- 17 Kasım 2023
- 307
- 337
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.781
Erkeğe benzettim nubunuKızlar bende cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeğe benzettim nubunuKızlar bende cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum lütfen
Hiç beceremem böyle şeyleri Rabbim gönlüne göre ve sağlıkla versin inşallah maşallah bebisineKızlar bende cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum lütfen
Benim de bugün 10+6 . Midem sabah biraz bulanır gibi oldu gündüz fena değildi çok şükür . Masa başı çalışıyorum çok oturunca kasıklar ağrıyor . Eve geldim uzandım şimdi nasıl sırtım ağrımış keşke işte de şöyle arada uzanabileceğimiz birşey olsaMerhaba kızlar, benim de bugün belirtilerim iyice azaldı hatta hiç midem bulanmadi, korktum doktora gittim bir sıkıntı yokmus Maşallah, Allah'a şükür Belirtileri azalıp da korkanlar varsa içiniz rahat olsun diye yazmak istedim. kıza benzettim dedi doktorben en başından beri kız hissediyorum.
Teşekkür ederim canımErkeğe benzettim nubunu
Aminn çok teşekkür ederim cümlemizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahHiç beceremem böyle şeyleri Rabbim gönlüne göre ve sağlıkla versin inşallah maşallah bebisine
İlerleyen zamanlarda ağrılarımiz artacak gibi 15 dakika da bir kaç adım atmak için kalk hareket et canım, kasık agrisi normal rahim genisliyorBenim de bugün 10+6 . Midem sabah biraz bulanır gibi oldu gündüz fena değildi çok şükür . Masa başı çalışıyorum çok oturunca kasıklar ağrıyor . Eve geldim uzandım şimdi nasıl sırtım ağrımış keşke işte de şöyle arada uzanabileceğimiz birşey olsa
Ben 8+5 de görüldü baya bacağı falanArkadaşlar biz 9+5 olduk yarın doktor kontrolümüz var artık net şekilde bebiş görülür mü acaba
Umarım bizim gazlı olmamıza bebeğin bir alakası olmazGüzel haberlerle gelmene sevindim burun kemiği bile çok tatlı değil mi ya bende gördüm bugün nasıl güzel Allah'ım isteyen hiç kimsenin kollarını boş birakmasin inşallah
Maşallah güzel haberlerle gelmene çok sevindim ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim çok. O minik hareketler nasıl yüreğimizi güzelleştiriyor dimi
Valla biz niye gazliyiz bende anlamıyorum ama inşallah doğumdan sonra bebeklerimizde gaz çok olmaz. Zira kızımda çok yaşadım doğumdan öncesini hatırlamıyorum ama kızım tam bir gaz bombasiydi çok zor geçti
Ay bu göbüşler beni çıldırtıyor yaaa
Çok şükür
Yöneticiyi etiketlersen gözden kaçmaz
Y YagmurrTanemKızlar bende bir türlü kendimi ekleyemedim beni de ekler misiniz
9+5 haftalık gebeyim
Sat 19 ekim
Kese 6. Hafta
Kalp atışı 7+2
Tahmini doğum 26 temmuz
Valla ayağımın altına birşey alayım diyorum . Puf gibi . Böyle geçecek gibi değil günİlerleyen zamanlarda ağrılarımiz artacak gibi 15 dakika da bir kaç adım atmak için kalk hareket et canım, kasık agrisi normal rahim genisliyor
Aynen işe bı de sırtına yastık al bel destekleyen yastiklardanValla ayağımın altına birşey alayım diyorum . Puf gibi . Böyle geçecek gibi değil gün
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olsunMerhaba kızlar, benim de bugün belirtilerim iyice azaldı hatta hiç midem bulanmadi, korktum doktora gittim bir sıkıntı yokmus Maşallah, Allah'a şükür Belirtileri azalıp da korkanlar varsa içiniz rahat olsun diye yazmak istedim. kıza benzettim dedi doktorben en başından beri kız hissediyorum.
İnşallah en büyük dileklerinde biri buUmarım bizim gazlı olmamıza bebeğin bir alakası olmaz
Amin cümlemizin ki sağlıkla gelsin canım teşekkür ederiz teyzesiMaşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olsun
Sağol, sana da çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz tedavi edilir. Ben de üç ay dolunca tekrar sorayım. 14. Haftada bitiyormuş ilk dönem.Canım geçmiş olsun.
Dişim ilk kırıldığı gün aile diş hekimini aradım. 12. Haftaya girdim. Dişim kırıldı dedim. Gelebilirsiniz, tedavi yapabiliriz dedi. Adama da güveniyorum. Kaç senelik hekim. Yine de kadın doğum Dr a sorup gelin dedi.
Dün sordum kadın doğum Dr una. Git tedavini yaptır. Hiçbir sorun olmaz dedi.
Nasıl mutluyum o kadar çok bekledikki 4 yılın sonunda geldi minik bebeğim annesinede supriz yapti erkek oldu Allah tüm annelerin kucağına sağlıkla almayi nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbimKız sabah 8 bile olmadan açmaya çalıştım yok. Noluyoruz dedim aklım çıktı. Dr dan geldim 2 saat sonra ancak açıldı. Biraz daha acilmasa yazamasam sevincim içimde patlayacakti
Maşallah canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım.. çok üzgünüm ne desem bilemiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah başın sağolsun. En kısa en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına al inşallah güzel bir yavru. Dualarım seninle.Ben bugün kürtaj oldum nasip değilmiş listeden silebilirsiniz
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
Allah yardımcın olsun canım sebebi neydi bir anda mı olduBen bugün kürtaj oldum nasip değilmiş listeden silebilirsiniz
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
Bende çok büyük sivilceler çıktı oysa ben ergenlikte bile çıkarmamıştım bide yemek sonrası aynen mide krampları yaşıyorum gazdan baskı oluyor çıkarana kadar kıvranıyorumKızlar yüzümde çok sivilce çıktı . Afedersiniz gaz bombasına döndüm. Oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. Var mı benim gibi olan