- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
He seni biliyorumcanım benim 19 nisan
Allah ol derse olurbu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum .benimde bu ikinci ay denediğim. bir tane kızım var yakında dört yasını dolduracak nasip olursa ikinciyi istiyoruz ağır bi grip geçiriyorum pek çocukla ilgili önemli günleri değerlendiremedik ama nasip bakalım
Aslında yumurtlama günlerine daha yenı basladık canım önemli gunler gecmedıkıbu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum .benimde bu ikinci ay denediğim. bir tane kızım var yakında dört yasını dolduracak nasip olursa ikinciyi istiyoruz ağır bi grip geçiriyorum pek çocukla ilgili önemli günleri değerlendiremedik ama nasip bakalım
sen bilirsin ama bence yapsan cikar
Atesi ne ıcın ölçüyosunuz kızlar
Allah allah bilmiyodum valla sagol ıyı oldu soyledıgınAdet olmamiza yakın ates duser mis ama yumurtlama bttikten sonra sabit kalirsa gebelik varmis ve 36.6 altına dusmemesi gerekiomus:)
Allah allah bilmiyodum valla sagol ıyı oldu soyledıgın
gecmedi henuz 10 mayisTeşekkür ederim canım, adetin kaç gün geçti
Biraz bekle o zaman canım ne zaman adet olmuştungecmedi henuz 10 mayis
Merabalar KK nün sürekli takipcisiyim ama üye olmamistim.bir çocugum var ikinciyi düşünüyoruz inşallah ekimde kimyasal gebelik geçirdim gözüm korktu ama iki gün önce test yaptım pozitif ciktii ☺ inşallah saglikli bir gebeliktir.korkumdan hastaneye gidemedim cesaretimi toplayinnca test yaptircam inşallah.Rabbim herkesin gönlüne gore versin..
Adetim gecikti test yaptim pozitif cikti bende hamileyim diye birkaç gün gecirdm hastaneye gittim betahcg degerm düşük cikti kesede yoktu.doktor takibe al di birkaç gün sonra degerm düşmeye başlamış ve sonra adet gördm zaten.yumurta anne rahiminin içine yerlesemiyormus saglikli bir gebelik olmadigi için sessiz dusuk adiyla adet görülebiliyor muş.çoğu kadinda oluyormus.ama bilinmiyormuş.sonraki ay adetim direkt düzeldi zatenKimy
Kimyasal gebelik ne oluyor belirtileri ne peki ?
Adetim gecikti test yaptim pozitif cikti bende hamileyim diye birkaç gün gecirdm hastaneye gittim betahcg degerm düşük cikti kesede yoktu.doktor takibe al di birkaç gün sonra degerm düşmeye başlamış ve sonra adet gördm zaten.yumurta anne rahiminin içine yerlesemiyormus saglikli bir gebelik olmadigi için sessiz dusuk adiyla adet görülebiliyor muş.çoğu kadinda oluyormus.ama bilinmiyormuş.sonraki ay adetim direkt düzeldi zaten
11nisan adet olmusdum.yumurtlama 25.26nisan arasiydi.26sinda akintidan ve agridan anladimBiraz bekle o zaman canım ne zaman adet olmuştun
Tesekkur ederim.amin rabbim isteyen herkese versin.insallah en kisa zamanda sizlerinde iyi haberlerini alirizHayırlı olsun darısı bize olmayanlara isteyen herkese nasip etsin ALLAHIM