Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kolaylaştırsın bir avazda kurtarsın sağlıkla al eline inşallah..Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Merak ediyorum normalde baska operasyonlarda ameliyathaneye alinmadan once hafif bir sakinlestirici verirler. Sezaryende nasil oluyo canim veriyolar mi sakinlestirici yoksa hop ameliyathaneye mi?Sağol canım. Bebişlerle beraber buluşuruz inşallah. Uğur bey iyi gerçekten çok şükür. Yine de ameliyat stresi oluyor işte insanda. Beni en çok zorlayan herkesi kapıda bırakıp ameliyathaneye gitmek. O sahneyi bi atlatirsam gerisi gelir zaten. Rabbim senin de sağlıkla doğum haberlerini almayı nasip etsin inşallah
canım hurma tek sayıda yemek öneriliyor diye biliyorumben başladım günde 6 tane yiyorum..
inşallh etkisini görürüz.
..
canım hurma tek sayıda yemek öneriliyor diye biliyorum
Bir arkadaşım spinal oldu genel istiyordu dayanamam deyince önce sakinleştirici vermişlerMerak ediyorum normalde baska operasyonlarda ameliyathaneye alinmadan once hafif bir sakinlestirici verirler. Sezaryende nasil oluyo canim veriyolar mi sakinlestirici yoksa hop ameliyathaneye mi?
Malum icerde bebek olunca buyuk ihtimal vermiyorlardir diye tahmin ediyorum ama
Benimkisi zaten genel anestezi olacak. Pek panik bi insan da diilimdir zaten. Herhalde standarti oncesinde sakinlestirici vermemek anladigim kadariyla.Bir arkadaşım spinal oldu genel istiyordu dayanamam deyince önce sakinleştirici vermişler
http://fazlayeme.blogspot.com.tr/2013/07/hurmanin-faydalari-saymakla-bitmiyor.htmlO nedenmis
bebegın agırlıgı bı yana ben kendim cok kılo alıyorum alısık da degilim nasıl zorlanıyorum anlatamam
Tek sayılar halinde ye canım 1 3 5 gıbıben başladım günde 6 tane yiyorum..
inşallh etkisini görürüz.
benim geliyor gündüz ama akşama git diyorum
Bu sefer ona sarıyorum kadının bir şey yaptığı yok ama oda girsin gelemez sıkıntıya biliyorum
Bir an önce kavuşursun inşallah..
Valla 20 ye yakın aldim sanırım bebek gecen hafta 2400 dü 34 haftalıkkenEvet kilo işi zor, ama az kilo da olsa bence bebegi tasimaktan gelen bir agirlik gucluk oluyor. Benim bebek cok buyuk degil hatta doktor daha kilo almasi gerekiyor diyor, kiziyor bana iyi beslenmiyorum diye ama yine de sonunda agir vasita oldum ciktim iste. Hahaha... Senin bebek kac kg, sen kac kg aldin?
AZ aldım ya 20 ye yakınKaç kilo Aldın canim
Yarın sabah yatış işlemlerini yapacağız ama kaçta alır ameliyata hiç bilmiyorum canım. İnşallah erken alır. Hastanede bekleme stresi e çok kötü oluyor
canım hurma tek sayıda yemek öneriliyor diye biliyorum
Tek sayılar halinde ye canım 1 3 5 gıbı
Valla 20 ye yakın aldim sanırım bebek gecen hafta 2400 dü 34 haftalıkken
Benım duyduğum da tekli sayılar insallah ıse yararinşallah hemen alır sma kan testi falan derken pat diye olmaz herhalde.
Hayırlısıyla gelsin benimde yarın nst günüm belki doğururum
İnt 6 okudum öyle yiyordum
Aslına bakarsan daha hiç 6 yiyemedim çok midemi yakıyor.
Valla benim doktor cok rahat kiloya falan hıc bsy demıyo ilkınde de cok aldim cabuk veriyorum ama Allah'tan simdi dogumdan sonra ıstah gider bende bide 57 kiloyla basladım boyum 170 biraz zayıftım aslındaBen 34 ken 2600 çıktı doktor normal dedi neyseki 13 kilo da ben aldim.ama bundan sonra dikkat et çok alma dedi :)
Haftaya salı tekrar kontrol var ondan sonra her hafta diyor seninki de mı oyleBen 34 ken 2600 çıktı doktor normal dedi neyseki. 13 kilo da ben aldim.ama bundan sonra dikkat et çok alma dedi :)
1. Hayrosgiller 15.11.2017
2. TurkuazM 02.12.2017
3. Deryalı08 06.12.2017
4. Yanne 07.12.2017
5. Pamukprenses60 08.12.2017
6. Dortyapraklipapatya 08.12.2017
7. Nev_ra 11.12.2017
8. Chill 13.12.2017
9. Pamukkksekerrr 15.12.2017
10. Serpilzorlu 16.12.2017
11.
12.
)
Valla benim doktor cok rahat kiloya falan hıc bsy demıyo ilkınde de cok aldim cabuk veriyorum ama Allah'tan simdi dogumdan sonra ıstah gider bende bide 57 kiloyla basladım boyum 170 biraz zayıftım aslında