Amin canım hepimiz icin insallahHayırlısı olur İnşalah canım vakti gelince bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimiz icin insallahHayırlısı olur İnşalah canım vakti gelince bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Doğum kanalına bayağı girerse bende sezeryan riskli oluyor diye biliyorum ama bilgi kirliliği olabilir buBen de ilk duyunca şaşırdım acaba var mı diye. doğru diyorsun normalken sezeryana alınanlar da var..
Hayırlısı olsun canım bebişin hazırlanıyor zaten pekte günün kalmamış sen gidecekmişsin gibi ufaktan hazırlan :)Merhaba kizlar,
Bu aksam kasıklarımda agri var. Otururken bir sey yok da, yururken adim atarken kasiklarimdan bacaklarima dogru bir agri var. Siddetli, kotu, dayanilmayacak bir sey degil ama farkli. Daha once bir kere daha oldu, bu gece tuvalete kalktigimda ama sonra tekrar uyuyunca sabah kalktigimda gecmisti. Simdi aksam tekrar basladi.
Ben şunu farkettim. Istersem 1 saat yürüyeyim sıkıntı yok ancak sabit bir şekilde ayakta kalırsam işte o zaman bel ağrısından ölüyorum. Ayakta bulaşık yıkayayım ütü yapayım belim kopuyor.Canım aynı gün beklenen tarih ikimizin. Şimdiler zamanları ama dinlenmekle geçiyorsa korkulacak bir sey yok. Bnmde belim agrıyor bebek mobilyalarını silerken mi oldu yoksa başka bir sey mi bu bilmiyorum.
Sağol canım amin inşallah doğru aslında ilk günden pisik olmaz heralde :)
Canım senin kaçıncı hafta burada çıkmıyor sen mi kaldırdınBen şunu farkettim. Istersem 1 saat yürüyeyim sıkıntı yok ancak sabit bir şekilde ayakta kalırsam işte o zaman bel ağrısından ölüyorum. Ayakta bulaşık yıkayayım ütü yapayım belim kopuyor.
Gecerse normal canım hepimizde ağrı varMerhaba kizlar,
Bu aksam kasıklarımda agri var. Otururken bir sey yok da, yururken adim atarken kasiklarimdan bacaklarima dogru bir agri var. Siddetli, kotu, dayanilmayacak bir sey degil ama farkli. Daha once bir kere daha oldu, bu gece tuvalete kalktigimda ama sonra tekrar uyuyunca sabah kalktigimda gecmisti. Simdi aksam tekrar basladi.
Kızlar nişanım geldi ama akintim falan yok anlamadım nişan değil mi acaba
Kızlar nişanım geldi ama akintim falan yok anlamadım nişan değil mi acaba
Evet canım jöle gibi aynen oglanda turuncu gelmişti bunda kırmızı pembeHafif kanlı yumurta akı mukus sumuksu kıvamda bi şey mi ?
Sende olmadı mı hiç benim oglanda oldu 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancim falan olursa hastaneye giderimakıntıyı hiç duymadım.
sümüksü bir şey diyebiliyorum.
Doktoru ara yada yaz istersen.
Canım ben yarın 37+0 oluyorum tam :)Canım senin kaçıncı hafta burada çıkmıyor sen mi kaldırdın
Sende olmadı mı hiç benim oglanda oldu 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancim falan olursa hastaneye giderim
Hadi yarisalim kim önce doğuracakCanım ben yarın 37+0 oluyorum tam :)
Canım nişanın geldiyse en geç 2 gune doğum oluyor diye bilgi edinmiştim. Bence hemen doktorunu bilgilendirmelisin. Hastaneye gidip acılman var mı baktirabilirsinKızlar nişanım geldi ama akintim falan yok anlamadım nişan değil mi acaba
O zaman sen bilmiyorsun canım aynı jöle ya bu da ne dedim ama baktım nişan oglanda daha geç olmuştuyok canım ben suyum geldi diye gittim ama suyumda gelmemişti içeride kanamma var diye bırakmadılar sancılarım öyle başladı...
nişan nasıl nedir bilmiyorum :=)
Canım nişanın geldiyse en geç 2 gune doğum oluyor diye bilgi edinmiştim. Bence hemen doktorunu bilgilendirmelisin. Hastaneye gidip acılman var mı baktirabilirsin
Öyle herkeste 2 gün değil ya keşke olsa da Aralık anneleri kurtulsa benim 10 gün sonra doğum oldu bakalım sancılarim olursa hastaneye atarım kendimi amanın çekilin doğuracak var diye çok heyecanlıyım şimdi yaCanım nişanın geldiyse en geç 2 gune doğum oluyor diye bilgi edinmiştim. Bence hemen doktorunu bilgilendirmelisin. Hastaneye gidip acılman var mı baktirabilirsin
Öyle miymiş pardon o zaman yanlış bilgiÖyle bişey yokmuş canım ya ben de öyle biliyorum
10 gün sonra doguran var bir sürü :)