• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
inşallah herkez iyidir..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi ... güzel haberler le gelirsiniz inşallah ..
bende bugun yine hasyane yollarinda olacağım
önce kardiyoloji, sonrada hastanede anestezi bölümüne gidipte sezeryan günü için randevu alacagim ..

Evet canım bugün bizim sezaryen günümüz. İnşallah bi aksilik olmazsa ben bugün kavuşuyorum minnakıma. Benden sonra da hayırlısıyla sen kavuşursun inşallah. Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
inşallah bebeğini kucağına alirsin,
güzel haberlerini bekliyoruz ..
sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim benim

herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Hayirli olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :dua:

Merhaba hanımlar ,
Dün randevum vardı.
Sabah erkenden hastane yolu tuttum.
Her seferinde farklı Dr olduğu için.
Yine farklı bir Dr baktı.
Normalde 38. Haftaya girmiş bulunuyordum.
Ultrason da 35 haftalık gözüküyormus.
Gelişme geriligi var , ddi.
Tarama testlerini fln sordu.
3 lu testi gosterdim.
Down sendromu olabilir bebeğin ,dediii . Dünya yı başıma yıktı .
Riskli gebelik bolümune yolladı.
Ordaki Dr da başka bi Dr a yonlendirdı.
Sonra detaylı ultrason için bekledik.
Ve sonuç olarak 1.5 buçuk haftalık bi gerilemenin olduğunu bu yüzden takibini yapacaklarını ve yatış vereceklerini söylediler.
Yatış im yapıldı.
Nts de sürekli sancim çıktığı için beni ayrı odaya almadılar.
Ve ben yine işkence odasinda mahsur kaldım.
Başım çatladı.
Üstüne dk bir parmaklamalari da cabası.
Sancıyı hissetmedigim için odaya yollamadilar.
En son ki parmaklamada canım acidi. Dile getirdim.
Sonra çıkardığında sanki bi akıntı geldi.
Epey sonra lavaboya çıktığım vakit.
Yatağımın hafif islak ve kanlioldugunu gördüm.
Giydirdikleri önlük te de kan vardı.
Görmezden geldim.
Onlar gördükleri halde birşey demediler.
Basim catladigi için sürekli ne zaman odaya gidecegimi sordum.
Ve nihayet odaya aldılar beni.
Eşim iş dönüşü uğramıştı.
Su fln getirmişti.
Ayrı odaya almadıkları için çoğu şeydi de götürmek zorunda kaldı.
Ardından odaya ciktim.
Bas ağrısından biseler yedik ve sonra yattım ki suan cok sukur o feci ağrı gitti.
Sonuç ne? Ne olcak bilmiyorum.
Ama o lanetli sancı odasından kadınin bana dddigi şöyle idi:
Sancin var ve sen hissetmiyorsun.
Sancin olduğu sürece çıkamazsın.
Açılman olabilir.
Ve seni doğuma alırız. Dddi.
Oysaki benim sancıyı hissetmedigim gibi acilmamda yoktu.
Resmen eziyet ediolar.
Daha icerdekilerin bağırışlarini anlatmadım. Onu da sonra kafa rahatlığı ile anlatırım.

Bunun dışında yeni gelismeler olmuş forumda sanırım.
Dua edin ne olr.
Minnosum iyi olsun.
Sağ salim sağlıkla kucağıma alim.
Canım gelişme geriliği ve down sendromu ne alaka ya benim oğlum 4 hafta gelişme geriliğiyle doğdu sadece kilosu düşüktü neden bu kadar korkutmuslar ki seni sancin yoksa ne diye o kadar muayene alttan bakınca kanda gelir akıntıda gelir sancida başlar şimdikiler çok acımasız ya
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al ben doğum belirtisi yaşamadan gitmem hastaneye insanı zorla delirtiyorlar

Evet canım bugün bizim sezaryen günümüz. İnşallah bi aksilik olmazsa ben bugün kavuşuyorum minnakıma. Benden sonra da hayırlısıyla sen kavuşursun inşallah. Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah ❤️

Günaydınlar herkese
@Bebegimgelsin sağlıkla al inşallah kucağına bebeğini. Bebeğinin ertesi gün doğacağını bilmek Allahım çok heyecan verici:rolleyes:
Bende de geri sayım başladı son 10:KK31:

2 2306 canım su son günler sadece kendini bebeğini ona kavusacağın anı düşün, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah

Günaydın kızlar!.. Bugün sağlık ocağında son kontrole gittim. Kalp atışlarını dinlettiler minnoşumun... Tansiyon 11-7 normal... 3 tüp de kan aldılar.. Bu arada göbeğim biraz küçüldü gibi geliyor bana ama bebek hareketleri normal... Küçülmüş olamaz demi?

yavv dogum yapalı 11 gun olmus takvim nasıl guzel geliyor gozume benden demesi karnınızdaki tekmelerin kıymetini bilin dogunca özlüyor insan o anne karnındaki bagda baska birsey yavv yine duygusalım bu sabah:KK42:
Ben dogurmadan Özlücem diye uzuluyorum ne kadar zorlukları olsa da hamileliği seviyorum

2 2306
şu anlattıklarına rağmen neden hala o hastanedesin..
çık git başka yere her hastane de Doğum yapabilesin..

Devlet hastanelerinin hepsinin ortak sorunu bu nereye giderse gitsin ne yazikki muamele boyle yil olmus nerdeyse 2018 dogum evlerindeki hemsirelerde ve ebelerde zerre insaniyet duzelmesi yok!!!

Günaydın kızlar!.. Bugün sağlık ocağında son kontrole gittim. Kalp atışlarını dinlettiler minnoşumun... Tansiyon 11-7 normal... 3 tüp de kan aldılar.. Bu arada göbeğim biraz küçüldü gibi geliyor bana ama bebek hareketleri normal... Küçülmüş olamaz demi?
Canım bebek artık doğum pozisyonunu aldığı için karnımız küçülmüş gibi geliyor

göbeğin indiği için oyle görünüyor olabilir benimkide baya indi bana daha cok büyüyecek demislerdi ama oyle olmadi inince daha ufaldi sanki..

Devlet hastanelerinin hepsinin ortak sorunu bu nereye giderse gitsin ne yazikki muamele boyle yil olmus nerdeyse 2018 dogum evlerindeki hemsirelerde ve ebelerde zerre insaniyet duzelmesi yok!!!

hangi memlekette bilmşyorum ama böyle muamele 70li senelerde kalmış olmalı.
Tamam bir özel hastane kadar olamaz belki ama insan muamelesi yapmaları gerekli..
dün geceden beri sinir oldum

hangi memlekette bilmşyorum ama böyle muamele 70li senelerde kalmış olmalı.
Tamam bir özel hastane kadar olamaz belki ama insan muamelesi yapmaları gerekli..
dün geceden beri sinir oldum

70 lerde kalmadi ne yazikki belki biraz daha duruldu ama hala aynı ne hijyene onem var ne insan psikolojisine ya arkadaşımin kuzeni sezeryan olmuş kızın karninin iç katlarından birini dikmemisler! Allah eksikligini gostermesin ama ellerinede dusurmesin insallah

Her insan aynı değil canım ya bazıları mesleklerinde de insafsız
Ben sürekli dogumevine giderim sadece bir hemşireyle kavga ettim o da hemen gidip kv söylemiş ne biçim gelin bu falan :KK70: diğerleri Allah razı olsun çok iyimser çok anlayışlıydi temizlikçisine kadar Allah iyi insanlara rast getirsin bizleri öyle zalimlerin eline düşürmesin inşallah

Back
X