2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah senin boyun uzunmus

Benim doktor normal doğum yanlısi. Çok kilo alma da inşallah normal doğuralim diyor :)
Ztn uzunum dıye fazla göstermiyorum kiloyu  ya aslında normalde bu kadar yesem inan almam ama hamileyken ınsan da yağ kapasitesi degısıyo sanırım

Ellerine sağlık canım Süpersin Hızır gibi yetişiyorsun annem bizdeydi yeni gitti bende düzenlemeyi yapacaktım sen herşeyi ayarlamışsın

Slm kızlar sezaryen doğumda “ağrı pompası “ diye bişey varmış ben de burada kadınlar kulübünde okudun ve ameliyat sonrası bayağı rahatlatıyormuş ağrıları bilgisi olan var mı

Neden öyle oldu ki?
İlk Doğumda spinal miydi?

İlk doğumda spinaldi
Baska bir anestezici baska bir hastanede olmuştum.
Hiç ağrı çekmemiştim
Şimdi ona güvendim spinal oldum
Bu sefer ki bambaşkaydı bir daha mı asla

Omirilikte iğnenin girdiği yerde açıklık kalmış
Kafaiçindrki su oradaki boşluktan sızma yapıyormuş
Kafamdaki su azaldığı için de baş ağrısı çekiyormuşum
Bu kadar ciddi yan etkileri olabileceğini hiç düşünmemiştim
Felçliler gbi hayat sürüyorum
Biraz kıpırdansam başım ağrıyor

Spinal anestezide anestezicinin önemi çok büyük bunu bilip araştırıp ona göre seçim yapmak gerekiyor

Slm kızlar sezaryen doğumda “ağrı pompası “ diye bişey varmış ben de burada kadınlar kulübünde okudun ve ameliyat sonrası bayağı rahatlatıyormuş ağrıları bilgisi olan var mı

Ben istemiştim
Dr unuz serum hazırlattı içinde yeterli agrı kesici var ona gerek yok dediler takmadılar

chiLL gerçekten yeterli oldu mu canım gerçi sanırım biraz da bünye meselesi bazı arkadaşların çok az ağrısı oluyor bazılarında da günlerce sürüyor ben normalde adet sancısına bile dayanamıyorum o yüzden araştırmaya devam

Kızlar ben yürümekte zorlanıyorum ya. Sabah birşey yoktu kontrole gidip geldim böyle oldum
Karnımın altı çok ağırlaşmış gibi tuhaf bişey nasıl anlatcağımı da bilmiyorum kii .

Aynen canım heyecanla bekliyorum

kızlar benim kizim iki haftada 500 gm almış 2 buçuk kilo olmuş minnak mucizem..
ama doğum icin sezeryan günü alamadim kardiyoloji ye gonderdiler yarin gidecegim inşallah kardiyoloji ye saat 3 buçuk dada anestezide randevum var inşallah yarin günü alacağım..

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Kız ne ara açıldı öyle Allah yardımcın olsun dualarımiz seninle sağlıkla gelsin

Maşallah canım sağlıkla gelsin hayirlisiyla kucaginda olsun kilo pek önemli değil

Bana vermediler canım. Ama ben götürenlere tedirginligimi hiç hissettirmedim. Belki söylesem sakinleştirici verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…