Randevudan geldim. Nst de bebek ilk basta uyuyordu hic hareket etmeyince makine de bir veri alamadi sanirim. Sonra hemsire kiz biraz durttu gobegimi, bebek hareket etmeye basladi. Doktor nst sonucu guzel, bebegin hareketleri guzel, sancin var ama dogum yaptiracak siddette degil dedi. Ultrasonda da su miktari, berrakligi guzel dedi. Bebek basini asagi iyice ilerletmis, gobeginin ust kisminda artik bir bosluk olusmaya baslamis, bebegin kucuk bir basi var o yuzden dogum da cok zor olmaz gibi gorunuyor dedi, rahim agzinda yumusama var ama acilma yok dedi. Kilosu artmis, bugune kadar hep iyi beslen iyi beslen diyip duruyordu, bu sefer artik bir yorum yapmadi. 2900 u gecmis kilosu ama bu rakamlar gercekle 200 gram fark edebilir dedi. Yani su an aslinda 2700 ila 3100 gram arasinda bir agirlikta. Ama doguma kadar tabi daha da artar insaallah. Cati muayenesi fian yapmadi. Son 2 randevumuz kaldi insaallah dogum beklenen vakitten once olmazsa. Dogum icin sancilarin 10 dkda bire dusmedikce hastaneye gelme dedi. Eger suyun gelirse tabi sancin var mi yok mu filan bakilmaz hastaneye gelmen gerekir dedi. Diyelim gece vakti oldu, acil kismindan emen dogumhaneye giris yaparsiniz, nobetci doktor ve ebe seninle ilgienecek, ama hangi doktorla devam etmek istersin nobetci mi kendi doktorun mu diye sana soracaklar, eger beni tercih edersen ebe dogumla alakali gidisatlardan beni hep haberdar edecek ama ben de dogum ilerleyene kadar gelmeyecegim dedi. Ama saat kac olursa olsun dogum gerceklesmeye yakin gelip en son seninle ilgilenen yine ben olacagim dedi. Yani galiba demek istedigi butun işi ebe yapacak, ben bebegin kordonunu kesmeye gelecegim sadece demek istiyor. Hahah... Eger gunduz vakti olursa zaten ben burada olurum, her durumda seninle ilgilenmem daha rahat olur dedi. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Doktorumu seviyorum, guveniyorum. İnsaallah her sey yolunda gider saglikla kolaylikla dogumumuz gerceklesir.