- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
Aynen geldi nişanı :)
Ama doktoru sanırım 2 haftayi bulur demişti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha dogru kuruyo onlar di mi bi ecis bucus haldeBen eşime söylesem kesin ormana gömelim der o da
Valla kardeşiminki yıllardır çekmecede gazlı beze sarılmış kurutulmuş gömülmeye hazır göbek bağı![]()
Onda aradigimiz heyecani bulamadikAynen geldi nişanı :)
Hayret bunu saklama kutusu yapmamışlarHa dogru kuruyo onlar di mi bi ecis bucus halde
Ay her uzuvlari ayri bi kafa yordu daha dogmadan![]()
Hahah dogru vallaHayret bunu saklama kutusu yapmamışlar
geçen gün süt dişi saklama kutusu gördüm de ahşaptan dedim pesssss![]()
Öncesinden girermis. Karin düşmesi derler ya onun olmasi lazimmis. Ne kadar dogru bilmiyorumBen normal dogum yapmayacagim ama bebek kanala dogum esnasinda girmiyor mu?
Sen daha 39. haftani bitirmemissin sanki kanala girmemesi normal degil mi
Tsk ederim.Ben bildiklerimi yazayım ama sen yine de araştır canım
Bu devirde kimseye guvenmemek lazım hahaha:)
1. Hurma yemek
2. Merdiven çıkmak
3. Bol hareket yürüyüş egzersiz özellikle squat
4. Perina masaji
5. Ada çayı içmek
6.Pilates topunda zıplamak 0 ve 8 cizmek
7. Seks
8. Ananas
9. Ahududu yaprağı çayı
Canım ciddi bir furya bu bebek ve düğün işleri valla bu işe giren kazanıyor her türlü :) doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum 700den aşağı fiyat bulamadım henüz en mini paket bu arada.Hahah dogru valla
Bak bu ise de girebiliriz "amerikadan once turkiyedeee"![]()
Dur su cocuklar bi ele gelsin dusunelim biz bu isleriCanım ciddi bir furya bu bebek ve düğün işleri valla bu işe giren kazanıyor her türlü :) doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum 700den aşağı fiyat bulamadım henüz en mini paket bu arada.
Yani bir fikrin varsa girelim bu işlere![]()
csnım ben nst ye girdim 2 gün önce kasılmam var diye sancım çıktı aslında ama doktor bu sancı ile Doğum olmaz dediBen varım canım sancı yok ama karnım kaskatı oluyor bir kaç gündür hatta dr a söyledim nst çektir dedi sancı yok normal dedi demek ki bu tarz kasılma normal bi de bebek kendini aşagı iter diye duymustum ben
Canim karin dusmesi cok dogru karni dusmeden dogum yapabilen gormedimÖncesinden girermis. Karin düşmesi derler ya onun olmasi lazimmis. Ne kadar dogru bilmiyorum
Oncelikle cok memnun oldum cok guzel yazmissin dogumunu tum detaylariyla. Boyle yazilar okuyunca tecrubesiz bir anne adayi olarak normal dogum korkum gidiyor, gunden gune dogum gunumun gelmesi icin hevesleniyorum. Cok tesekkurler. İnsaallah bizim de darisi basimiza, kolayca guzelce kucagimiza aliriz yavrularimizi.Hanımlar günaydınbildirimleri tek tek okuyamadım ama genel olarak yazayım. Benim önce suyum geldi sabaha karşı 4 gibi . Resmen içimde bir balon patladığını hissetim . Sızıntı şeklinde gelmeye başlayınca Doğum başladığını anladım ve inanılmaz heyecanlandım, aynı zamanda da korktum . Çünkü prematüre doğacaktı yavrum . Suyum ara ara geldi ve yaklaşık 2 saat sonra adet sancısı tarzında ağrım olmaya başladı . Gitgide sıklaştı ve şiddetlendi . Saat 8 de hastaneye gittik , 3 cm açılmam vardı hemen yatış yapıldı . Saat 10 itibariyle açılmam 5 cm ve ağrılarım çok şiddetliydi ve 2 saat sonra 9 cm açılmayla doğumhaneye alındım ve yavrum hemen doğdu
Allah sabrını gerçekten veriyor ama insan yapamadan anlayamıyormuş , anneliğin ne kadar kutsal olduğunu Doğum esnasında daha da iyi anladım . Allah hepinizin yardımcısı olsun , çok öpüyorum
Oy kıyamam kuzucuklaraKizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
inşallah saglikla gelirler minnak yavrularini kucagina alırsın.. bizim tek zor oluyor allah'ım sana kolaylık versin hem doguma kadar hemde bakimlarinda inşallah...Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede
Aynen geldi nişanı :)