2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Daha once yaptik cok sukur bi skinti yasamadik jilet kesinlikle ama makine zor olmuyo 7. gunu Allah nasip ederse hem sacini hem akikasini halletmeyi dusunuyorum :) araya sunnetide skistirabilirsem benden iyisi yok :)) Saglikla insallah :)

Valla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerek

Anammmm, bir de o var demi....

hahaha birde göbek bağı gömmesi var değil mı ayy atalım denize ufuklara yelken açsın özgürce ama ben özlerim evin dibine mı gomsem

Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerek

Esimle geyigini yapiyoruz; mesela dr olucak diye hastane bahcesine gomdun diyelim e hasta bakici da olamaz mi yani
Biz ismine yakisir bisey yapalim hem esimle ikimiz tam doga asigiyiz; gidelim guzel manzarali cam ormanlarinin ortasinda bi dag basina gomelim dedik ama bu sefer de cocugu yoktan yere yabani yapicaz
Gomene kadar buzlukta saklayabiliriz heralde

Ben eşime söylesem kesin ormana gömelim der o da
Valla kardeşiminki yıllardır çekmecede gazlı beze sarılmış kurutulmuş gömülmeye hazır göbek bağı

Tsk ederim.
Hurma merdiven yürüyüş pilates ok onlari yapiyorum. Adacayini arastirdim ama net bisey bulamadim.ananas ve ahududu cayini temin edeyim yarin.

Hahah dogru valla
Bak bu ise de girebiliriz "amerikadan once turkiyedeee"
Canım ciddi bir furya bu bebek ve düğün işleri valla bu işe giren kazanıyor her türlü :) doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum 700den aşağı fiyat bulamadım henüz en mini paket bu arada.
Yani bir fikrin varsa girelim bu işlere

Kızlar iyi aksamlar,
Daha yenii gelebildim maalesef
İki defa nst girdim hareketleri beğenmedi doktor serum verdi yaklaşık bir saat hareketlendirmesi için sonraki nst iyi ama çok bekleme salı günü gel dedi tekrar,suyuna ve kordonuna da baktı normaldi...
Bi an çok korktum ev temizligim var Ağdam var doğuma gidicem diyeçok şükür bekliyoruz bakalım

Dur su cocuklar bi ele gelsin dusunelim biz bu isleri . Nerede amaaan bi daha kac defa olucak ki sanki denilen is var para da orada var valla. Ben bebe sektoeunun bu kadar basini alip gittigini anca isin icine girince farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…