2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Kızlar bebeğine aktivite yaptıran var mı? Yüz üstü durmaktan nefret ediyor o yüzden tummy time falan yapamıyorum. Oyun halısı var bir tane ona koyuyorum ama oda hiç ilgisini çekmiyor normal mi? 2 aylık oldu henüz
Biz bugün kontrole gittik doktor tummy time günde en az 4 kez 5 dk yaptırın dedi. Koca kafalı olduğu için zorlanıyor biraz daha dedi. Alışması lazım güçlenmesi lazım dedi 😂 Siz de isterseniz zorlayın biraz 😁

Ben de o mememi 5 saat falan emzirmemiştim zaten onda niye önden ön süt sonra son süt geldi ki acaba bebeklerin çekişi mi farklı oluyor. İnşallah dediğiniz gibi yapıyordur benimki de ya karnı hep gurul gurul zaten alerjik bağırsaklark sindiremiyor sıvı sıvı yapıyor kakayı, şimdi de acaba bundan mı diye düşünmeye başladım
Ama kaka sıvı olur zaten normal hepimizin bebişleri öyle yapıyor :)

Biz bugün kontrole gittik doktor tummy time günde en az 4 kez 5 dk yaptırın dedi. Koca kafalı olduğu için zorlanıyor biraz daha dedi. Alışması lazım güçlenmesi lazım dedi 😂 Siz de isterseniz zorlayın biraz 😁
Benimki normal koyunca pek sevmiyo 2-3 dk duruyo en fazla ama göğsümde yaptırıyorum hep. Öyle epey uzun süre tutuyo 🥲

merhabalar aralik annesiyim dogum yapali 11 gun oldu. sezaryenden sonra alt karin ve kesi yerinde bolgesel hissizlik uyusukluk olan oldu mu? olduysa gecti mi ya da kac haftda gecti? benim kucuk bir kisimda alt karin ve dikis yerinin bir kisminda hissizlik var uyusturulmus gibi. Ilk sezaryenim de olmamıstı 4 yıl sonra 2. sezaryenimde oldu. nasıl ve ne zaman geçer merak ediyorum

Siz mi sordunuz doktora yoksa kendisi mi söyledi? Bizim doktorda hiç böyle öneriler yok ya

merhabalar aralik annesiyim dogum yapali 11 gun oldu. sezaryenden sonra alt karin ve kesi yerinde bolgesel hissizlik uyusukluk olan oldu mu? olduysa gecti mi ya da kac haftda gecti? benim kucuk bir kisimda alt karin ve dikis yerinin bir kisminda hissizlik var uyusturulmus gibi. Ilk sezaryenim de olmamıstı 4 yıl sonra 2. sezaryenimde oldu. nasıl ve ne zaman geçer merak ediyorum
Evet benim öyle ve çok normal sanırım genel olarak herkeste oluyormuş

Öyle mi dersin ya inşallah öyledir artık yavaştan boşuna diyet yaptığımı düşünmeye başladım. Sıvı ama sanki mukuslu gibi de, içinde pütürler oluyormuş normal anne sütüyle beslenen bebek kakalarında, sizde de mi pütür yok?
Değişiyo, bazen böyle minik süt kesikleri oluyo

Evet uyuşuktu göbek deliğimi alt kısmı. 3 ay oldu neredeyse, halen tam geçmedi. Normalmiş doktorlarım öyle dedi ikisi de

İşte benim gittiğim doktor süt kesiğini de alerji belirtisi olarak görüyor ama bence de olması gereken bir şey. 2. Ay kontrolünde ne diyecek bakalım
Yok ya normal o, sindirilmemiş yağ onlar, araştırmıştım epey, kan yok bi şey yok neye alerji olacak. Hiç hoşlanmıyorum böyle her şeye alerji damgası yapıştıran doktorlardan 😅

X