evet bendede çok oluyor sürekli biyere toplanıp tepe gibi şişiyor semsert olarak..ama sancı hissetmiyorum yalancı sancı dedikleri bu galibaKızlar sancısız toplanma hissini yaşayan varmı aranızda bu toplanmalar beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim
Kızlar sancısız toplanma hissini yaşayan varmı aranızda bu toplanmalar beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim
Sanırım ama insan korkuyor gene de Hem biran önce kavuşmak istiyorum hemde erken diye bekle oğlum diyorumevet bendede çok oluyor sürekli biyere toplanıp tepe gibi şişiyor semsert olarak..ama sancı hissetmiyorum yalancı sancı dedikleri bu galiba
Benim oğlum 29. Haftadan beri dışarı çıkamaya pek bir meraklı dur oğlum yapma diye diye bu haftaya teldik 37 yi de görürse en az ondan Sonra biraz daha rahat olucam sanırım csnımOlmaz mı bence hepimiz :)
Bebek bi yerde toplanıyor kaskati kesiliyor ovustuyoruz sakın oğlum mm relaxxx relaxxx diyoruz :)
bu konu benimde aklımda aslında bir çocuk cerrahına da sormak lazım bizim arkadaş kırkı çıkınca yaptırmış ama üni hastanesindeki prof ben eve geleyim hastane ortamı mikroplu bebeği sokmayın demiş eve gelip yapmış çok küçükken anasteji ye de gerek olmuyor sanırım7. Gün yapılmasını uygun görmüş canım
bu doktorunun önerisi mi cnm7 ila 15 sünnet icin konuştuk canım biz
Yıkama olayında ise göbek dusmeden yıkama olmasa da silmek şart :)
bu doktorunun önerisi mi cnm
Evet canımEvet yumurtalik sorunuda olabilio arkadaşım yaptirmak istiyodu ama yumurtaligi yerleşmemis boyle giderse ameliyat olucakmis simdi nette biraz arastirdimda 7. ila 10. gun arasi en ideali yaziyo
canım ben yumurtalık olayını anlayamadım doktor mu söylüyor sıkıntı varsa ne zaman belli oluyorEvet yumurtalik sorunuda olabilio arkadaşım yaptirmak istiyodu ama yumurtaligi yerleşmemis boyle giderse ameliyat olucakmis simdi nette biraz arastirdimda 7. ila 10. gun arasi en ideali yaziyo
Ben yaşıyorum canım doktoruma da sordum hiçbir sıkıntı yok bunu düşünme dedi :)Kızlar sancısız toplanma hissini yaşayan varmı aranızda bu toplanmalar beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim
Chicco lite way 2 canım önceliğim bu :) bakarsan sevinirimaaa baktım şimdi yeri kolaymış bugün hastaneye giderken eşimi ikna edersem uğrayım. Sen hangi bebek arabasına bakıyorsun canım gidersem bakıp sana fiyatını söylerim
Canım saç kesim işini biraz daha araştır istersenMakineyle sac trasini yapip graminca altin uzerinden sadakamizi vericez ins :) bide akikamiz var tabi bunlar icin annesinin bir butce ayirmasi lazim tabi o ayri mesele :)))
Canım Doktorum sordu ama ben çok uzun zaman önce olduğu için belirtmedim herhaldeCsnım olabilir insanlık hali hadi sen sormadın doktorun sormuş olması gerekmez mi önceden bir operasyon geçirdiniz mi diye
Chicco lite way 2 canım önceliğim bu :) bakarsan sevinirim
Canım bu pusetsiz olanı ama evet aynısı sadece bir parçası eksikAyyy Lilyumm bebek arabası kardeşliği
İnşalalh fiyat düşmustur ve alirsin:)
Canım aslında doktorun eve gelmesi çok daha iyibu konu benimde aklımda aslında bir çocuk cerrahına da sormak lazım bizim arkadaş kırkı çıkınca yaptırmış ama üni hastanesindeki prof ben eve geleyim hastane ortamı mikroplu bebeği sokmayın demiş eve gelip yapmış çok küçükken anasteji ye de gerek olmuyor sanırım
karnım bunda hiç büyümedi bakalım neler olacak
Canım bu pusetsiz olanı ama evet aynısı sadece bir parçası eksik