Evet ya 40tan sonrası korku filmi gibi geliyor bana. Sanırım bu durumda her gün kontrole çağırıyorlar. Bebeğin durumuna bakıyorlar. Neyse daha 40. haftaya çok var. :)Sünnet işini bizde Halledeceğis hemen 5 yada 7 gün demişti hastenede doktor bakalımZ
Bide 40 ta gelmezse doktor kaça kadar bekleyecek konuştunuz mu?
Ben beklemek istemiyorum aslında ama 1 hafta daha bekleriz dedi doktor.
Beklemek istemiyorum çünkü kakasını yiyor falan diyorlar ya korkudan
benimkide popoyu dikiyor 10 sn sonra indiriyor. düzenli sancı gelmedikten sonra telaş yok :)
Senin perinatologun kimdi canım :)Onlar önemsiz canım sancın yoksa. Ben bunu iki doktora sormuş bulundum biri perinatalogtu. E tabii toparlanacak cevabı verdi adam
kendi doktorum da düşünme bile bunu dedi :) egzersiz yapıyormuş gibi düşünüyorum artık
Canım kimseye tavsiye vermek istemem bu konuda ama 40-41.haftalar artık riskli oluyor yine de doktorunuza sorun ve internet araştırması yapın ben örneklemek istemiyorum çünkü. Vaktinde sağlıkla gelsinler çok da bekletmesinler :)Sünnet işini bizde Halledeceğis hemen 5 yada 7 gün demişti hastenede doktor bakalımZ
Bide 40 ta gelmezse doktor kaça kadar bekleyecek konuştunuz mu?
Ben beklemek istemiyorum aslında ama 1 hafta daha bekleriz dedi doktor.
Beklemek istemiyorum çünkü kakasını yiyor falan diyorlar ya korkudan
Zeki Şahinoğlu canım. Hem asm de hasta alıyor hem kliniği var Bağdat caddesinde, iyi bir doktordur :)Senin perinatologun kimdi canım :)
Ay benimki de o :) söyleyiş tarzından hissettim ayni oldugunu hahaha.Zeki Şahinoğlu canım. Hem asm de hasta alıyor hem kliniği var Bağdat caddesinde, iyi bir doktordur :)
Off kahkaha attım şu anAy benimki de o :) söyleyiş tarzından hissettim ayni oldugunu hahaha
Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)
Off kahkaha attım şu anadam tarzını yaratmış baksana yazışmadan bile anlaşılıyor kim olduğu
Evet canım en mantıklısı o olur gibi geliyor bana. Kontrol her gün ediliyor ama yine de bilmiyorum.
Endişelenmekte haklisin canım benim kız bekler mı o kadar bilmem ama beklerse bende senin gibi diyebilirim ama doktorlar işlerine çok karisilmasini da sevmiyorlar açıkçası çok müdahale de edemiyorsun. Inşallah gönlündeki gibi olur diyim :)
Evet canım en mantıklısı o olur gibi geliyor bana. Kontrol her gün ediliyor ama yine de bilmiyorum.
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.Haha aynen. Kesilsin kolye yapıp asacağım boynuma valla. Kuzum işte 5 aylıkken de lokal yapan varmış da risk dedi. hareketleniyor ya. Büyük olsa dur dersin, bebek anlamaz ki.. Ani hareket yapsa allah korusun yamuk kesilir vs. En güzeli küçücükken yaptırmak bence. Akşamına iyileşiyormuş kız. :) Hayırlısıyla alalım kucağımıza da inş o günler de gelir.
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var
Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Nişanı gelen falan yok mu ya ?
biraz heycan yapalım?
hahaha birde göbek bağı gömmesi var değil mıayy atalım denize ufuklara yelken açsın özgürce ama ben özlerim evin dibine mı gomsem
Evet canım
Yumurtaları inmediyse sünnet için beklemekte fayda var hem sünnet sonrasında ameliyat iki kez eziyet olur
İnşaallah her bişeyiyle sağlıklı olurlarda tek düşündüğümüz sünnet işi olur
canım ben yumurtalık olayını anlayamadım doktor mu söylüyor sıkıntı varsa ne zaman belli oluyor