2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@2306
şu anlattıklarına rağmen neden hala o hastanedesin..
çık git başka yere her hastane de Doğum yapabilesin..

Devlet hastanelerinin hepsinin ortak sorunu bu nereye giderse gitsin ne yazikki muamele boyle yil olmus nerdeyse 2018 dogum evlerindeki hemsirelerde ve ebelerde zerre insaniyet duzelmesi yok!!!

Günaydın kızlar!.. Bugün sağlık ocağında son kontrole gittim. Kalp atışlarını dinlettiler minnoşumun... Tansiyon 11-7 normal... 3 tüp de kan aldılar.. Bu arada göbeğim biraz küçüldü gibi geliyor bana ama bebek hareketleri normal... Küçülmüş olamaz demi?
Canım bebek artık doğum pozisyonunu aldığı için karnımız küçülmüş gibi geliyor

Günaydın kızlar!.. Bugün sağlık ocağında son kontrole gittim. Kalp atışlarını dinlettiler minnoşumun... Tansiyon 11-7 normal... 3 tüp de kan aldılar.. Bu arada göbeğim biraz küçüldü gibi geliyor bana ama bebek hareketleri normal... Küçülmüş olamaz demi?
göbeğin indiği için oyle görünüyor olabilir benimkide baya indi bana daha cok büyüyecek demislerdi ama oyle olmadi inince daha ufaldi sanki..

Devlet hastanelerinin hepsinin ortak sorunu bu nereye giderse gitsin ne yazikki muamele boyle yil olmus nerdeyse 2018 dogum evlerindeki hemsirelerde ve ebelerde zerre insaniyet duzelmesi yok!!!

hangi memlekette bilmşyorum ama böyle muamele 70li senelerde kalmış olmalı.
Tamam bir özel hastane kadar olamaz belki ama insan muamelesi yapmaları gerekli..
dün geceden beri sinir oldum

hangi memlekette bilmşyorum ama böyle muamele 70li senelerde kalmış olmalı.
Tamam bir özel hastane kadar olamaz belki ama insan muamelesi yapmaları gerekli..
dün geceden beri sinir oldum

70 lerde kalmadi ne yazikki belki biraz daha duruldu ama hala aynı ne hijyene onem var ne insan psikolojisine ya arkadaşımin kuzeni sezeryan olmuş kızın karninin iç katlarından birini dikmemisler! Allah eksikligini gostermesin ama ellerinede dusurmesin insallah

Her insan aynı değil canım ya bazıları mesleklerinde de insafsız
Ben sürekli dogumevine giderim sadece bir hemşireyle kavga ettim o da hemen gidip kv söylemiş ne biçim gelin bu falan :KK70: diğerleri Allah razı olsun çok iyimser çok anlayışlıydi temizlikçisine kadar Allah iyi insanlara rast getirsin bizleri öyle zalimlerin eline düşürmesin inşallah

Selam canım benimkide küçüldü gibi bebegin hareketleri de cok yavaşladı bazen hissetmek için sırt üstü yatıyorum da öyle

Günaydın
Hayırlı sabahlar herkese
Canim ne alemdesin? Iyi misiniz bebisle

Kızlar yarın acil doğuma aliniyorum. Su ciddi oranda azalmış. Dün gece çok heyecan yaptım hic uyuyamadım bu gece nasıl geçecek bakalım. Lütfen bana da dua edin :)
Dualarimiz seninle canim. Napicaklar ilkonce normal dogum mu deneyecekler, sen ne istiyorsun?
Yarin kollarinda bir bebek olacak uyku tutmaz tabi :anneadayı::nazar:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah kolay bir doğum olur dualarım seninle:)

Sağlıkla sıhhatle gelsin canım benim

Canım hayırlısı ile sağ Salim kucağına alırsın insallah bu su birden mi azalıyor yoksa hep mi azdı canım

Sagolun kızlar. Hayır geçen hafta suyu sıkıntı yoktu dünkü muayenede doktorum farketti bugün radyologa yönlendirdi ordan detaylı bakıldı ve kesin azaldığı kanıtlandı. Hatta doktor bebek hareketli mı diye sordu hareketli olduğu için yarına randevu verdi aksi halde bugün baslatacakti

Sagolun kızlar. Hayır geçen hafta suyu sıkıntı yoktu dünkü muayenede doktorum farketti bugün radyologa yönlendirdi ordan detaylı bakıldı ve kesin azaldığı kanıtlandı. Hatta doktor bebek hareketli mı diye sordu hareketli olduğu için yarına randevu verdi aksi halde bugün baslatacakti
Canım sağlıkla al kucağına bebeğini, gerçekten çok heyecanlı, yarın minişin kollarında olacak

en başta sağlıkli olsun daa isin birde bu kismi var birde benimkiler gazlı bebekti geceboyu gezdirirdim yapmadigimiz kalmazdi sabah k.v. deme verir ben yatardim ama çok güzel heran yaninda olup ona bakmak .. benim esim allah razı olsun çok tardimci oluyordu k.v. demin hakkini odiyemem

Cogumuz aralik annesi oldu :))))
Benim esimde yardimci olmasa bende hepten bitmistim herhalde
Allah kolaylik versin bizlere

Rabbim hayırlısını versin insallah kaç haftalık Canım Suan bebeğin

X