- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Daha erken sen şimdiden yeme 37. Haftadan sonra ye
Ben başladım:)
Günde 5 tane :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha erken sen şimdiden yeme 37. Haftadan sonra ye
Birinin kalması bazen külfetli olabiliyor anneler yemek vb yapar yine benim 1 haftadır eşimin yeğeni yanımda kalıyor geceleri yalnız olduğum için Doğuma kadarda kalıcak iş çıkışında geliyor ben çeşitli yemekler yapmaya çalışıyorum yatana kadar ikram getiriyorum benim için daha yorucu oldu sağolsun geliyor ama ağırlaştığım için zor geliyo eşimle olsam tek çeşit yapar geçiştiririm ama misafir gibi olduğu için olmuyor birde annesi ona hiç iş yaptırmadığı için mutfak ve ev işlerinden hiç anlamıyor aklınada gelmiyordur yardım etmek tek kalmayı tercih ederdimaynen canım günün belli olmasa her an bekliyor olsan mutlaka son haftalarda yanında olmak isteyecektir.
Benim annemde şimdi geleyim akşamları kalayım diyor mesela ben istemiyorum İnan evde fazladan bir kişiye şu ara tahammülüm yok..
bide panik oluyor her ağrımda acaba Doğum mu diye.
Senin durumun tersi işte..
Dualarımız seninle canım inşallah kolay Doğumun olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsınMerhaba hanımlar ,
Dün randevum vardı.
Sabah erkenden hastane yolu tuttum.
Her seferinde farklı Dr olduğu için.
Yine farklı bir Dr baktı.
Normalde 38. Haftaya girmiş bulunuyordum.
Ultrason da 35 haftalık gözüküyormus.
Gelişme geriligi var , ddi.
Tarama testlerini fln sordu.
3 lu testi gosterdim.
Down sendromu olabilir bebeğin ,dediii . Dünya yı başıma yıktı .
Riskli gebelik bolümune yolladı.
Ordaki Dr da başka bi Dr a yonlendirdı.
Sonra detaylı ultrason için bekledik.
Ve sonuç olarak 1.5 buçuk haftalık bi gerilemenin olduğunu bu yüzden takibini yapacaklarını ve yatış vereceklerini söylediler.
Yatış im yapıldı.
Nts de sürekli sancim çıktığı için beni ayrı odaya almadılar.
Ve ben yine işkence odasinda mahsur kaldım.
Başım çatladı.
Üstüne dk bir parmaklamalari da cabası.
Sancıyı hissetmedigim için odaya yollamadilar.
En son ki parmaklamada canım acidi. Dile getirdim.
Sonra çıkardığında sanki bi akıntı geldi.
Epey sonra lavaboya çıktığım vakit.
Yatağımın hafif islak ve kanlioldugunu gördüm.
Giydirdikleri önlük te de kan vardı.
Görmezden geldim.
Onlar gördükleri halde birşey demediler.
Basim catladigi için sürekli ne zaman odaya gidecegimi sordum.
Ve nihayet odaya aldılar beni.
Eşim iş dönüşü uğramıştı.
Su fln getirmişti.
Ayrı odaya almadıkları için çoğu şeydi de götürmek zorunda kaldı.
Ardından odaya ciktim.
Bas ağrısından biseler yedik ve sonra yattım ki suan cok sukur o feci ağrı gitti.
Sonuç ne? Ne olcak bilmiyorum.
Ama o lanetli sancı odasından kadınin bana dddigi şöyle idi:
Sancin var ve sen hissetmiyorsun.
Sancin olduğu sürece çıkamazsın.
Açılman olabilir.
Ve seni doğuma alırız. Dddi.
Oysaki benim sancıyı hissetmedigim gibi acilmamda yoktu.
Resmen eziyet ediolar.
Daha icerdekilerin bağırışlarini anlatmadım. Onu da sonra kafa rahatlığı ile anlatırım.
Bunun dışında yeni gelismeler olmuş forumda sanırım.
Dua edin ne olr.
Minnosum iyi olsun.
Sağ salim sağlıkla kucağıma alim.
Birinin kalması bazen külfetli olabiliyor anneler yemek vb yapar yine benim 1 haftadır eşimin yeğeni yanımda kalıyor geceleri yalnız olduğum için Doğuma kadarda kalıcak iş çıkışında geliyor ben çeşitli yemekler yapmaya çalışıyorum yatana kadar ikram getiriyorum benim için daha yorucu oldu sağolsun geliyor ama ağırlaştığım için zor geliyo eşimle olsam tek çeşit yapar geçiştiririm ama misafir gibi olduğu için olmuyor birde annesi ona hiç iş yaptırmadığı için mutfak ve ev işlerinden hiç anlamıyor aklınada gelmiyordur yardım etmek tek kalmayı tercih ederdim
tabi canım annelerin yardımı olur kıyamaz evladına birde yaşayan bilir hamileliğin zorluğunu.eşim çağırmış gece yalnız aklım kalıyor diye ben iyiyim aslında sıkılırsan gelmek zorunda değilsin dedim , yok olmaz yalnız bırakmam diyo bişey diyemiyorum eşim istediği için ama yemek durumları beni sarstı zaten benim yayılıp yatmam mucize olurdu illa hareket halinde olmam gerekyok ya çok şükür annemin bir zararı yok aksine kadın bugün evimi temizledi yemekler çaylar hepsi ondaydı..
ama senin harbiden kötü olmuş her güne zorunlu misafir hayır eşinle tek olsan yatar yemek yapmazsın bile. eşin söylese gitse Doğum zamanı ararsınız birisi gelir
tabi canım annelerin yardımı olur kıyamaz evladına birde yaşayan bilir hamileliğin zorluğunu.eşim çağırmış gece yalnız aklım kalıyor diye ben iyiyim aslında sıkılırsan gelmek zorunda değilsin dedim , yok olmaz yalnız bırakmam diyo bişey diyemiyorum eşim istediği için ama yemek durumları beni sarstı zaten benim yayılıp yatmam mucize olurdu illa hareket halinde olmam gerek
Evet canım bugün bizim sezaryen günümüz. İnşallah bi aksilik olmazsa ben bugün kavuşuyorum minnakıma. Benden sonra da hayırlısıyla sen kavuşursun inşallah. Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinaaa kaçırmışım sanırım Papatyam321 yrn doğum mu var Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Günaydın
Hayırlı sabahlar herkese
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin❤Evet canım bugün bizim sezaryen günümüz. İnşallah bi aksilik olmazsa ben bugün kavuşuyorum minnakıma. Benden sonra da hayırlısıyla sen kavuşursun inşallah. Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım dualarımız seninle, seni ve bebeğini garantiye almak için çıkarmıyorlardır hastaneden.Merhaba hanımlar ,
Dün randevum vardı.
3 lu testi gosterdim.
Ve sonuç olarak 1.5 buçuk haftalık bi gerilemenin olduğunu bu yüzden takibini yapacaklarını ve yatış vereceklerini söylediler.
Yatış im yapıldı.
Başım çatladı.
Yatağımın hafif islak ve kanlioldugunu gördüm.
Görmezden geldim.
Su fln getirmişti.
Ardından odaya ciktim.
Bas ağrısından biseler yedik ve sonra yattım ki suan cok sukur o feci ağrı gitti.
Açılman olabilir.
Resmen eziyet ediolar.
Daha icerdekilerin bağırışlarini anlatmadım. Onu da sonra kafa rahatlığı ile anlatırım.
Dua edin ne olr.
Minnosum iyi olsun.
Sadece 2-3 hafta gerilik var diye direkt sendrom olabilir demeleri ne kadar sacma, ne dengesiz bu doktorlar var ya. Allah bildigi gibi yapsin, ellerine dusurmesin. Benim de bebegim 1,5-2 hafta geride ama doktor sadece yemene dikkat et dedi. Ayrica sanci hissetme mevzusu insandan insana degisiyor, herkes sanci hissetmek zorunda degil. Kimimizin agri esigini kimimizinkinden daha yuksek olabilir. Ablam da hicbir agriyi sanciyi hissetmiyordu, suni sanci verdiklerinde bile hissetmiyorum diyordu. Sadece en son bebek cikarken 2-3 dk bagirdigini duymustuk odadan o kadar. Her insan birbirinden farkli. Ama ablamin da dedigi tek sey o parmaklama olayi zaten sancidan bile kotu diye. Baska bir yolu yok mu ya bu olcumun, illa o iskenceyi cektirmek zorundalar mi? Yurtdisinda dogum yapanlar var mi? Onlarda durum nasil ilerliyor acaba? Gerci Amerika'da filan da duydum, illa normal dogum yaptirilacak diye kadin neredeyse tamamen felc kaliyormus, bir videosu vardi. Sezaryene musait olani da kimse zorlamasin normal olacak diye, her seyin bir yordami var ya, bebek mi doguruyoruz iskence mi cekiliyor belli degil. Of cok sinirlendim.Merhaba hanımlar ,
Dün randevum vardı.
3 lu testi gosterdim.
Yatış im yapıldı.
Başım çatladı.
Yatağımın k e kanlioldugunu gördüm.
Görmezden geldim.
Su fln getirmişti.
Ardından odaya ciktim.
Açılman olabilir.
Resmen eziyet ediolar.
Dua edin ne olr.
Minnosum iyi olsun.