Haftaya salı tekrar kontrol var ondan sonra her hafta diyor seninki de mı oyle
Ztn uzunum dıye fazla göstermiyorum kiloyu Maşallah senin boyun uzunmus
Benim doktor normal doğum yanlısi. Çok kilo alma da inşallah normal doğuralim diyor :)
Bebek döndükten berı hareketleri falan degıstı buyudu sanki bı de durmadan tuvalet evden cıkmadan tekrar gelıyoAynen benim de öyle..
liste yapmissin
Ellerine sağlık canım Süpersin Hızır gibi yetişiyorsun annem bizdeydi yeni gitti bende düzenlemeyi yapacaktım sen herşeyi ayarlamışsın1. Hayrosgiller 15.11.2017
2. TurkuazM 02.12.2017
3. Deryalı08 06.12.2017
4. Yanne 07.12.2017
5. Pamukprenses60 08.12.2017
6. Dortyapraklipapatya 08.12.2017
7. Nev_ra 11.12.2017
8. Chill 13.12.2017
9. Pamukkksekerrr 15.12.2017
10. Serpilzorlu 16.12.2017
11.
12.
Esseyel ve bebeğimgelsinden haber bekliyoruz :)
Esseyel 18.12.2017
Bebeğimgelsin 19.12.2017 gibi görünüyor hayirlisiyla :)
@MeLoDi sıralama biraz değişti son hali bu:)
Neden öyle oldu ki?
İlk Doğumda spinal miydi?
Slm kızlar sezaryen doğumda “ağrı pompası “ diye bişey varmış ben de burada kadınlar kulübünde okudun ve ameliyat sonrası bayağı rahatlatıyormuş ağrıları bilgisi olan var mı
Aynen canım heyecanla bekliyorumZaten 37nin içindesin 2 hafta sonra 39un içinde olacaksın cidden bu nişanın gelmesi bir sey ifade etmiyormusgerci benim ne kadar tanidik varsa nisandan sonra max 2 gune dogurdu ama dogurmayanda varmus bakalım senin ki nasıl olacak
Kızlar ben yürümekte zorlanıyorum ya. Sabah birşey yoktu kontrole gidip geldim böyle oldum
Karnımın altı çok ağırlaşmış gibi tuhaf bişey nasıl anlatcağımı da bilmiyorum kii .
Normalde kuvezde kalmaz diyorlar senin ki neden kaldı canımYok yine erken daha sonra gelsinler
36+4 de geldi oğlum hala kuvözde
Kız ne ara açıldı öyleKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Maşallah canım sağlıkla gelsin hayirlisiyla kucaginda olsun kilo pek önemli değilkızlar benim kizim iki haftada 500 gm almış 2 buçuk kilo olmuş minnak mucizem..
ama doğum icin sezeryan günü alamadim kardiyoloji ye gonderdiler yarin gidecegim inşallah kardiyoloji ye saat 3 buçuk dada anestezide randevum var inşallah yarin günü alacağım..
Bize sıra kalmayacak sanırım herkes sessizce doğuruyor biz rezil ettik kendimizi sona kalacaz galibaoooo hadi bakalım gelsin 11. bebiş :)
Bana vermediler canım. Ama ben götürenlere tedirginligimi hiç hissettirmedim. Belki söylesem sakinleştirici verirler.Merak ediyorum normalde baska operasyonlarda ameliyathaneye alinmadan once hafif bir sakinlestirici verirler. Sezaryende nasil oluyo canim veriyolar mi sakinlestirici yoksa hop ameliyathaneye mi?
Malum icerde bebek olunca buyuk ihtimal vermiyorlardir diye tahmin ediyorum ama
inşallah hemen alır sma kan testi falan derken pat diye olmaz herhalde.
Hayırlısıyla gelsin benimde yarın nst günüm belki doğururum