Geçen kontrolde sordum 40. Gelsin bakalım sonra suyu gelişimi iyi olursa 1 hafta max bekliyoruz dedi bende istemiyorum ama riske atmak gibi oluyor belli bir şey olmayacak sma korkuyorum.
Öyle bir şey olursa 40 ta alın diyeceğim suni sancı ile falan
Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)
Geçen kontrolde sordum 40. Gelsin bakalım sonra suyu gelişimi iyi olursa 1 hafta max bekliyoruz dedi bende istemiyorum ama riske atmak gibi oluyor belli bir şey olmayacak sma korkuyorum.
Öyle bir şey olursa 40 ta alın diyeceğim suni sancı ile falan
Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)
Doktora bu fikrimi söylemedim tabi doktora da güveniyorum aslında ama aklımdaki sorular da işte kafamı bulandırmıyor değil..
Benimkinde bekler mi bilmşyorum tabi..
Haha aynen. Kesilsin kolye yapıp asacağım boynuma valla. Kuzum işte 5 aylıkken de lokal yapan varmış da risk dedi. hareketleniyor ya. Büyük olsa dur dersin, bebek anlamaz ki.. Ani hareket yapsa allah korusun yamuk kesilir vs. En güzeli küçücükken yaptırmak bence. Akşamına iyileşiyormuş kız. :) Hayırlısıyla alalım kucağımıza da inş o günler de gelir.
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Evet canım
Yumurtaları inmediyse sünnet için beklemekte fayda var hem sünnet sonrasında ameliyat iki kez eziyet olur
İnşaallah her bişeyiyle sağlıklı olurlarda tek düşündüğümüz sünnet işi olur
Canım saç kesim işini biraz daha araştır istersen
Ben buradan doğru yanlış birsey demek istemiyorum ama bir haftalık bebeğin kafasına makina, jilet vs. Degdirilmesinden yana değilim o yüzden ben bir kaç yerinden makasla kestirmeyi düşünüyorum sonrasında da zaten bütün saçının ağırlığından çok sadaka vereceğimize eminim :) önemli olan sünneti yerine getirmek
Akika kurbanının zamanı kısıtlı değil ayarlarsın bütçeni inşaallah
Daha once yaptik cok sukur bi skinti yasamadik jilet kesinlikle ama makine zor olmuyo 7. gunu Allah nasip ederse hem sacini hem akikasini halletmeyi dusunuyorum :) araya sunnetide skistirabilirsem benden iyisi yok :)) Saglikla insallah :)
Esimle geyigini yapiyoruz; mesela dr olucak diye hastane bahcesine gomdun diyelim e hasta bakici da olamaz mi yani
Biz ismine yakisir bisey yapalim hem esimle ikimiz tam doga asigiyiz; gidelim guzel manzarali cam ormanlarinin ortasinda bi dag basina gomelim dedik ama bu sefer de cocugu yoktan yere yabani yapicaz
Gomene kadar buzlukta saklayabiliriz heralde
Esimle geyigini yapiyoruz; mesela dr olucak diye hastane bahcesine gomdun diyelim e hasta bakici da olamaz mi yani
Biz ismine yakisir bisey yapalim hem esimle ikimiz tam doga asigiyiz; gidelim guzel manzarali cam ormanlarinin ortasinda bi dag basina gomelim dedik ama bu sefer de cocugu yoktan yere yabani yapicaz
Gomene kadar buzlukta saklayabiliriz heralde