2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı olsun topiğin canım bebişinde .. yavrumun ilk haberini bugün aldım bende ,ancak doğum erken gelirse yada sezeryan olursa aralık ayı da olabilir (Normal doğum fobisi olan toy anne )

ay canım halimesin hımm.. cok sevindim:) allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

Hayırlı olsun topiğin canım bebişinde .. yavrumun ilk haberini bugün aldım bende ,ancak doğum erken gelirse yada sezeryan olursa aralık ayı da olabilir (Normal doğum fobisi olan toy anne )

ay canım halimesin hımm.. cok sevindim:) allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

Benim daha 3.9 mm Kanaman falan mı oldu Allah korusun inşallah bi sıkıntı olmaz
hemde nasil bir kanama, 2 parmak uzunlugu ve kalınliginda bir kan pıhtısiýla birlikte kanamam oldu, kanlar icinde gittim acile, igne vuruldum, ve sabahına doktorum keseye bakmak icin cagirdi, kalp atışi da vardi 6+4 te. kesenin sag yakınında kanama olmuş. progestaron kullaniyorum. artik daha dikkatliyim, umarim kaliŕ bizimle yavrularimiz

Ay kıyamam yaa inşallah kalır dua et dikkat et kendine

Amin cnm sagol kimyasal cocuk duserken yumurtlama yine oluyo mu yoksa adet mi olmamiz la Zim bidaha

Kizlar kimyasal dusuk yapinca doktora gtmemize gerek var mi icerde parca kalabiliyomu hic sorun yasayan oldu mu araN da

Hayırlı uğurlu olsun canım
Ocak bası olunca Aralık a kayma ihtimali yüksek oluyor

Kizlar kimyasal dusuk yapinca doktora gtmemize gerek var mi icerde parca kalabiliyomu hic sorun yasayan oldu mu araN da
canım ben kimyasal gebelik yasadim ama adetime 5 gün vardi. hcgb degerim düşünce doktorum kimyasal gebelik oldugunu anladi, bebek anneyi birakacak, birakmaz ise hemen düsürmen icın iğne yapacagız dedi. gec farkedilince de kürtaj gerekitormuş sanirim. igneye gerek kalmadi. beklenen adet tarigimde adet oldum. tek farki biraz daha ağrilı bir adetti. hatta doktorum igneye gerek kalmadigi icin sevindi. cunku dusuk ignesi kanser hastalarina yapilan, hizli ureyen hücrelerin ölmesine yarayan bir ıgneymıs. bebek te hızlı üreyen hücrelerden olustugu icin bu igne düsüge sebep oluyormuş. ocak ayinda yadamıstim bu olayi. 4 ay sonra bir daha hamile kalmıs oldum. umarim bizimle kalır

Kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim çok acıkıyorum dün kalan yemeği yedim çok kötü hissediyorum ya

üzülme desemde sana suan kar etmez canim. Rabbim sabrını verir insallah. yasadiklarimiz kolay seyler degil. Ama sakin canım tüp bebekten başka birsey deneme. olur mu diye. biraz dinlen hem.vucudun dinlensin hrm beynin. kendini iyinhissettigin an tup bebeğe basvur. Rabbim yardimcin olsun.

sabah yataktan kalkmadan eyaz leblebi atiyorum agzima. kahvalti arasi yine bulaniyo tuvalete gitmekten bazen yoruluyorum. ama bugun sunu anladim okuldayken daha iyiyim eve göre. birazda kafada bitiyo sanki. okulda bulantiyi dusunecek cok zamanim olmuyo.

Bende çok fenayım hem yemek istiyorum acıkıyorum hem herşeyden tiksiniyorum hasta gibiyim bebişi bile unuttum yatıyorum sürekli hiçbirşey yapmaya halim Yok
ayni ben acikiyorum burnuma kokular geliyo vazgeciyorum. yatiyorum. herkes diyo hasta mısın hiiii diyip gecistiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…