Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    24
Merhaba kızlar, benim de bugün belirtilerim iyice azaldı hatta hiç midem bulanmadi, korktum doktora gittim bir sıkıntı yokmus Maşallah, Allah'a şükür 🤲🏼 Belirtileri azalıp da korkanlar varsa içiniz rahat olsun diye yazmak istedim. kıza benzettim dedi doktor🥰ben en başından beri kız hissediyorum.
Benim de bugün 10+6 . Midem sabah biraz bulanır gibi oldu gündüz fena değildi çok şükür . Masa başı çalışıyorum çok oturunca kasıklar ağrıyor . Eve geldim uzandım şimdi nasıl sırtım ağrımış :KK43: keşke işte de şöyle arada uzanabileceğimiz birşey olsa :KK43:

Benim de bugün 10+6 . Midem sabah biraz bulanır gibi oldu gündüz fena değildi çok şükür . Masa başı çalışıyorum çok oturunca kasıklar ağrıyor . Eve geldim uzandım şimdi nasıl sırtım ağrımış :KK43: keşke işte de şöyle arada uzanabileceğimiz birşey olsa :KK43:
İlerleyen zamanlarda ağrılarımiz artacak gibi🥰 15 dakika da bir kaç adım atmak için kalk hareket et canım, kasık agrisi normal rahim genisliyor

Güzel haberlerle gelmene sevindim 😍 burun kemiği bile çok tatlı değil mi ya bende gördüm bugün nasıl güzel Allah'ım isteyen hiç kimsenin kollarını boş birakmasin inşallah 😍

Maşallah güzel haberlerle gelmene çok sevindim ❤️ 😍 ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim çok. ❤️🥰 O minik hareketler nasıl yüreğimizi güzelleştiriyor dimi 🥰😍

Valla biz niye gazliyiz bende anlamıyorum ama inşallah doğumdan sonra bebeklerimizde gaz çok olmaz. Zira kızımda çok yaşadım doğumdan öncesini hatırlamıyorum ama kızım tam bir gaz bombasiydi çok zor geçti 😅
Umarım bizim gazlı olmamıza bebeğin bir alakası olmaz 🫨😅

Merhaba kızlar, benim de bugün belirtilerim iyice azaldı hatta hiç midem bulanmadi, korktum doktora gittim bir sıkıntı yokmus Maşallah, Allah'a şükür 🤲🏼 Belirtileri azalıp da korkanlar varsa içiniz rahat olsun diye yazmak istedim. kıza benzettim dedi doktor🥰ben en başından beri kız hissediyorum.
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olsun ❤️ 🥰
Umarım bizim gazlı olmamıza bebeğin bir alakası olmaz 🫨😅
İnşallah en büyük dileklerinde biri bu 🤣🤣

Canım geçmiş olsun.

Dişim ilk kırıldığı gün aile diş hekimini aradım. 12. Haftaya girdim. Dişim kırıldı dedim. Gelebilirsiniz, tedavi yapabiliriz dedi. Adama da güveniyorum. Kaç senelik hekim. Yine de kadın doğum Dr a sorup gelin dedi.

Dün sordum kadın doğum Dr una. Git tedavini yaptır. Hiçbir sorun olmaz dedi.
Sağol, sana da çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz tedavi edilir.💐❤️ Ben de üç ay dolunca tekrar sorayım. 14. Haftada bitiyormuş ilk dönem.

Kız sabah 8 bile olmadan açmaya çalıştım yok. Noluyoruz dedim aklım çıktı. Dr dan geldim 2 saat sonra ancak açıldı. Biraz daha acilmasa yazamasam sevincim içimde patlayacakti 😅🤣🥰

Maşallah canım benim ❤️ 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 😍
Nasıl mutluyum o kadar çok bekledikki 4 yılın sonunda geldi minik bebeğim annesinede supriz yapti erkek oldu 🧿😍 Allah tüm annelerin kucağına sağlıkla almayi nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim 🙏🏼

Ben bugün kürtaj oldum nasip değilmiş listeden silebilirsiniz
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum 🙏
Canım.. çok üzgünüm ne desem bilemiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah başın sağolsun. En kısa en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına al inşallah güzel bir yavru. Dualarım seninle. ❤️

Kızlar yüzümde çok sivilce çıktı . Afedersiniz gaz bombasına döndüm. Oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. Var mı benim gibi olan
Bende çok büyük sivilceler çıktı oysa ben ergenlikte bile çıkarmamıştım bide yemek sonrası aynen mide krampları yaşıyorum gazdan baskı oluyor çıkarana kadar kıvranıyorum

X