2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet ya 40tan sonrası korku filmi gibi geliyor bana. Sanırım bu durumda her gün kontrole çağırıyorlar. Bebeğin durumuna bakıyorlar. Neyse daha 40. haftaya çok var. :)

Senin perinatologun kimdi canım :)

Canım kimseye tavsiye vermek istemem bu konuda ama 40-41.haftalar artık riskli oluyor yine de doktorunuza sorun ve internet araştırması yapın ben örneklemek istemiyorum çünkü. Vaktinde sağlıkla gelsinler çok da bekletmesinler :)

Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)

Evet canım en mantıklısı o olur gibi geliyor bana. Kontrol her gün ediliyor ama yine de bilmiyorum.

Doktora bu fikrimi söylemedim tabi doktora da güveniyorum aslında ama aklımdaki sorular da işte kafamı bulandırmıyor değil..
Benimkinde bekler mi bilmşyorum tabi..

Evet canım en mantıklısı o olur gibi geliyor bana. Kontrol her gün ediliyor ama yine de bilmiyorum.

bakalım ne zaman gelecekler ne kadar bekleyecekler.

Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…