2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
cnm sana birşey soracağım bende doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ve doğumum anlaşmalı olduğu hastanede olacak. sen ücret olarak direk ne kadarsa onu mu ödüyorsun yoksa indirim oluyr mu?. burda doktor dışardan olduğu için mesela ben 657 im ama hiç sgk indirimi uygulanmıyor dedi doktorum.

Canim bende o sekilde dogum yapicam sgkyla hic baglantim yok hatta hastaneyle bile yok odemeyide direk doktora yapicam

aaa son dakkada doktor degisikligi nasil olucak :KK43: İnsallah hersey yolunda gider iyi bi doktor ayarlarsin :KK43:
inşallah canım benim allah razı olsun
saglikla kucagima alayimda artik ben raziyim bugün baya üzüldüm ama benim iyiligim icin böyle oldu .. randevularda dolu tanidik vasitasiyla gidebilirim ayarlaya bilirsek hayırlısı Allah'tan

kızlar ben doğum için gün alamadım kalp ritim bozukluğu cikti doğum yapacagim hastanede kardiyoloji yoğun bakimi yokmuş yüzde 90 birşey olmaz ama yüzde 10 uu riske atamayız dedi ..
daha önceden sezeryanda bayan rahatsizlaninca acilen başka hastaneye sevk etmisler sorun yaşamışlar kardiyoloki yoğun bakimi olan hastaneler önerdiler..
samatya
cerrahpaşa
haseki
bezmialem
çapa
bunlarda doğum yapabilirsin dediler
bende etrafimda bir sorusturayim bakalim hangini önerirler hiç böyle birsey aklıma gelmedi doktorumda değişecek şu durumda ...

Öncelikle geçmiş olsun ben çapa iyi diye duymuştum tabii birebir bilgim yok ama gerçekten büyük ve iyi bir hastane herşeyinle ilgilenirler için rahat olsun inşallah güzel geçer doğumun

Peramm Peramm bende merak ettim hangi hastaneler zaten yenidogan yoğun bakımı olan çok fazla özel hastane yok. İlk bebegimde yoğun bakım geçmisim var 70 gün kadar hiçbir bebeği keyfe keder tuttuklarını da görmedim böle bi günah alamam asla ama nutkum tutuldu açıkçası birde doktorun solemis genelde hiç satmazlar aslinda onlar da kendi anlaşmaları olan hastaneleri ama.

inşallah canım benim allah razı olsun
saglikla kucagima alayimda artik ben raziyim bugün baya üzüldüm ama benim iyiligim icin böyle oldu .. randevularda dolu tanidik vasitasiyla gidebilirim ayarlaya bilirsek hayırlısı Allah'tan

Amin indallah tabi vardir her iste bir hayir insallah isin rast gider canim

cnm sana birşey soracağım bende doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ve doğumum anlaşmalı olduğu hastanede olacak. sen ücret olarak direk ne kadarsa onu mu ödüyorsun yoksa indirim oluyr mu?. burda doktor dışardan olduğu için mesela ben 657 im ama hiç sgk indirimi uygulanmıyor dedi doktorum.
Bende sgk dan yararlanamıyorum maalesef canım dr un dediği ücreti ödüyorum

Peramm Peramm bende merak ettim hangi hastaneler zaten yenidogan yoğun bakımı olan çok fazla özel hastane yok. İlk bebegimde yoğun bakım geçmisim var 70 gün kadar hiçbir bebeği keyfe keder tuttuklarını da görmedim böle bi günah alamam asla ama nutkum tutuldu açıkçası birde doktorun solemis genelde hiç satmazlar aslinda onlar da kendi anlaşmaları olan hastaneleri ama.
Sende izmir de misin canım? Walla bnm kardesim de sağlık sektörünün içinde istanbul da çok seyler döndürüyorlar maalesef o yüzden cok sasırmadım desem yeridir. Ama her küvöze sokan hastane de özellikle yapıyor diyemeyiz tabiki. Burdan isim vermem dogru olmaz izmirde dogum yapacaksan özel den yazarkm hastane adını.

Merhaba kızlar. Ben bugün spinal sezaryenle doğum yaptım. Ben iyiyim çok şükür. Ama bebeğimin solunum problemi olduğu için yoğun bakım a alındı. Dua edin çabucak gelsin bebeğim yanıma
canım gecmis olsun bebişinde en kısa surede kavusursun İnsaAllah
butun benim gibi bekleyenlerde kavussun yavrusuna
bu bebişler hep bizi endişelendirip sonra kucagımıza gelip sımartalım diyemi yapıyorlar boyle yavv

X