- 4 Ocak 2020
- 2.421
- 6.392
- 158
- 31
Her an olcakmis gibi hazirda ol ama daha vakit varmis gibi stres yapma zor olcak eminim amaKızlar peki Dr 10 gün dedi ama çevrenizde böyle bi demeyim yaşayan var mı aşağı yukarı kaç gün içinde başlar doğum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her an olcakmis gibi hazirda ol ama daha vakit varmis gibi stres yapma zor olcak eminim amaKızlar peki Dr 10 gün dedi ama çevrenizde böyle bi demeyim yaşayan var mı aşağı yukarı kaç gün içinde başlar doğum
Farkli olabiliyo demek ki bnm suyla beraber gelmisti ay her cocuk yeni bi tecrube gercektenP Pinarbartu benim nişanım sabah gelip, akşam üzeri suyum gelmişti. Ama küçük bir kan parçasıydı benim nişanım.
Eşinden destek almalısın. Kendi yorma, hafif işleri dinlenerek yap. Tek olmak çok zor seni çok iyi anlıyorum. Yakınımda birileri varken tek olmak daha çok ağrına gidiyor insanın. NE yapıyorsan yavaş yavaş yap canım.Çok teşekkürler kızlar ya içim rahatladı biraz. Çantam hazır annem yarın yola çıkacak çarşamba Burda olacak. Ben ev işi yapıyorum hala çamaşır katladım şimdi yerleştiriyorum. Acaba yatmak mı iyi yoksa hareket etmek mi ay bilemedim. Makinada çamaşır var ev dağınık gelen giden olur şimdi napayım bilemedim yakında birinin olmaması çok zor
Yani eger gelen nişansa harekette iyi olur sanki dogum normal olcak dimi dogumu kolaylastirmak adina hafif egzersizler yuruyusler yapsan. Ama anneni bekle yine icin rahat olurÇok teşekkürler kızlar ya içim rahatladı biraz. Çantam hazır annem yarın yola çıkacak çarşamba Burda olacak. Ben ev işi yapıyorum hala çamaşır katladım şimdi yerleştiriyorum. Acaba yatmak mı iyi yoksa hareket etmek mi ay bilemedim. Makinada çamaşır var ev dağınık gelen giden olur şimdi napayım bilemedim yakında birinin olmaması çok zor
O bi taraftan ben bi taraftan yapıyorum zaten canım yoksa çok zor. Perdeleri attı yıkadı şimdi onları asıyor bende çamaşır katlıyorum odayı toparlıyorum. Toparlanacak şeyler çok o biraz zaman alıyor bakalım yavaş yavaş yapıyorumEşinden destek almalısın. Kendi yorma, hafif işleri dinlenerek yap. Tek olmak çok zor seni çok iyi anlıyorum. Yakınımda birileri varken tek olmak daha çok ağrına gidiyor insanın. NE yapıyorsan yavaş yavaş yap canım.
Sürece göre hareket edeceğiz doğum şekli için. Eğer normal açılma vs herşey yolunda giderse normal doğum olacak. Ama açılma olmazsa ya da herhangi bi durum oluşurda o esnada o zaman direkt sezeryana alacak doktorYani eger gelen nişansa harekette iyi olur sanki dogum normal olcak dimi dogumu kolaylastirmak adina hafif egzersizler yuruyusler yapsan. Ama anneni bekle yine icin rahat olur
Hayirlisi olsun inşallah evin işi sen yokkende hallolur yorma kendini kendi islerini hallet acil olanlari. Ben ilk doğuma giderken yerde halim bile yoktuSürece göre hareket edeceğiz doğum şekli için. Eğer normal açılma vs herşey yolunda giderse normal doğum olacak. Ama açılma olmazsa ya da herhangi bi durum oluşurda o esnada o zaman direkt sezeryana alacak doktor
Ambulans size en yakın olduğunuz hastaneye götürecektir. Eğer başka bir hastanede doğum planınız varsa ambulansı aramak doğru bir hareket değil. Ama evinize en yakın hastanede ise doktorunuz tabii ki ambulans aranmalı.Sancın olur suyun gelir eşin yetişemeyecek gibi olursa ambulans çağırabilirsin gebe okulunda bize ambulans çağırabilirsiniz dediler
Ayy haber ver olur mu. Dua ediyorum senin için.O bi taraftan ben bi taraftan yapıyorum zaten canım yoksa çok zor. Perdeleri attı yıkadı şimdi onları asıyor bende çamaşır katlıyorum odayı toparlıyorum. Toparlanacak şeyler çok o biraz zaman alıyor bakalım yavaş yavaş yapıyorum
Benim evime en yakın hastane ama gebelerden bazıları şehrin öbür ucundan geliyor onlara daha yakın hastane var ama onu belirtmedi ama dediğinizde mantıklıAmbulans size en yakın olduğunuz hastaneye götürecektir. Eğer başka bir hastanede doğum planınız varsa ambulansı aramak doğru bir hareket değil. Ama evinize en yakın hastanede ise doktorunuz tabii ki ambulans aranmalı.
Magnezyumu bende birakmistm yarin basliyaym faydasi olur mu ki oranin agrisina![]()
Bende evde nasil rahatsam oyle oturjyorumda disari cikinca cok zor oluyo bugün okula gidip geldim yolda sicraya sicraya yürüdüm
Tam vajina da oluyo ic bacak kisimlarinda ama o agrilarfa norml galiba bnmde karnima ara ara sanci giriyo![]()
Philips shoothie ve avent aldım. Benim oğlan da hemen tutmuştu aventi, kızım öğürüyor ağzından atıyor. Bugün bips'in 4 ayrı modelini aldım, bi de chicco ve wee baby aldım hepsini denicem. Emzik benim için çok önemliHangi marka benim oğlan Philips acente dışında tutmamıştı onu bir de bibs miydi neydi onu öneriyorlardı
Ne güzel, hiç panik olmayın, kendisi başlıyor işte, keşke herkesin böyle olsa! :)Amin yaa inşallah yok henüz hiç bi şey. Dün temizlik falan yaptım sandelyeye inip çıktım falan acaba ondan mı oldu diye düşündüm ya. Gelen giden olur eşimle evi toparlayalım dedik annem şehir dışında daha o da gelmedi. Yani anlamadım ne oldu. Dr bayramdan önce gelir demişti zaten ama panik oldum şimdi
Biz bayramida gecirriiz muhtemelen neyse iyi oldu bayram gezmesinden yirttikMart Nisan annelerimiz bir bir eleniyor. Daha çok heyecan yaptım şimdikolay doğumlar olsun inşallah.
Kanama oluyor, tabii koyun siz çantaya. Hasta bezleri baya kurtarıcı.Kızlar sezeryan da hastane çantamıza ped felan koyuyor muyduk ya kanama oluyor muydu 6 sene geçti üzerinden tamamen unutmuşum