• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Biz bayramida gecirriiz muhtemelen neyse iyi oldu bayram gezmesinden yirttik 😁
Ben yaşlı bir halam var ona gitmek istiyorum aynı şehir maksimum 30 dk ona giderim herhalde anneme giderim zaten bir de 2 saat mesafe teyzem var ama ona cesaret edemedim. Aslında kayınvalidemler geliyor ilk gün akşamı ama onları bırakıp çıkmak istiyorum ben onun evine gidince o hep yaylada oluyor ben kp ve büyük babaanne ile oluyorum o da biraz o hissi yaşasın istiyorum bir de görüşmediğimiz görümce de o arada gelsin annesini görsün bizi bahane etmesin
Kızlar sezeryan da hastane çantamıza ped felan koyuyor muyduk ya kanama oluyor muydu 6 sene geçti üzerinden tamamen unutmuşum
Evet evet koyuyoruz ben delende koydum ama ilk gün hasta bezi oluyor zaten ikinci gün ya da ilk değişimden sonra depend e geçerim herhalde

Kızlar Dr cevap yazdı nişan gelmiş dedi. Doğum 10 gün içinde başlar dedi
Canım sağlıklı sihhatli ilerlesin sürecin, su gibi geçsin doğumun, hem bebek hem senin sağlığın yerinde olsun insallah 🙏 ara ara bize haber ver merak ediyorum ilerleyişi 😃
Philips shoothie ve avent aldım. Benim oğlan da hemen tutmuştu aventi, kızım öğürüyor ağzından atıyor. Bugün bips'in 4 ayrı modelini aldım, bi de chicco ve wee baby aldım hepsini denicem. Emzik benim için çok önemli 😄
Tüm tuşlara basmışsınız 😃 siz ne zaman başlayacaksınız emzik vermeye?

Hastane hediyeliklerimiz hazır arkadaşım da şeker hamurlu kurabiye yapacakmış bir de isimli çikolata yaptırırsak benim tek eksiğim bebeğin doğması kalıyor.

Bugün 5 yaşındaki oğlum ama sen hastanedeyken seni özlerim diyor orada yatak yok diyorum ayakta dururum diyor yemek yok diyorum ben acıkmam diyor. Çok ağladı çok üzüldüm ama orada yanımızda kalamaz herhalde eşimi mecbur eve yollayacağım o zaman da annem kalamaz bana bakamaz bebeği kucağına almaya korkar eşimle çok iyi hallederdik ama bu ağlama planda yoktu. Ya geceye kadar kalacak en son dayısı gelip alacak bir yol bulucaz.

Canım sağlıklı sihhatli ilerlesin sürecin, su gibi geçsin doğumun, hem bebek hem senin sağlığın yerinde olsun insallah 🙏 ara ara bize haber ver merak ediyorum ilerleyişi 😃

Tüm tuşlara basmışsınız 😃 siz ne zaman başlayacaksınız emzik vermeye?
Ben hastanede daha vermiştim baştan vermeyince çok zor alışıyorlar sonra doktorlar görünce kızıyor ama ben yine de vercem

Ay gerçekten çok heyecanlı yavaş yavaş doğumlar başladı vay be daha dün gibi cinsiyetlerimiz ne acaba diye merak ederken bitti bile zaman geldi çattı 🙏hepsi sağlıkla gelsin inşallah ama benim korkular başladı 2. Gebelik başıma gelecekleri biliyorum o uykusuz günler allahımmm herşey baştan yine başlıycak neyse canları sağolsun tabiki geçiyor enazından bunu biliyorum budefa hepsi geçecek
Zaten simdide uyuyamiyoruz ki en azindn gercek bi sebebimiz olcak 😂

Kızlar kasığım ağrıyor adet sancısı gibi sabahtan beridir. Ama ağrı karnıma da yayıldı şimdi. Kasılma sancı boyle bısey mı .? Tecrübeli anneler cevap verebilir mi

Kızlar kasığım ağrıyor adet sancısı gibi sabahtan beridir. Ama ağrı karnıma da yayıldı şimdi. Kasılma sancı boyle bısey mı .? Tecrübeli anneler cevap verebilir mi
Adet ağrısı gibi oluyor ama o gittikçe yayılıyor, bele vuruyor ilerledikçe, vurmuyor diyen de var ama düzenli hale gelmesi lazım. 10 dk da 3 kasılma gibi düzenli aralıklarla gelirse o doğum sancısı oluyor.

Sizin dinlenince geçiyorsa aralıkkarı belirsizse yalancıdır ama yine bir doktora sorun. Ağrıların sizi rahatsız etmesi lazım.

Adet ağrısı gibi oluyor ama o gittikçe yayılıyor, bele vuruyor ilerledikçe, vurmuyor diyen de var ama düzenli hale gelmesi lazım. 10 dk da 3 kasılma gibi düzenli aralıklarla gelirse o doğum sancısı oluyor.

Sizin dinlenince geçiyorsa aralıkkarı belirsizse yalancıdır ama yine bir doktora sorun. Ağrıların sizi rahatsız etmesi lazım.
Teşekkür ederim.🙏 belime vurmuyor ama karnımda yaygın hep var bi duşa gireceğim su rahatlatır belki diye bakalım

Kızlar ya dün gece bel, bacak ağrısından asla uyuyamazken kemiklerim batarken inlerken bugün hiç hamile gibi değilim sanki ya. Hiç uykum yok gündüz de uyuduğum için zombi gibi yatakta dönüp duruyorum.

Bu nişan sonrası bu şekilde mi oluyor yani hiç ağrı sızı yok kemik batması yok sanki aşağı inmiş gibi hissediyorum ağırlık da hissetmiyorum üzerimde hamile gibi değilim sanki

Back
X