Canım saç kesim işini biraz daha araştır istersen
Ben buradan doğru yanlış birsey demek istemiyorum ama bir haftalık bebeğin kafasına makina, jilet vs. Degdirilmesinden yana değilim o yüzden ben bir kaç yerinden makasla kestirmeyi düşünüyorum sonrasında da zaten bütün saçının ağırlığından çok sadaka vereceğimize eminim :) önemli olan sünneti yerine getirmek
Akika kurbanının zamanı kısıtlı değil ayarlarsın bütçeni inşaallah
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerekValla ben de ne kadar erken o kadar nisey anlamaz gobek bagi bakimini yaparken onu da yapar aradan cikaririm diyorum. Bir sekilde giricem bizimkilerin aklina.
Kolye yapip asicam demissin de daha gobek bagini nereye gomecegiz mevzusu var
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerek
Nişanı gelen falan yok mu ya ?
biraz heycan yapalım?
Anammmm, bir de o var demi....
hahaha birde göbek bağı gömmesi var değil mıayy atalım denize ufuklara yelken açsın özgürce ama ben özlerim evin dibine mı gomsem
Kardeşiminki evde kalmış annem unutmuş gömmeyi. Şimdi 20li yaşlarında ve tam bir ev kuşu. İyi karar vermek gerek
Esimle geyigini yapiyoruz; mesela dr olucak diye hastane bahcesine gomdun diyelim e hasta bakici da olamaz mi yani
Biz ismine yakisir bisey yapalim hem esimle ikimiz tam doga asigiyiz; gidelim guzel manzarali cam ormanlarinin ortasinda bi dag basina gomelim dedik ama bu sefer de cocugu yoktan yere yabani yapicaz
Gomene kadar buzlukta saklayabiliriz heralde
canım pendikte o övülen doktor kim hangi hastane hangi doktor bende arıyorum cocuk doktoru işin ehli özelden yazsana banaa mutlakabenimkide popoyu dikiyor 10 sn sonra indiriyor. düzenli sancı gelmedikten sonra telaş yok :)
Ha dogru kuruyo onlar di mi bi ecis bucus haldeBen eşime söylesem kesin ormana gömelim der o da
Valla kardeşiminki yıllardır çekmecede gazlı beze sarılmış kurutulmuş gömülmeye hazır göbek bağı
Onda aradigimiz heyecani bulamadikAynen geldi nişanı :)
Ama doktoru sanırım 2 haftayi bulur demişti :)
Hayret bunu saklama kutusu yapmamışlarHa dogru kuruyo onlar di mi bi ecis bucus halde
Ay her uzuvlari ayri bi kafa yordu daha dogmadan
Hahah dogru vallaHayret bunu saklama kutusu yapmamışlar
geçen gün süt dişi saklama kutusu gördüm de ahşaptan dedim pesssss
Öncesinden girermis. Karin düşmesi derler ya onun olmasi lazimmis. Ne kadar dogru bilmiyorumBen normal dogum yapmayacagim ama bebek kanala dogum esnasinda girmiyor mu?
Sen daha 39. haftani bitirmemissin sanki kanala girmemesi normal degil mi
Tsk ederim.Ben bildiklerimi yazayım ama sen yine de araştır canım
Bu devirde kimseye guvenmemek lazım hahaha:)
1. Hurma yemek
2. Merdiven çıkmak
3. Bol hareket yürüyüş egzersiz özellikle squat
4. Perina masaji
5. Ada çayı içmek
6.Pilates topunda zıplamak 0 ve 8 cizmek
7. Seks
8. Ananas
9. Ahududu yaprağı çayı
Canım ciddi bir furya bu bebek ve düğün işleri valla bu işe giren kazanıyor her türlü :) doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum 700den aşağı fiyat bulamadım henüz en mini paket bu arada.Hahah dogru valla
Bak bu ise de girebiliriz "amerikadan once turkiyedeee"
Dur su cocuklar bi ele gelsin dusunelim biz bu isleriCanım ciddi bir furya bu bebek ve düğün işleri valla bu işe giren kazanıyor her türlü :) doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum 700den aşağı fiyat bulamadım henüz en mini paket bu arada.
Yani bir fikrin varsa girelim bu işlere