. İlaçla kalanının düşmesini bekleyeceğiz. Dua edin, benim de dualarım sizinle. Görseniz mucize bu dersiniz. 12. Haftaya girmiştik bugün miniğimle. Her uzvu, her yeri belli idi. Rabbim ne kadar güzel yaratmış, hayran kalmamak mümkün değildi. Yiyecek ekmeği, alacak nefesi yokmuş benim miniğimin. Tüm arkadaşlarımı öpüyorum, sizinle konuşmak, dertlerimi paylaşmak çok özel ve çok güzeldi. Dilerim ki hepiniz güzel süreçlerden geçerek hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ultrasonla öğrenmek nasip olmadı ama cinsiyeti kız idi...
Gazlanma olayını anlamıyorum biz niye gaz sancısı yaşıyoruzTamam o zaman normal bir ağrı olabilir belki benim pek adet agrisina benzer ağrım olmadı, hiç olmadı değil ama nadir oldu o yüzden sormak istedim Bende de gaz oluyor gebe olan başka bir arkadaşım da da olmuştu gebelikte oluyormuş
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin inşAllah çabuk atlatırsınızArkadaşlar merhaba, size iyi haberlerle gelemedim maalesef. Saat 7 gibi uyandığımda kahvaltı hazırlarken suyumun geldiğini farkettim ve evde düşük yaptım. Hastaneye geldik, rahmimin duvarı hala kalın olduğu için rahmin duvarını temizlemek için küretaj önerdiler. Küretaj oldum, yatış verdiler. Kontrol ultrason baktılar vajinal, bir parçanın daha olduğunu söyledi doktor. İlaçla kalanının düşmesini bekleyeceğiz. Dua edin, benim de dualarım sizinle. Görseniz mucize bu dersiniz. 12. Haftaya girmiştik bugün miniğimle. Her uzvu, her yeri belli idi. Rabbim ne kadar güzel yaratmış, hayran kalmamak mümkün değildi. Yiyecek ekmeği, alacak nefesi yokmuş benim miniğimin. Tüm arkadaşlarımı öpüyorum, sizinle konuşmak, dertlerimi paylaşmak çok özel ve çok güzeldi. Dilerim ki hepiniz güzel süreçlerden geçerek hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ultrasonla öğrenmek nasip olmadı ama cinsiyeti kız idi...
Kızlar biraz önce kırmızı kanama gördüm ben. yarın sabaha randevu aldım. Gebelik belirtilerim iki gündür azaldı gibi (bulantı,halsizlik,koku hassasiyeti,göğüslerde ağrı) biraz korkuyorum açıkçası. Umarım güzel şeyler duyarım umarım herşey yolundadır bu arada 11+2 deyiz benim gibi belirtileri azalanlar oldumu?
Kızlar bende bir türlü kendimi ekleyemedim beni de ekler misinizKızlar selam iyi geceler bende aranıza katıldım 10 haftalık 18 Ekim son adet tarihim benide listeye eklermisiniz istanbul
Ay bu göbüşler beni çıldırtıyor yaaaSelam kızlar dün benimde kontrolüm vardı. Arkadaşımızdan kötü haber gelince yazmak istemedim. Her şey yolunda şükür 12+1 günlük. Sat ile uyumlu. Ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı doktorum normal dedi. Cinsiyeti bir dahaki kontrolde soyleyecekmis. Sizden tahminlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 3526991
Çok şükürMerhaba kızlar sabah gittim muayene oldum. Bebeği gördüm kolu bacağı hareketliydi çok şükür doktor progestana 3 gün devam et kanama bitmezse duruma göre tekrar haberleşelim dedi kendine dikkat et yorulma dedi. Haftaya folik asiti kullanmayı bırak kan ilacına başlayalım dedi. Minik bi kanama alanı var dedi. Çok şükür sağlık haberini almak iyi geldi. Bizim ultrason kağıdımızda net bi bebek görüntüsü yok ya sizinkiler bariz bebek cinsiyet sormadım 11+3 teyiz görülmez diye düşünüyorum. Bi dahaki kontrolde öğreniriz inş nasipse herkese keyifli günler diliyorum. Dünkü destekleriniz için teşekkür ederim
Yöneticiyi etiketlersen gözden kaçmazKızlar bende bir türlü kendimi ekleyemedim beni de ekler misiniz
9+5 haftalık gebeyim
Sat 19 ekim
Kese 6. Hafta
Kalp atışı 7+2
Tahmini doğum 26 temmuz
Güzel haberlerle gelmene sevindim burun kemiği bile çok tatlı değil mi ya bende gördüm bugün nasıl güzel Allah'ım isteyen hiç kimsenin kollarını boş birakmasin inşallahSelam kızlar dün benimde kontrolüm vardı. Arkadaşımızdan kötü haber gelince yazmak istemedim. Her şey yolunda şükür 12+1 günlük. Sat ile uyumlu. Ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı doktorum normal dedi. Cinsiyeti bir dahaki kontrolde soyleyecekmis. Sizden tahminlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 3526991
Maşallah güzel haberlerle gelmene çok sevindim ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim çok. O minik hareketler nasıl yüreğimizi güzelleştiriyor dimiMerhaba kızlar sabah gittim muayene oldum. Bebeği gördüm kolu bacağı hareketliydi çok şükür doktor progestana 3 gün devam et kanama bitmezse duruma göre tekrar haberleşelim dedi kendine dikkat et yorulma dedi. Haftaya folik asiti kullanmayı bırak kan ilacına başlayalım dedi. Minik bi kanama alanı var dedi. Çok şükür sağlık haberini almak iyi geldi. Bizim ultrason kağıdımızda net bi bebek görüntüsü yok ya sizinkiler bariz bebek cinsiyet sormadım 11+3 teyiz görülmez diye düşünüyorum. Bi dahaki kontrolde öğreniriz inş nasipse herkese keyifli günler diliyorum. Dünkü destekleriniz için teşekkür ederim
Valla biz niye gazliyiz bende anlamıyorum ama inşallah doğumdan sonra bebeklerimizde gaz çok olmaz. Zira kızımda çok yaşadım doğumdan öncesini hatırlamıyorum ama kızım tam bir gaz bombasiydi çok zor geçtiGazlanma olayını anlamıyorum biz niye gaz sancısı yaşıyoruz
Yaş 35 cinsiyet belli değil henüzDiğer bilgilerinizi de yazabilir misiniz
lady peacock Diş kırılması sizde olmuştu değil mi ne yaptınız o konuda? Ben şimdi yanlışlıkla yine o taraftan bir şey yedim ve fena oldum, aklıma geldi. Kadın doğum doktoru gerekirse dokuz ay bekleyeceksin dedi ama şu üç ayı atlatalım hayırlısıyla sonra tekrar bakacağım..Ay bu göbüşler beni çıldırtıyor yaaa
Çok şükür
Yöneticiyi etiketlersen gözden kaçmaz
Annesi boğa burcu olan bebislerin kaçınılmaz sonuAy bu göbüşler beni çıldırtıyor yaaa
Çok şükür
Ay sabah gözümü tam acamamısım. Biri açık biri kapalı. Elim tarayıcıya gitti. Yeniliyorum sayfayı. Yok. Açılmıyor. Bende bi telaş. Kalktım oturdum. Safariden denedim. Telefondan mı gitmiyor dedim tableti açtım. Meğer bakım varmış. Sanki dünya gündemi kaçıyorKızlar forum ana sayfası bende hala açılmıyor size de öyle mi sizle iletişime geçemeyeceğim diye aklım çıktı
Canım geçmiş olsun.lady peacock Diş kırılması sizde olmuştu değil mi ne yaptınız o konuda? Ben şimdi yanlışlıkla yine o taraftan bir şey yedim ve fena oldum, aklıma geldi. Kadın doğum doktoru gerekirse dokuz ay bekleyeceksin dedi ama şu üç ayı atlatalım hayırlısıyla sonra tekrar bakacağım..
Kız sabah 8 bile olmadan açmaya çalıştım yok. Noluyoruz dedim aklım çıktı. Dr dan geldim 2 saat sonra ancak açıldı. Biraz daha acilmasa yazamasam sevincim içimde patlayacaktiKızlar forum ana sayfası bende hala açılmıyor size de öyle mi sizle iletişime geçemeyeceğim diye aklım çıktı
Maşallah canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahY YagmurrTanem bizim bugun fetal dna testi sonucumuz çıktı. Cinsiyetimiz erkek
Benim de acilmadi bamlandim mi yoksa herkes mi aynı durumda diye hızlı hızlı mesajlarınızı okuyodum şimdiKızlar forum ana sayfası bende hala açılmıyor size de öyle mi sizle iletişime geçemeyeceğim diye aklım çıktı