Bende cok korkuyorum ozel hastanelrin kasapligina denk gelmekten zerre guven vermiyorlar bana sen hangi sehirdesin canim....ben bundan onceki gebeligimde surekli tahlil tahlil test surekli bi risk risk goz korkutma bu hamileligimde ozel muayenehaneye gittim.Drum istersen saglik ocaginda kan degerlerine bi baktir dedi baska hic bir test seker yukleme hic bisey yapmadi gereksiz gerginliklerden uzak kaldim.hatta 4 boyutlu ultrasonumu bike kendi yapti totelde ozel hastane takibime gore daha az para daha az stres yasatti.hatta 4 boyutlu ya bile muayene ucretinden baska bir ucret almadi.parasindan gectim stresi yetio ozel hastane tetkiki surekli bi goz korkutma uzerine kurulu devlete gitsen yuzune bakan yok. Iki ucu..... değnek oluo ........Kızlar sizlerle bir sey paylasmak istiyorum. Ben özel muayenehane ye gidiyorum. Dogum da kısmetse özel hastanede olacak ama dr a danıstık hangi özel hastane olsun diye. Dr dedi ki (isim vermiyim şimdi) bu hastanelerde bebeği küvöze alma riski var ticari kaygı var dedi. Bende sasırdım ama dedi ki dr ben dısardan anlasmalıyım hastaneyle cocukta sorun yok neden aldınız diyoruz bir sey diyemiyorlar dedi. Tabi aile cok üzülüyor bizde üzülüyoruz ama bazı hastaneler bunu cok yapıyor dedi. Bazen de diyorum bu bebeklerde bir sey yok da onlar mı maddiyat için yapıyorlar![]()