- 22 Mayıs 2024
- 575
- 1.142
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.381
Evet yaa solucan ismini unuttumKurtçuklarda biraz garip olmuş hee solucan gibi miii bakalım gebelik bize daha neler yaşatacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa solucan ismini unuttumKurtçuklarda biraz garip olmuş hee solucan gibi miii bakalım gebelik bize daha neler yaşatacak
Yaaa yeni tahlil yaptırdım protein çıktıSjjdjdjdjd valla kurt yıldız sim sjnxisjdid gark etmez de soeun olmasın yeter protein ile alakalı doye biliyorum ama gebelik ekstra olunca insan bilemiyo
Selam, bende hep bir şeyler çıkıyor. En başta enfeksiyon vardı, geçti. Sonra lokosit çıktı, geçti. Şimdi de referans aralığın max gösterdiği değerde protein var. Hep bir şeyler gelip gidiyorKizlar merhaba
Idrar tahlili yaptirdım bugun lokosit eristosit yuksek birde eser miktarda protein hic boyle cikan oldu mu?
Benim de aynisi asla normal cikmiyor karaciger dususe gecmis 1 ay once 73 tu 66 olmus ama tabi demir hapini hic birakmadim ondan da hala cok fazla dusus olmamis olabilir Ast degerim normalSelam, bende hep bir şeyler çıkıyor. En başta enfeksiyon vardı, geçti. Sonra lokosit çıktı, geçti. Şimdi de referans aralığın max gösterdiği değerde protein var. Hep bir şeyler gelip gidiyor
Ben doktoruma normal değil deyince biraz kiziyor hep. Hersey ideal mi olacak, hamilelik bu, kimin bünyesi nasıl tepki verecek belli olmaz kendini yiyip bitiriyorsun diyor. Haklı da bir yandan, biz elimizden geleni yapalım, geri kalani da Allaha emanetBenim de aynisi asla normal cikmiyor karaciger dususe gecmis 1 ay once 73 tu 66 olmus ama tabi demir hapini hic birakmadim ondan da hala cok fazla dusus olmamis olabilir Ast degerim normal
Benim de doktorum kiziyor ona guvenmedigimi dusunuyor sanirim aynen canim elimizden geleni yapacagiz hayirlisiyla minnaklar dogsa saglikli sekilde zamanindaBen doktoruma normal değil deyince biraz kiziyor hep. Hersey ideal mi olacak, hamilelik bu, kimin bünyesi nasıl tepki verecek belli olmaz kendini yiyip bitiriyorsun diyor. Haklı da bir yandan, biz elimizden geleni yapalım, geri kalani da Allaha emanet
insan utanıyor ya benim daha hiç alttan bakmadı allahtanYa yinr beter halde değildim tabi ki ama az da olsa yine ne gerek vardı falan oldum işte kdnjdndksnd işin kötüsü şimdi yarına detaylı us için randevu verdiler sabaha renkli ultrason mu amaci ne bilmiyorum hiç 30. Haftadayim skdjksjdd orda da ne yasicam bilmiyorum duşa girem bugün nsbxjdjxkkddkkdk
Yok gitmedim hiç yönlendirmedi sürekli ilaç verip gönderiyor yani enfeksiyon hastalıklarına vs gitmem gerekiyor mu dediğimde gebelikte olur idrar kültüründe temiz çıkıyorsa sorun yok dedi ama her ay gittiğimde fitil ve hap verip gönderiyor ya fitil de lanet olması uygulaması çok zor bir şey göbekte aldı başını gidiyor rahat uygulayabiliyor musun ne kadar derine itebiliyorsun ben sanırım onu da beceremiyorumBende vajinal enfeksiyonda oluyor. Koku sikayetim oluyordu hamilelik boyunca. Doktor fitil veriyordu 1 hafta sonra yine başliodu. Smdide idrarimda enfeksiyon cikmaya basladi nasil bir illetmis yaa. Peki siz urolojiye gittiniz mi ?
Yok canım benim sonuçlar temiz çıktı o kadar ayılıp bayılmama rağmen adjakjd tamamen bünyenin o anki anlık reaksiyonu yani sonuç ile ilgisi yokmuşŞeker yüklemesi böyle kötü geçenlerde şeker çıktı mı acaba ? Vücut ondan mı tepki veriyor yoksa alakası yok mu merak ettim. Benim midem falan bulanmadı ya da kötü oldum içtim tahlilleri verdim çıktım. Sonuç temiz çıktı. Ama Ailemde şeker var. Babaannem insülin kullanıyor annemde gebelik şekeri varmış. Yine de çok üst üste şekerli şeyler yememeye dikkat ediyorum. Bünyem müsait
Bunu ogrendigim iyi olduKızlar mrb çok mutsuzum jsnsjsnjdjd randevum vardı bugün normal rutin (devlette) gittim normal bakti ultrasonla sonra plasentanın konumuna ve açılma ar mi vs diye detayli bakmak için alttan muayene edim dedi birden asla beklemiyodum böyle bir şeyi ve hazırlıklı da değildim çok utandim ((((( dedim hazırlıklı gelmedim falan sağolsun çok nazik doktor dedi problem yok çekinme falan 30. hafta olduğu için artık her an alttan muayene edeceklermiş gibi varsayip gidicem artık guldugume bakmayın içim kan ağlıyor wjdbkwjdksjd
Ben de idrar verdim bugün bakalım benim ne çıkacak hayırlısı olsun gebelikte bir çok kiside yaşanıyor ya ondan belki normal diyolardir. Siri fazla hani yaşam sınırı gibi olmadığı için öyle demişlerdir bu aradaYaaa yeni tahlil yaptırdım protein çıktı
Yani umarım gerek kalmaz dicem ama gebeyiz gerekli olmasa bakmazlar skxnsjjdkdj ay çektik çektik sonuna geldik yapcak bişi yok artıkinsan utanıyor ya benim daha hiç alttan bakmadı allahtan
Sata göre 29 ama e nabiza 30 girmişler galiba doktorlari guncelliyo onu?Kızlar kaç haftalık oldunuz.artık bende heycan başladı. Yaklastıkca.
Ndnxjdnx aynen en azından far görmüş tavşan gibi kalmazsinizBunu ogrendigim iyi oldu
Canim sende de mi protein cikti ben doktorumla konustum eser miktarda yaziyor yarin tekrar verecegim oncelikle idrarin ilk bolumunu disariya yapip sonra vajinayi alkollu mendille dezenfekte edip orta kismini kaba yap dedi son kismini yine disariyaBunu ogrendigim iyi oldu
Evet canım, en fazla 150 mg referans. Bende tam 150 mg çıktıBen de idrar verdim bugün bakalım benim ne çıkacak hayırlısı olsun gebelikte bir çok kiside yaşanıyor ya ondan belki normal diyolardir. Siri fazla hani yaşam sınırı gibi olmadığı için öyle demişlerdir bu arada
Yani umarım gerek kalmaz dicem ama gebeyiz gerekli olmasa bakmazlar skxnsjjdkdj ay çektik çektik sonuna geldik yapcak bişi yok artık
Sata göre 29 ama e nabiza 30 girmişler galiba doktorlari guncelliyo onu?
Ndnxjdnx aynen en azından far görmüş tavşan gibi kalmazsiniz
Kızlar binde bu doktorlar ultrasona bakıp değer söylüyorlar sekreterlerine fl falan da var içinde. Bu değerleri ben bugün soramadim ve unuttum gerginlikten skxjskd nereye giriyorlar ben görebilir miyim acaba
Evet kuzu maalesef. Önce güzelce yıkaniyorum, sonra kuruluyorum, tampon koyup ilk kısmını dışarıya atip orta kismini alıyorum hep. Ama senin dediğin gibi desenfekte etmiyorum ((. Acaba ondan mı? Her seferinde bir önceki geçmiş yeni bir tane normal olmayan şey çıkıyor.Canim sende de mi protein cikti ben doktorumla konustum eser miktarda yaziyor yarin tekrar verecegim oncelikle idrarin ilk bolumunu disariya yapip sonra vajinayi alkollu mendille dezenfekte edip orta kismini kaba yap dedi son kismini yine disariya
Ben fitili derine atabiliyorum sknti olmuyor. Benide ürolojiye yonlendirdi. Idrar kulturu yaptir dedi. İdrar kültürü normal idrar tahlilinden farkli biseymi acabaYok gitmedim hiç yönlendirmedi sürekli ilaç verip gönderiyor yani enfeksiyon hastalıklarına vs gitmem gerekiyor mu dediğimde gebelikte olur idrar kültüründe temiz çıkıyorsa sorun yok dedi ama her ay gittiğimde fitil ve hap verip gönderiyor ya fitil de lanet olması uygulaması çok zor bir şey göbekte aldı başını gidiyor rahat uygulayabiliyor musun ne kadar derine itebiliyorsun ben sanırım onu da beceremiyorum
29+1 olunca 30 diye geçiyor canım belki ondandıBen de idrar verdim bugün bakalım benim ne çıkacak hayırlısı olsun gebelikte bir çok kiside yaşanıyor ya ondan belki normal diyolardir. Siri fazla hani yaşam sınırı gibi olmadığı için öyle demişlerdir bu arada
Yani umarım gerek kalmaz dicem ama gebeyiz gerekli olmasa bakmazlar skxnsjjdkdj ay çektik çektik sonuna geldik yapcak bişi yok artık
Sata göre 29 ama e nabiza 30 girmişler galiba doktorlari guncelliyo onu?
Ndnxjdnx aynen en azından far görmüş tavşan gibi kalmazsiniz
Kızlar binde bu doktorlar ultrasona bakıp değer söylüyorlar sekreterlerine fl falan da var içinde. Bu değerleri ben bugün soramadim ve unuttum gerginlikten skxjskd nereye giriyorlar ben görebilir miyim acaba
Kızlar hamileyken sürekli temizleyin özel bölgenizi çünkü ne olacagi belli olmuyor bakın ben düştüm rahim boyu için alttan muayene etti hiç hesapta yoktu güya bir gece önce banyo yaptım sonra temizlerim dedim Allah'tan erkek olan çıktı bayan baktı aman dedim kim bilir onlar neler goruyorinsan utanıyor ya benim daha hiç alttan bakmadı allahtan
Evet +4 şuan olabilir jdjdjdjdd yarın detaylı gibi gelişmiş cihaz olan kısma yönlendirdi işte ordaki doktor ketum değilse boy kilo tahmini sorcam bakalım skjdjdjdj demezse özele giderim yine Ocak ortası29+1 olunca 30 diye geçiyor canım belki ondandı
Aa tampon mu koyuyosun ben hic oyle yapmadim bende de bu ay nirnal olan sonraki ay farkli cikiyor da idrar da hep enfeksiyonEvet kuzu maalesef. Önce güzelce yıkaniyorum, sonra kuruluyorum, tampon koyup ilk kısmını dışarıya atip orta kismini alıyorum hep. Ama senin dediğin gibi desenfekte etmiyorum ((. Acaba ondan mı? Her seferinde bir önceki geçmiş yeni bir tane normal olmayan şey çıkıyor.
Ay ben korkarım allahtan lazerliyim tek tük var tüy şeklinde onları da doktora giderken alıyorum hepKızlar hamileyken sürekli temizleyin özel bölgenizi çünkü ne olacagi belli olmuyor bakın ben düştüm rahim boyu için alttan muayene etti hiç hesapta yoktu güya bir gece önce banyo yaptım sonra temizlerim dedim Allah'tan erkek olan çıktı bayan baktı aman dedim kim bilir onlar neler goruyor