2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar ben doğum için gün alamadım kalp ritim bozukluğu cikti doğum yapacagim hastanede kardiyoloji yoğun bakimi yokmuş yüzde 90 birşey olmaz ama yüzde 10 uu riske atamayız dedi ..
daha önceden sezeryanda bayan rahatsizlaninca acilen başka hastaneye sevk etmisler sorun yaşamışlar kardiyoloki yoğun bakimi olan hastaneler önerdiler..
samatya
cerrahpaşa
haseki
bezmialem
çapa
bunlarda doğum yapabilirsin dediler
bende etrafimda bir sorusturayim bakalim hangini önerirler hiç böyle birsey aklıma gelmedi doktorumda değişecek şu durumda ...
Canım daha önce çapa da doğum yapan bir arkadaşım oldu çok iyi olduklarını söylemişti inşallah en hayırlı olan yer olur sizin için.

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Canım inşallah çabucak toparlanır bebeğin bir an önce tam anlamıyla kavuşmuş olursunuz. Dualarımız sizinle

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
Cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun, guzel gunler gostersin hepinize. Saglikla bir an once kavustursun, bebegini doya doya kokla insaallah en yakin zamanda. Gozun aydin olsun, bebegin hayirli olsun.

Benim yengem 4 sene önce 3. Çocuğunu kendi isteği ile devlette yaptı üstlelij riskliydi myom vardı.
Doğumdan çıkınca keşke diğer 2sini de devlette yapsaydım dedi.
İstisnalar oluyor malesef ..

Hayırlısı olsun canım
Yarın kavuşacaksın inşallah

Ankara zekai tahir -buyuk dogum- icin bitane iyi hikaye duymadim valla istanbulda durum nasıl bilemiyorum

Canım öncelikle hayırlı olsun. Senin iyi olmana sevindim bebeğin de en kısa sürede toparla inşallah annesi. Bu arada özel hastanede mi dogum yaptın?

Kızlar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum. Ben özel muayenehane ye gidiyorum. Dogum da kısmetse özel hastanede olacak ama dr a danıstık hangi özel hastane olsun diye. Dr dedi ki (isim vermiyim şimdi) bu hastanelerde bebeği küvöze alma riski var ticari kaygı var dedi. Bende sasırdım ama dedi ki dr ben dısardan anlasmalıyım hastaneyle cocukta sorun yok neden aldınız diyoruz bir sey diyemiyorlar dedi. Tabi aile cok üzülüyor bizde üzülüyoruz ama bazı hastaneler bunu cok yapıyor dedi. Bazen de diyorum bu bebeklerde bir sey yok da onlar mı maddiyat için yapıyorlar :KK43:

kızlar ben doğum için gün alamadım kalp ritim bozukluğu cikti doğum yapacagim hastanede kardiyoloji yoğun bakimi yokmuş yüzde 90 birşey olmaz ama yüzde 10 uu riske atamayız dedi ..
daha önceden sezeryanda bayan rahatsizlaninca acilen başka hastaneye sevk etmisler sorun yaşamışlar kardiyoloki yoğun bakimi olan hastaneler önerdiler..
samatya
cerrahpaşa
haseki
bezmialem
çapa
bunlarda doğum yapabilirsin dediler
bende etrafimda bir sorusturayim bakalim hangini önerirler hiç böyle birsey aklıma gelmedi doktorumda değişecek şu durumda ...
ü

Çapa’nın iyi olduğunu duymuştum..
yine araştırırsın canım daha iyisi var mı diye.

Gözün aydın canım inşallah bir an önce yanına gelir inşallh.

Ankara zekai tahir -buyuk dogum- icin bitane iyi hikaye duymadim valla istanbulda durum nasıl bilemiyorum

mimlenmiş hastane İstanbul’da bahsettiğim Şişli Etfal

Kızlar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum. Ben özel muayenehane ye gidiyorum. Dogum da kısmetse özel hastanede olacak ama dr a danıstık hangi özel hastane olsun diye. Dr dedi ki (isim vermiyim şimdi) bu hastanelerde bebeği küvöze alma riski var ticari kaygı var dedi. Bende sasırdım ama dedi ki dr ben dısardan anlasmalıyım hastaneyle cocukta sorun yok neden aldınız diyoruz bir sey diyemiyorlar dedi. Tabi aile cok üzülüyor bizde üzülüyoruz ama bazı hastaneler bunu cok yapıyor dedi. Bazen de diyorum bu bebeklerde bir sey yok da onlar mı maddiyat için yapıyorlar :KK43:

Dr gerek yok dedikten sonra yine de alıyorlar mı yoğun bakıma Doğum yaptıran doktor karar veremez mi?

Dr gerek yok dedikten sonra yine de alıyorlar mı yoğun bakıma Doğum yaptıran doktor karar veremez mi?
Canım şimdi bnm doktorum hastane dr u değil dısardan bi dr ile o hastanede dogum yapacagım. Dr da diyor ki bazı hastaneler para kazanmak için küvöze alıyor su hastanelerde yapmayalım dogumu diyor. Yanlıs anlasılmayayım ama burada da küvözde olan var tabi ki gerekli oldugu durumlar da var ama hastaneler bunu para kazanmak için de yapıyorlarmıs düşünebiliyor musunuz? Ne zaman çıkar diye bakarken aile onlar bu işten para kazanma çabasında o yüzden hastanede cok önemli.

Canım şimdi bnm doktorum hastane dr u değil dısardan bi dr ile o hastanede dogum yapacagım. Dr da diyor ki bazı hastaneler para kazanmak için küvöze alıyor su hastanelerde yapmayalım dogumu diyor. Yanlıs anlasılmayayım ama burada da küvözde olan var tabi ki gerekli oldugu durumlar da var ama hastaneler bunu para kazanmak için de yapıyorlarmıs düşünebiliyor musunuz? Ne zaman çıkar diye bakarken aile onlar bu işten para kazanma çabasında o yüzden hastanede cok önemli.

Sağlık bile ticaret konusu olmuş
Burası Türkiye oluyor böyle şeyler :skandal:

Kızlar bugün kontrolüm vardı nst de biraz sancı çıktı ama doktor korkma bu sancı ile doğurmazsın dedi yanlız söyle birşey var çok fazla kasılıyor bugün endişe etmeliyim bilmiyorum 35+1 deyim sizlerde de oluyor mu bu kasılmalar
Canım ben kendimi yorunca oluyor haddınden fazla hattaa ritmik bi sekilde ama bütün gün uzanıp sadece ihtiyaclar için hareket ediyorsaam yemek tuvalet vs ozaman günde koca gün 4 5 kasılmam oluyor oda aralıklı düzensiz geciyor yorma kendini ayakta fazla kalmaaa

gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün ..dualarımız bir sağlıkla evinize gidin inşalahh

Kızlar karın düşünce nası görünüyor paylaşabilcek bi arkadaşım var mı?:anneadayı:
Bak canım resim netten ama benim karnımda böyle oldu. Göğüsün altında boşluk oluşuyor
wp_ss_20171219_0002.png

X